tup tedavısınde ılk denemede tutmayanlar burada buluşalım.

secel üstteki yazım senin mesajına karşılıktı ama becerememişim :)))) alıntı yapmayı.
ama güzel dileklerim bütün anne olmak isteyenler için.

gözlerim doldu yazını okurken .....bende çok ağladım yıkıldım kimseye belli etmemey eçalıştım bu nekadar doğru bilmiyorum arkadaşlar içimize atmak paylaşmamak ama inşallah en kısa sürede pozitifleri görücez bizlerde... elbet güzel allahım bizede bu güzel duyguyu yaşatıcak . offf komik olcak ama artık ilişki sonrası karnımla konuşmaya falan başladım hadi tutunun bana ffalan diyorum ama ıhhhhh anne sözü dinleyen yok :)))) ben ilk denememi martta yaptım nisan 5 kara gün :) 2.yi temmuz istedi doktor ama ağustosta başlıcam 2 aydır pre-seed kullanıyoruz bakalım belki işe yarar erkek infertelitesi bizimki kürler uyguluyoruz hakkımızda hayırlısı artık yapacak bişi yok hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah .... inşallah güzel haberler alın

canım merhaba.sennile bi kez konuşmuştuk sanırım çikolata kistinden ameliyat olmuştun dimi bende ameliyat oldum ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünüyordum ama benimde eşimde morfoloji sorunu çıktı.bu preseed nasıl bişey bende duydum ama internetten sipariş vermeye pek sıcak bakmadım sonra ama yararlı bişeyse hemen alıyım ya bende gecen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım:KK43:

canım aynı durumdayız inan benimde test tarihim 22 hazirandı ama ben dayanamadım ve 19 haziranda kan testi yaptırdım ve sonuç sadece 1,20 çıktı dedim tamam olmadı eşim testi erken yaptım diye çok kızdı hemşiremi aradı durum bu dedi hemşire erken yapıldığı için çıkmamış olabilir ilaçları kesmeyin dedi boşuna iğnelere devam ettim biliyodum olmadığını dünde merkeze gittik tekrar yapıldı tahlil negatif çıktı tabi ben çok ağlamadım çabuk atlatmaya çalışıyorum şimdi regli olmayı bekliyorum 2-3 güne kadar oluruz tatlım ardından bana historoskopi yapılacak sonrada dondurulmuş tedavisine geçicez
dondurulmuşun var mı tatlım.

canım merhaba.sennile bi kez konuşmuştuk sanırım çikolata kistinden ameliyat olmuştun dimi bende ameliyat oldum ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünüyordum ama benimde eşimde morfoloji sorunu çıktı.bu preseed nasıl bişey bende duydum ama internetten sipariş vermeye pek sıcak bakmadım sonra ama yararlı bişeyse hemen alıyım ya bende gecen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım:KK43:

merhaba ben değil kızkardeşimdi bu konuda umutsuz olma o 2 defa ameliyat oldu tek yumurtalıkla ikizleri var şimdi.çok kötü bir hastalık çok yorucu ve sıkı takip edilmesi gerek ama dediğin gibi mofoloji olayı kötü bizde de malasef en büyük problem morfoloji ve haraket allahtan ümit kesilmez. pre-seed valla çok hamile kalan var ben dene derim ben 2 defa aldım neden sıcak bakmıyosunki sipariş veriyosun ertesi gün elinde ve fiyatı internette daha uygun bence dene tedavi düşünüyosan tedavdien önce mutlaka dene derim.heleki hız sorununuz yoksa sadece sorun morfoloji ise dene sonuçta morfololisi kötü olup hamile kalan bir sürü insan var bence hemen sipariş ver ve sitesini incele bak yorumları oku acayip gaza gelirisn zaten :))) belki bugün burda bunu yazışmamız bile senin için bir sebeptir.dene hiç bir zararı yok. bizde sayı hız morfoloji her türlü olumsuzluk olmasına rağmen deniyoruz.bir umut işte.

merhaba ben değil kızkardeşimdi bu konuda umutsuz olma o 2 defa ameliyat oldu tek yumurtalıkla ikizleri var şimdi.çok kötü bir hastalık çok yorucu ve sıkı takip edilmesi gerek ama dediğin gibi mofoloji olayı kötü bizde de malasef en büyük problem morfoloji ve haraket allahtan ümit kesilmez. pre-seed valla çok hamile kalan var ben dene derim ben 2 defa aldım neden sıcak bakmıyosunki sipariş veriyosun ertesi gün elinde ve fiyatı internette daha uygun bence dene tedavi düşünüyosan tedavdien önce mutlaka dene derim.heleki hız sorununuz yoksa sadece sorun morfoloji ise dene sonuçta morfololisi kötü olup hamile kalan bir sürü insan var bence hemen sipariş ver ve sitesini incele bak yorumları oku acayip gaza gelirisn zaten :))) belki bugün burda bunu yazışmamız bile senin için bir sebeptir.dene hiç bir zararı yok. bizde sayı hız morfoloji her türlü olumsuzluk olmasına rağmen deniyoruz.bir umut işte.

bu arada ben ilk denememde gün aşırı ilişki yaşadık 2.de hergün hemde adetim bitti hemen başladım mesela bu ürünle birlikte yumurtlama testi veriyorlar onu denedim ve benim yumurtlamam 10.günü başlıyormuş ben hep 14.de başlardım ve okuduğunda görüceksin hamile kalanlar hergün ilişki yaşamışlar ve sonuçlar hep olumlu biraz bıkıyosun ama yapacak bişi yok şimdi sonuç bekliyorum biraz ağrım var ama umarım adet olmam .unutma hergün ilişki ve özellikle adetin 10. günü bebek denemesi için en önemli günmüş sakın atlaam bu tarihi ok.yerimseniben

Negatif sonucumu alalı tam bir hafta oldu bugün foruma uğramıyordum çünkü bakacak bir konum yoktu ama bir baktım aynı beni tarif eden bir başlık.Güldüm ağlanacak halime.Doğrusu ilk zaman olacak ümidi oluyor sonra idrar testi yaptım hiç pozitif çıkmadı.O nedenle negatifi hissediyorsun umut işte.Hemşirenin tavrından anladım konuşamadım sonra.ıllaki doktorla görüştürdüler biraz bekledim.Ne diyecek doktor.Arabaya binince yolda ağladım ,evde ağladım.Ama biraz da rahatladım en azından bir sonuç işte belirsizlik değil.Çevremizde çok bebek var komşularda .Düşünün bizden yaşlı olanlar ikinciyi yaptı.Şimdi evdeyken bebek sesi geliyor o zaman gözlerim doluyor.Ama eşimle karar aldık bu bir eksiklik değil girdiğimiz ortamlarda dik duracağız konu bizim istediğimiz yöne akacak diye .Başarıyoruz galiba.Bir de hastanede kan testi verirken kayınvalidemin komşusunu gördük üçüncüye hamileymiş 40 yaşında.O bizden şüphelendi ama...

aaa ikizleri mi var ? tüp bebek mi aşılama mı ?ayy çok şaşırdım şimdi ne güzel bi haber

Sanıyorum aynı zamanlarda negatif sonucunu aldık.Bir sonraki deneme için ne zaman uygun görüldü size.Bana Ağustosta biter dediler.Vakit bize çok uygun da sorun olur mu acaba.Erken olur diye korkuyorum.Bu sefer başka merkezde kısa protokol yapılacak galiba.

meraba arkadaşlar bnmde ilk denemm ve dün negatif sonucu aldım perişan durumdayım neye yanayım ben onuda anlamadım önceside çektiğim acılaramı kurduğum hayalleremi yoksa harcadığımz milyarlarca parayamı yada bu bnm için tak şans olmasınamı off bilmiyorum ben ağladıkça eşim daha çok üzülüyor annm kayınvalidem bnmle brlkte onlarda ağlıyor allahım nekadr zor br durummuş bu yhaa inanasm glmiyr teste hemşireyi aradım dedim 2-3 gn sonra yaptrsm çıkma ihtimal yokmu diyorum dndn beri kaçtane idrrda bakıyrm ama yok işte çıkmıyor bn onun içimde olduğunu kendimi okadr inndrmıştmki her gn onunla konuşmlar fln offfff bilmiyorm ok zor bi durum ağladıkça çevrm üzülü annm göğüs kanseri üzülmemesi gerkr ona karşı kndimi tutyorum kayınvalidem şeker hastası şekeri fırlıyo ona karşı kendimi tutuyorum eşim desn hep içine atar daha çok üzülür bnm üzüldüğümü grdkçe ona karşı tutuyorm ee kendime gelnce tutamıyorum işte içim kan ağlıyor çevrem bebk çock dolu onları grdükçe içim yanıyor ah şu yüreğimn içini bi açsalarda oraya su serpseler içim ferahlasa çok zor allah hepimize versn inş dün bana hastaneden sonuç negatif denilince o an tuuttum kendimi ama merdivnlerdn inemedm ayalarım boşaldı oturdm kaldım merdivnlere sadece ağlıyorum kendimi zor toparlayıp çıktım hastaneden eşim aradı o ara heyacnla telefonu açmk istemedm ısrarla arayın ca açtm ama ağlmktn konuşmdm bn ağlıyorum karşıma hamileler bebekler çıkıyo onları grdük daha beter oluyodm kendimi durağa kadr zor taşıdım eve zor attım kendimi kayınvalidem noldu dio ama bn ağlmktn konuşamıyorumm tek yaptığm şey bağır bağıra ağlamk oldu eltmn var bebeği 1 yaşında geld yanıma dün ağlarkn nenge ağlama dio bana bu sfer na sarıldm offffffff hem ağlıyorum hm yazıyorum dışarı çıkmk istemiorum kimsenn yüzünü grmk istemiyorum nese arkadşlar yha allah kmseyi ewlatsızlıkla sınamasın vardr bii hayr belki tutsaydı karnımda ölücekti belki düşücekti belki doğacktı ve sakat olacktı kndimizi böle teselli edelim artık

mrb kızlar sanırım bugün ayın 26 negatif sonucu alalı 4 oldu ilk zamanlar merdivenleri hala o varmış gibi yavaş yavaş çıkıyor yerden bişey almıyordum yani bebişim hala bendeymiş gibi bugün kanamam oldu ve belki test yanılmıştır dediğim düşüncelerim uçtu gitti ağlayamıyorum artık çünkü yaş kalmadı gözlerimde 10 gün sonra hastane çağırdı beni neden tutmadığını araştırıcaklarmış 5 tane 2. kalite embiriyom var nekadar tutar onuda bilemiyorum 1. kalite tutmadıysa bu nasıl tutsun yani artık hayal bile kurmak gelmiyor içimden birkere görebilecekmiyim şu pozitif sonucu ölmeden acaba nasıl bi duygudur o acaba bizde tadıcakmıyız küçük bi köpek almıştım onu bile büyüttüm kocaman oldu şimdi keşke yavrumuda büyütmek nasip olsaydı hepinizin dualarına teşekkür ederim bu cuma gecesi sizinde tüm dilkleriniz ve bebişleriniz olur inşallah iyi gecelerrr

meraba arkadaşlar bnmde ilk denemm ve dün negatif sonucu aldım perişan durumdayım neye yanayım ben onuda anlamadım önceside çektiğim acılaramı kurduğum hayalleremi yoksa harcadığımz milyarlarca parayamı yada bu bnm için tak şans olmasınamı off bilmiyorum ben ağladıkça eşim daha çok üzülüyor annm kayınvalidem bnmle brlkte onlarda ağlıyor allahım nekadr zor br durummuş bu yhaa inanasm glmiyr teste hemşireyi aradım dedim 2-3 gn sonra yaptrsm çıkma ihtimal yokmu diyorum dndn beri kaçtane idrrda bakıyrm ama yok işte çıkmıyor bn onun içimde olduğunu kendimi okadr inndrmıştmki her gn onunla konuşmlar fln offfff bilmiyorm ok zor bi durum ağladıkça çevrm üzülü annm göğüs kanseri üzülmemesi gerkr ona karşı kndimi tutyorum kayınvalidem şeker hastası şekeri fırlıyo ona karşı kendimi tutuyorum eşim desn hep içine atar daha çok üzülür bnm üzüldüğümü grdkçe ona karşı tutuyorm ee kendime gelnce tutamıyorum işte içim kan ağlıyor çevrem bebk çock dolu onları grdükçe içim yanıyor ah şu yüreğimn içini bi açsalarda oraya su serpseler içim ferahlasa çok zor allah hepimize versn inş dün bana hastaneden sonuç negatif denilince o an tuuttum kendimi ama merdivnlerdn inemedm ayalarım boşaldı oturdm kaldım merdivnlere sadece ağlıyorum kendimi zor toparlayıp çıktım hastaneden eşim aradı o ara heyacnla telefonu açmk istemedm ısrarla arayın ca açtm ama ağlmktn konuşmdm bn ağlıyorum karşıma hamileler bebekler çıkıyo onları grdük daha beter oluyodm kendimi durağa kadr zor taşıdım eve zor attım kendimi kayınvalidem noldu dio ama bn ağlmktn konuşamıyorumm tek yaptığm şey bağır bağıra ağlamk oldu eltmn var bebeği 1 yaşında geld yanıma dün ağlarkn nenge ağlama dio bana bu sfer na sarıldm offffffff hem ağlıyorum hm yazıyorum dışarı çıkmk istemiorum kimsenn yüzünü grmk istemiyorum nese arkadşlar yha allah kmseyi ewlatsızlıkla sınamasın vardr bii hayr belki tutsaydı karnımda ölücekti belki düşücekti belki doğacktı ve sakat olacktı kndimizi böle teselli edelim artık

ne denir ki şimdi sana arkadaşım ne desek boş çünkü biliyorum benimde 1 ay oldu negat,f sonucu aldığım ağlamak sadece bize zarar veriyor ama elden de başka bişey gelmiyor zamanla biraz geçiyo sanki bi bebek yada hamile birni görene kadar off seninde dediğin gibi çok zor ama toparlanmak lazım dimi kendimizi,eşimizi,annelerimizi üzmemek gerek.biraz kafanı dağıtmaya çalış arkadaşım ne biliim oyalancak bişeyler bul üzülme bizde bi gün anne olacağız allahın izniyle.sizin sorun neydi bilmiyorum ama çok ciddi bişey değilse kendiliğinden olur belki burda böle haberleri çok duyuyoruz.hadii sil gözlerini zaman geçiyor hayat akıyor.seni çok iii anlıyorum cnm.

canım aynı durumdayız inan benimde test tarihim 22 hazirandı ama ben dayanamadım ve 19 haziranda kan testi yaptırdım ve sonuç sadece 1,20 çıktı dedim tamam olmadı eşim testi erken yaptım diye çok kızdı hemşiremi aradı durum bu dedi hemşire erken yapıldığı için çıkmamış olabilir ilaçları kesmeyin dedi boşuna iğnelere devam ettim biliyodum olmadığını dünde merkeze gittik tekrar yapıldı tahlil negatif çıktı tabi ben çok ağlamadım çabuk atlatmaya çalışıyorum şimdi regli olmayı bekliyorum 2-3 güne kadar oluruz tatlım ardından bana historoskopi yapılacak sonrada dondurulmuş tedavisine geçicez
dondurulmuşun var mı tatlım.

cnm sanırım bana yazdın benimde 1,49 çıkmıştı doktor bi daha yaptır dedi ama yaptırmadım bende biliyordum çünkü olmadığını.şanslısın dondurulmuşların var benim malesef yok 6 tane yumurta toplanmıştı 3 ü döllendi dediler 1ni transfer ettiler 2. kaliteydi.inşş bu sefer olur allahım yüzünü güldürür.

ne denir ki şimdi sana arkadaşım ne desek boş çünkü biliyorum benimde 1 ay oldu negat,f sonucu aldığım ağlamak sadece bize zarar veriyor ama elden de başka bişey gelmiyor zamanla biraz geçiyo sanki bi bebek yada hamile birni görene kadar off seninde dediğin gibi çok zor ama toparlanmak lazım dimi kendimizi,eşimizi,annelerimizi üzmemek gerek.biraz kafanı dağıtmaya çalış arkadaşım ne biliim oyalancak bişeyler bul üzülme bizde bi gün anne olacağız allahın izniyle.sizin sorun neydi bilmiyorum ama çok ciddi bişey değilse kendiliğinden olur belki burda böle haberleri çok duyuyoruz.hadii sil gözlerini zaman geçiyor hayat akıyor.seni çok iii anlıyorum cnm.

cnm bnm tüplerim tıkalıydı ve öncesin tüplerim bağlandı yani normal yollan olma gibi bi ahtimali kalmadı artık buqün daha iyiyim toparldm sayılır kabulleniyorum artık en büyük destekçimse eşim 1 sene daha düşünmüyorum artık senn kaçıncı denemn ve sorunun ne özl değlse tabi

aaa ikizleri mi var ? tüp bebek mi aşılama mı ?ayy çok şaşırdım şimdi ne güzel bi haber

evet micro enj.ile işte.
canım aşılama denemişti ilk olmadı micro ile 2 tane oldu :)))) istanbul gebze anadolu sağlık merkezinde aydın arıcı ile çok memnun kaldılar.

cnm bnm tüplerim tıkalıydı ve öncesin tüplerim bağlandı yani normal yollan olma gibi bi ahtimali kalmadı artık buqün daha iyiyim toparldm sayılır kabulleniyorum artık en büyük destekçimse eşim 1 sene daha düşünmüyorum artık senn kaçıncı denemn ve sorunun ne özl değlse tabi
merhaba benimde tüplerimde su biririkiminden ve yapışıklıklardan dolayı tüplerim mart ayında laparaskopi ile bağlandı ve nisan ayında ilk tüp bebek tedavime başladım ama malesef ile denemem negatif oldu bir de yumurta rezervim düşük ama kısmetse temmuzda tekrar düşünüyorum. doktorum şu anda tüpler ile alakalı değil sorun yumurta rezervinde diyor. kimin için hayırlı olacaksa 2. de olsun inş:Saruboceq:

QUOTE=ALS17;13963922]merhaba benimde tüplerimde su biririkiminden ve yapışıklıklardan dolayı tüplerim mart ayında laparaskopi ile bağlandı ve nisan ayında ilk tüp bebek tedavime başladım ama malesef ile denemem negatif oldu bir de yumurta rezervim düşük ama kısmetse temmuzda tekrar düşünüyorum. doktorum şu anda tüpler ile alakalı değil sorun yumurta rezervinde diyor. kimin için hayırlı olacaksa 2. de olsun inş:Saruboceq:[/QUOTE]

amn cnm inş benm tüplerim açık amiliyatla mayıs 11 de bağlandı 28 mayısta ilaçlara başladık 7 haziranda yumurta toplandı 11 tane 8 döllendi sonra 3çü çok iyi kalitedeydi12snde 1 tane yerleştirildi dondurjk kalite embriyom yoktu ayın 24dünde negatif sonu aldm bi dahaki denememi ise seneye denicm galiba hem maddi hem manavi açıdn böle senn doktorum km bnmkisi medical parkatan serdar koç..

QUOTE=ALS17;13963922]merhaba benimde tüplerimde su biririkiminden ve yapışıklıklardan dolayı tüplerim mart ayında laparaskopi ile bağlandı ve nisan ayında ilk tüp bebek tedavime başladım ama malesef ile denemem negatif oldu bir de yumurta rezervim düşük ama kısmetse temmuzda tekrar düşünüyorum. doktorum şu anda tüpler ile alakalı değil sorun yumurta rezervinde diyor. kimin için hayırlı olacaksa 2. de olsun inş:Saruboceq:

amn cnm inş benm tüplerim açık amiliyatla mayıs 11 de bağlandı 28 mayısta ilaçlara başladık 7 haziranda yumurta toplandı 11 tane 8 döllendi sonra 3çü çok iyi kalitedeydi12snde 1 tane yerleştirildi dondurjk kalite embriyom yoktu ayın 24dünde negatif sonu aldm bi dahaki denememi ise seneye denicm galiba hem maddi hem manavi açıdn böle senn doktorum km bnmkisi medical parkatan serdar koç..[/QUOTE]

doktorum medicana b.düzü aysun hn.selman bey, 2. denememide orada yaptırıcam herhalde hayırlısı tabii senin tüplerin neden bağlanmıştı cnm

Ben de negatifi 2 gün önce öğrendim. Ama zaten benim yoğun bi kanamam başlamıştı ve ufak parçalar düşüyodu. Normal regl gibi başağrısı ve sancım oldu. Oysa idrar testim pozitif çıkmıştı o ili çizgiyi görmek beni çokumutlandırmıştı.ama sonra kan testimde değer düştü. Napıcamı bilemiyorum herşey anlamsız geliyo çalışmak yemek yapmak sanki bi amacım kalmadı evlilik de boş geliyo. Benimki de erkek infertilitesi. Ve eşime sürekli şunu ye bunu iç diyorum beni de dinlemiyo. 2.yi denicem elbette ama bunda hiç bi sorun yoktu herkes çok umutluydu 5. Gün transfer yapılmıştı hatta. Oldukşa sağlıklı bi kadınım hiç bi sorunum yok neden olmadı anlamadım. Ve şu an etrafımda inanmıcaksınız ama herkes hamile kalıyo bir bir. Arkadaşlarım kuaförüm manikürcüm offfffffffffffff offffffffff

selam kıslar bende bende ilk tüp bebek denememe 18 haziranda başladım herşey bir ay içinde gelişti biz bebek düşünüyoruz bakalım bi sorun varmı dedik benim bir tüpüm tıkalı over rezervlerinde azalma ve yüksek tsh ve fsh eşimdede %11 sperm hareketliği çıktı hemen tüp bebek kararı alındı troid için eutrox kullanmaya başladım ve short protokolla tedaviye başladık 5 yumurtam oluştu üçünü topladılar üçde döllendi ikisinin gelişimi 5. güne kadar iyiydi 6. gün transferi için çağırdılar ama transfere gittiğimizde emriyoların gelişiminin durduğunu öğrendim üç günden beri ne düşüneceğimi bilmiyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum transfer edilip daha fazla umutlanmadan hüsranla sonuçlandı ama içimden bir ses troidimin yeteri kadar düşmesini beklemediğimiz için böyle olduğunu söylüyor ve rahatlıyorum tsh ın herşeye etkisi var üremeye çocuğun gelişimine .... acaba tsh düştüğünde fsh ve lh daha makul seviyelere gelirmi acaba bu konuda bilgisi olan varmı ?
ben bu ay yumurtalarıma umut demiştim şimdi eylül veya ekimde ümitler için yola çıkacağım olmazsa kısmetler için o da olmadı nasip oda olmadı müjdeler için
allah isteyen herkezin hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
herkeze iyi kandiller

merhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem tutmadı.transfer edilirken moralim çok bozuldu.transfer etmeden önce toplanan yumurtalar hakkında son durum anlatıldı.30 tane toplandı ve 19 tane kaliteli olduğu söylendi.transfer gününü 5.gün yapacaklarını söylediler ve o gün geldiğinde tek yumurtamın kaldığını diğerlerinin ise kalitesiz olduğu haberi yıktı beni.içimde bir ümit vardı en azından diyordumki bu ilk tüp bebek denemem tutmazsa dondurduklarımı kullanırım.nasip değilmişşş.hala düşünmekteyim o kadar yumurtadan bir tane kaliteli olması kafamı karıştırdı.

X