Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerim doldu yazını okurken .....bende çok ağladım yıkıldım kimseye belli etmemey eçalıştım bu nekadar doğru bilmiyorum arkadaşlar içimize atmak paylaşmamak ama inşallah en kısa sürede pozitifleri görücez bizlerde... elbet güzel allahım bizede bu güzel duyguyu yaşatıcak . offf komik olcak ama artık ilişki sonrası karnımla konuşmaya falan başladım hadi tutunun bana ffalan diyorum ama ıhhhhh anne sözü dinleyen yok :)))) ben ilk denememi martta yaptım nisan 5 kara gün :) 2.yi temmuz istedi doktor ama ağustosta başlıcam 2 aydır pre-seed kullanıyoruz bakalım belki işe yarar erkek infertelitesi bizimki kürler uyguluyoruz hakkımızda hayırlısı artık yapacak bişi yok hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah .... inşallah güzel haberler alın
canım merhaba.sennile bi kez konuşmuştuk sanırım çikolata kistinden ameliyat olmuştun dimi bende ameliyat oldum ben bu yüzden bebeğimiz olmadığını düşünüyordum ama benimde eşimde morfoloji sorunu çıktı.bu preseed nasıl bişey bende duydum ama internetten sipariş vermeye pek sıcak bakmadım sonra ama yararlı bişeyse hemen alıyım ya bende gecen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım
merhaba ben değil kızkardeşimdi bu konuda umutsuz olma o 2 defa ameliyat oldu tek yumurtalıkla ikizleri var şimdi.çok kötü bir hastalık çok yorucu ve sıkı takip edilmesi gerek ama dediğin gibi mofoloji olayı kötü bizde de malasef en büyük problem morfoloji ve haraket allahtan ümit kesilmez. pre-seed valla çok hamile kalan var ben dene derim ben 2 defa aldım neden sıcak bakmıyosunki sipariş veriyosun ertesi gün elinde ve fiyatı internette daha uygun bence dene tedavi düşünüyosan tedavdien önce mutlaka dene derim.heleki hız sorununuz yoksa sadece sorun morfoloji ise dene sonuçta morfololisi kötü olup hamile kalan bir sürü insan var bence hemen sipariş ver ve sitesini incele bak yorumları oku acayip gaza gelirisn zaten :))) belki bugün burda bunu yazışmamız bile senin için bir sebeptir.dene hiç bir zararı yok. bizde sayı hız morfoloji her türlü olumsuzluk olmasına rağmen deniyoruz.bir umut işte.
merhaba ben değil kızkardeşimdi bu konuda umutsuz olma o 2 defa ameliyat oldu tek yumurtalıkla ikizleri var şimdi.çok kötü bir hastalık çok yorucu ve sıkı takip edilmesi gerek ama dediğin gibi mofoloji olayı kötü bizde de malasef en büyük problem morfoloji ve haraket allahtan ümit kesilmez. pre-seed valla çok hamile kalan var ben dene derim ben 2 defa aldım neden sıcak bakmıyosunki sipariş veriyosun ertesi gün elinde ve fiyatı internette daha uygun bence dene tedavi düşünüyosan tedavdien önce mutlaka dene derim.heleki hız sorununuz yoksa sadece sorun morfoloji ise dene sonuçta morfololisi kötü olup hamile kalan bir sürü insan var bence hemen sipariş ver ve sitesini incele bak yorumları oku acayip gaza gelirisn zaten :))) belki bugün burda bunu yazışmamız bile senin için bir sebeptir.dene hiç bir zararı yok. bizde sayı hız morfoloji her türlü olumsuzluk olmasına rağmen deniyoruz.bir umut işte.
meraba arkadaşlar bnmde ilk denemm ve dün negatif sonucu aldım perişan durumdayım neye yanayım ben onuda anlamadım önceside çektiğim acılaramı kurduğum hayalleremi yoksa harcadığımz milyarlarca parayamı yada bu bnm için tak şans olmasınamı off bilmiyorum ben ağladıkça eşim daha çok üzülüyor annm kayınvalidem bnmle brlkte onlarda ağlıyor allahım nekadr zor br durummuş bu yhaa inanasm glmiyr teste hemşireyi aradım dedim 2-3 gn sonra yaptrsm çıkma ihtimal yokmu diyorum dndn beri kaçtane idrrda bakıyrm ama yok işte çıkmıyor bn onun içimde olduğunu kendimi okadr inndrmıştmki her gn onunla konuşmlar fln offfff bilmiyorm ok zor bi durum ağladıkça çevrm üzülü annm göğüs kanseri üzülmemesi gerkr ona karşı kndimi tutyorum kayınvalidem şeker hastası şekeri fırlıyo ona karşı kendimi tutuyorum eşim desn hep içine atar daha çok üzülür bnm üzüldüğümü grdkçe ona karşı tutuyorm ee kendime gelnce tutamıyorum işte içim kan ağlıyor çevrem bebk çock dolu onları grdükçe içim yanıyor ah şu yüreğimn içini bi açsalarda oraya su serpseler içim ferahlasa çok zor allah hepimize versn inş dün bana hastaneden sonuç negatif denilince o an tuuttum kendimi ama merdivnlerdn inemedm ayalarım boşaldı oturdm kaldım merdivnlere sadece ağlıyorum kendimi zor toparlayıp çıktım hastaneden eşim aradı o ara heyacnla telefonu açmk istemedm ısrarla arayın ca açtm ama ağlmktn konuşmdm bn ağlıyorum karşıma hamileler bebekler çıkıyo onları grdük daha beter oluyodm kendimi durağa kadr zor taşıdım eve zor attım kendimi kayınvalidem noldu dio ama bn ağlmktn konuşamıyorumm tek yaptığm şey bağır bağıra ağlamk oldu eltmn var bebeği 1 yaşında geld yanıma dün ağlarkn nenge ağlama dio bana bu sfer na sarıldm offffffff hem ağlıyorum hm yazıyorum dışarı çıkmk istemiorum kimsenn yüzünü grmk istemiyorum nese arkadşlar yha allah kmseyi ewlatsızlıkla sınamasın vardr bii hayr belki tutsaydı karnımda ölücekti belki düşücekti belki doğacktı ve sakat olacktı kndimizi böle teselli edelim artık
canım aynı durumdayız inan benimde test tarihim 22 hazirandı ama ben dayanamadım ve 19 haziranda kan testi yaptırdım ve sonuç sadece 1,20 çıktı dedim tamam olmadı eşim testi erken yaptım diye çok kızdı hemşiremi aradı durum bu dedi hemşire erken yapıldığı için çıkmamış olabilir ilaçları kesmeyin dedi boşuna iğnelere devam ettim biliyodum olmadığını dünde merkeze gittik tekrar yapıldı tahlil negatif çıktı tabi ben çok ağlamadım çabuk atlatmaya çalışıyorum şimdi regli olmayı bekliyorum 2-3 güne kadar oluruz tatlım ardından bana historoskopi yapılacak sonrada dondurulmuş tedavisine geçicez
dondurulmuşun var mı tatlım.
ne denir ki şimdi sana arkadaşım ne desek boş çünkü biliyorum benimde 1 ay oldu negat,f sonucu aldığım ağlamak sadece bize zarar veriyor ama elden de başka bişey gelmiyor zamanla biraz geçiyo sanki bi bebek yada hamile birni görene kadar off seninde dediğin gibi çok zor ama toparlanmak lazım dimi kendimizi,eşimizi,annelerimizi üzmemek gerek.biraz kafanı dağıtmaya çalış arkadaşım ne biliim oyalancak bişeyler bul üzülme bizde bi gün anne olacağız allahın izniyle.sizin sorun neydi bilmiyorum ama çok ciddi bişey değilse kendiliğinden olur belki burda böle haberleri çok duyuyoruz.hadii sil gözlerini zaman geçiyor hayat akıyor.seni çok iii anlıyorum cnm.
aaa ikizleri mi var ? tüp bebek mi aşılama mı ?ayy çok şaşırdım şimdi ne güzel bi haber
merhaba benimde tüplerimde su biririkiminden ve yapışıklıklardan dolayı tüplerim mart ayında laparaskopi ile bağlandı ve nisan ayında ilk tüp bebek tedavime başladım ama malesef ile denemem negatif oldu bir de yumurta rezervim düşük ama kısmetse temmuzda tekrar düşünüyorum. doktorum şu anda tüpler ile alakalı değil sorun yumurta rezervinde diyor. kimin için hayırlı olacaksa 2. de olsun inş:Saruboceq:cnm bnm tüplerim tıkalıydı ve öncesin tüplerim bağlandı yani normal yollan olma gibi bi ahtimali kalmadı artık buqün daha iyiyim toparldm sayılır kabulleniyorum artık en büyük destekçimse eşim 1 sene daha düşünmüyorum artık senn kaçıncı denemn ve sorunun ne özl değlse tabi
QUOTE=ALS17;13963922]merhaba benimde tüplerimde su biririkiminden ve yapışıklıklardan dolayı tüplerim mart ayında laparaskopi ile bağlandı ve nisan ayında ilk tüp bebek tedavime başladım ama malesef ile denemem negatif oldu bir de yumurta rezervim düşük ama kısmetse temmuzda tekrar düşünüyorum. doktorum şu anda tüpler ile alakalı değil sorun yumurta rezervinde diyor. kimin için hayırlı olacaksa 2. de olsun inş:Saruboceq: