tup tedavısınde ılk denemede tutmayanlar burada buluşalım.

bende 2 hafta once olumsuz sonuc aldım malesef guya embrıyo cok kalıtelı demısler buyuk ıhtımal tutar demıslerdı hatta bu nedenle tek konmustu ama olmadı ne dıyeyım hayırlısı basarısızlıktan sonra genetık arastırma yaptı ondada hersey normal cıktı demek kı sadece bunlar yetmıyo

merhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem tutmadı.transfer edilirken moralim çok bozuldu.transfer etmeden önce toplanan yumurtalar hakkında son durum anlatıldı.30 tane toplandı ve 19 tane kaliteli olduğu söylendi.transfer gününü 5.gün yapacaklarını söylediler ve o gün geldiğinde tek yumurtamın kaldığını diğerlerinin ise kalitesiz olduğu haberi yıktı beni.içimde bir ümit vardı en azından diyordumki bu ilk tüp bebek denemem tutmazsa dondurduklarımı kullanırım.nasip değilmişşş.hala düşünmekteyim o kadar yumurtadan bir tane kaliteli olması kafamı karıştırdı.

canım yumurtaların bazılarının ıcı bos oluyomus bende sonradan ogrendım benımde 15 yumurta toplandı sonra 7sı dollendı son gune 4 tane kaldı yanı hıc bellı olmuyo bu ısler. 15 oldugunu duyunca cok sevınmıstım bıkac denemeye yeter dıye ama tek konuldu dıger 3u donduruldu hayırlısı onlarda 3. embrıyosu korkuyorum tekrar denemeye ılk denemede 3. gundu tutmadıgercı olacagı varsa 2. gunde dusuk kalıtede oluyo...

canım yumurtaların bazılarının ıcı bos oluyomus bende sonradan ogrendım benımde 15 yumurta toplandı sonra 7sı dollendı son gune 4 tane kaldı yanı hıc bellı olmuyo bu ısler. 15 oldugunu duyunca cok sevınmıstım bıkac denemeye yeter dıye ama tek konuldu dıger 3u donduruldu hayırlısı onlarda 3. embrıyosu korkuyorum tekrar denemeye ılk denemede 3. gundu tutmadıgercı olacagı varsa 2. gunde dusuk kalıtede oluyo...

mrb arkadaşım bende ilk negatifimi 7 ağustosta aldım.gerçekten çok zor bişey.ben 8.gün idrar testi yapmaya başladım.negatif çıktı.tabi anladım olmadığını ama bir ümit işte.sitde baktım pozitif olanlar 8-9.günler idrar testinde pozitifi görmüşler.yinede idrar testine güvenmeyip 9.gün kan testi yaptırdım tabi ondada negatif olduğu kesinleşti.çok üzüldüm.ağladım.hep hayırlısı olsun diyorum.kabullenmek çok zor tabi.yeniden aynı şeyleri yaşamayı göze almak zor.maddi manevi yıpranıyorsun.benimde dondurulmuş 2 tane 1.kalite 2.gün embriyosu var.buda bir risk tabi.çözülürken kalitesi değşirmi diye korkuyorum.yada gelişimi durabilir.tekrar ne zaman deneyeceğime karar vermedim.çok ara vermek istemiyorum ama hayırlısı bakalım.içimde yine negatif olursa korkusu var.birde bunu üst üste kısa aralıklarla yaşamak dahada yıkıcı olur.güçlü olup yeniden başlamak zor.ilkinde çok ümitliydim.işyerimden izin aldım.evde ağır bir iş yapmadım.dikkat ettim hep.birkere olumsuz alıp ikincisinde olacak gözüyle bakmak gerçekten zor.allah bize güç versin.kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun.

mrb arkadaşım bende ilk negatifimi 7 ağustosta aldım.gerçekten çok zor bişey.ben 8.gün idrar testi yapmaya başladım.negatif çıktı.tabi anladım olmadığını ama bir ümit işte.sitde baktım pozitif olanlar 8-9.günler idrar testinde pozitifi görmüşler.yinede idrar testine güvenmeyip 9.gün kan testi yaptırdım tabi ondada negatif olduğu kesinleşti.çok üzüldüm.ağladım.hep hayırlısı olsun diyorum.kabullenmek çok zor tabi.yeniden aynı şeyleri yaşamayı göze almak zor.maddi manevi yıpranıyorsun.benimde dondurulmuş 2 tane 1.kalite 2.gün embriyosu var.buda bir risk tabi.çözülürken kalitesi değşirmi diye korkuyorum.yada gelişimi durabilir.tekrar ne zaman deneyeceğime karar vermedim.çok ara vermek istemiyorum ama hayırlısı bakalım.içimde yine negatif olursa korkusu var.birde bunu üst üste kısa aralıklarla yaşamak dahada yıkıcı olur.güçlü olup yeniden başlamak zor.ilkinde çok ümitliydim.işyerimden izin aldım.evde ağır bir iş yapmadım.dikkat ettim hep.birkere olumsuz alıp ikincisinde olacak gözüyle bakmak gerçekten zor.allah bize güç versin.kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun.

evet canım hem maddı hem manevı cok zor bı surec herseyınle hazır olmak gerekmıs ben bunu anladım sımdı beklıyorum duzelmeyı bu kez acele etmıcem zaten seker hastasıyım ve sekerın dusmesı gerek ılkınde acele ettık varmıs bı hayır...ben ekım yada kasım gıbı dusunuyorum Allah ızın verırse bakalım o zamana kadar kendımızı ıyılestırmeye calıscaz her yonden psıkolojının degısmesı bıraz zor basarısızlık korkusu ılk denemeden sonra her zaman olacak bu kacınılmaz yeterkı 2.nı etkıleyecek boyutta olmasın ben sunu anladım hersey moralle oluyomus....ınsallah bızede nasıp etsın Rabbım anne olmayı...amin

inşallah canım en kısa zamanda bu olumsuz tecrübelerimizi unutturacak sağlıklı hayılrı evlatlar versin allah.ilk başta ben hiç ara vermek istemiyordum ama cesaret edemeyecekmişim gibi geliyo.bu kadar yaklaşmışken olumsuz sonuç almak zor geliyo insana.inşallah dondurulmuşlarla yüzümüz güler.herkes çok rahat bir tedavi diyor dondurulmuşlar için.inşallah bu rahatlık psikolojimizede yansırda bu sefer güzel haberler alırız.

sanırım zaman var.ama yumurta kalitemi yükseltmek için bazı karışımlardan söz ediliyor bal,çörekotu,tarçın gibi dün gece karışımı zor yedim devam etmelimiyim bilmiyorum.İnsan çaresiz kalınca her yola başvuruyor bende onlardan biriyim.hayat süprizlerle dolu belki bu ay kendiliğimden kamile kalabilirim.neyse ben böyle düşüneyimde öyle olsun.umarım hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.Anne olmayı fazlasıyla hak ediyoruz mutlu kalın :)))

Temmuz ayında ilk deneme ve negatif sonuç aldım.herşey çok iyi gidiyordu. Çok umutluydum.Her aşamada doktorum çok iyi çok iyi dedi.
Onun verdiği rahatlıkla belki hiç olumsuz düşünmedim. Bizde problem eşimde. Dedimki hep embriyoları bana koysunlar gerisi kolay.Ama değilmiş işte olmadı.

Temmuz ayında ilk deneme ve negatif sonuç aldım.herşey çok iyi gidiyordu. Çok umutluydum.Her aşamada doktorum çok iyi çok iyi dedi.
Onun verdiği rahatlıkla belki hiç olumsuz düşünmedim. Bizde problem eşimde. Dedimki hep embriyoları bana koysunlar gerisi kolay.Ama değilmiş işte olmadı.

mrb canım.antalyada yaşıyorsun sanırım.nerde yaptırdın tedaviyi.bende geçen hafta negatif sonuç aldım.bizdede herşey yolundaydı.çok umutluyduk.elbette garantisi yok bu işin ama insan olumsuz düşünmekte istemyor.ama maalesef olmadı.ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm.bizimde sorunumuz tüplerde.eşimdede bendede başka problem yoktu görünürde.ama olmadı işte.kısmet değilmiş.seninde ilk tedavindi sanırım.ikincisini ne zaman düşünüyorsun.

mrb canım.antalyada yaşıyorsun sanırım.nerde yaptırdın tedaviyi.bende geçen hafta negatif sonuç aldım.bizdede herşey yolundaydı.çok umutluyduk.elbette garantisi yok bu işin ama insan olumsuz düşünmekte istemyor.ama maalesef olmadı.ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm.bizimde sorunumuz tüplerde.eşimdede bendede başka problem yoktu görünürde.ama olmadı işte.kısmet değilmiş.seninde ilk tedavindi sanırım.ikincisini ne zaman düşünüyorsun.

Şu an antalyada değilim canım. Görev nedeniyle afyonda yaptırdık. zaten burada 1 tane merkez var. O da ne kadar iyi bilmiyorum.Antalya bu işte en iyiler arasındaymış.2. sini bayramdan sonra yaptıracağız. Ailem antalyada o yüzden orada yaptırmak istiyorum. Ama eşim yakın olduğu için yine afyon diyor. Bilmiyorum artık bakalım.
Ara vermek istemiyoruz.

selam hanımlar ben de bugün negatifi aldım malesef ve doktorum aradı adetin bitince gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım dedi,erken değil mi en azından bu ay geçsin diğer adetinde gel demesi gerekmez mi?

Bede bugün negatif aldım ilk denememdi çok üzgünüm kızlar.. çok kaliteli demişti doktor yaşın küçük şansın çok yüksek demişti...olmadı nasip değilmiş demekki

Bede bugün negatif aldım ilk denememdi çok üzgünüm kızlar.. çok kaliteli demişti doktor yaşın küçük şansın çok yüksek demişti...olmadı nasip değilmiş demekki

merhaba aynen senin yaşadıklarını 2-3 hafta önce ben de yaşadım..yaşın genç,kaliteli embriyo dendi ama olmadı..tek embriyo transferi işimi bayağı zorlaştırdı.. doktorum daha sonra bana kaliteli embriyo kesin tutar diye birşey yok, içini açıp bakamıyoruz dayanıklı mı değil mi diye dedi.. tutunamaması embriyodan kaynaklanıyormuş...eylülde ikinci denememi yapıcam..dondurulmuş embriyolarım var...belki onlar dayanıklı çıkar. sakın üzülüp kendini suçlama... ben de 2 gün üzüldüm sonra herşeyi oluruna bıraktım..kafam rahat..

eğer devam edeceksen sana iyi şanslar dilerim

Allah sabır versin nasıl bir duygu olduğunu bilirim,berbat hissediyor insan kendini.
seninle yaşıtız bana da doktor gençsin olur dedi ama olmadı üstelik benim dondurulmuşum da yok tekrar aynı şeyleri sil baştan yaşayacağım

bende sizi çok iyi anlayanlardanım.mayıs ayında ilk denemem negatifle sonuçlandı ağladım sızlandım ne oldu hiçbişey ! hala atlatamadım napıcağımı şaşırdım benimde dondurulmuşum yok aynı şeyleri nasıl yaşarım nasıl cesaret ederim bilemiyorum . ne zormuş allahım bu bebek özlemi.... allah hepimizin yardımcısı olsun

amin kızlar aminn.....inşallah hepimiz için hayırlısı olur ben aralık gibi başlarım belki

eylül ayında yapılan tüp bebek tedavim negetifle sonuçlandı geçen sene kasım ayında çikolata kisti ameliyatı olmuştum. şu anda hiç bi sorun yok ne eşimde ne bende. başta herşey çok güzel derken şimdi böyle olmasını kabullenemiyorum. mutlaka bir yerlerde bir yanlışlık yapıldı. moralim acayip bozuk 2. ye başlamak istiyorum ama 3 ay beklemem gerekiyorumş. tutmayanlar siz ne yapıcaksınızz

eylül ayında yapılan tüp bebek tedavim negetifle sonuçlandı geçen sene kasım ayında çikolata kisti ameliyatı olmuştum. şu anda hiç bi sorun yok ne eşimde ne bende. başta herşey çok güzel derken şimdi böyle olmasını kabullenemiyorum. mutlaka bir yerlerde bir yanlışlık yapıldı. moralim acayip bozuk 2. ye başlamak istiyorum ama 3 ay beklemem gerekiyorumş. tutmayanlar siz ne yapıcaksınızz

merhaba , benim de durumum seninle ayni , benim de eylulde yapildi ve maalesef :KK43:( bizde hersey normal deniyor ama olmuyor istee. ben de aynen senin gibi hisseddiyorum .

kızlar benimde ilk yaptırdığımda negatifti yaşı 26 dı benim dr çok ümitliydi %90 şans vermişti ozman embriyo kısıtlamasıda yoktu 3 tane blast konuldu nasip değilmiş olmadı ..
2 denememi 4 yıl sonra yaptım şükürki bebeğim benimle şuan en yürekten hislerimle darısı sizlerin başına olsun inşllh.

hepımıze öncelikle gecmiş olsun rabbım cumlemıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ılk tup bebk denemem dun negatıf sonuc aldık hastane basıma yıkıldı ve ben transfer gunu hıssetmıstım olmayacagını ama cevremdekılere yayıldı bu durum ınsanlar benı hamıle zannettıler ve hep aman agır kaldırma gel aykta durma otr faln bu sekılde davranmaları ne kadar hıssetsemde ıcten galıba brz kaptrdım hosuma gttı umut dunyası işte 2embrıyo verılmesıne ragmen ve 1kalıte 5.gun yapılmasına ragmen ve doktorum bıle sasrdı benımle ogun tarnsferı olanların ıcınde en ıyısı benım degerlerımken onlar hamıle kalmıslar bana rabbım nasıp etmedi işte herseyde hayır vardır dıyorum hayırlısı ama içim cok yandıı 2senelık evlıyım cok tedavıden gectım ve cok yoruldum bu benı mahvettı sımdı uzun bı zaman beklemeyı dusunuyrm psıkolojım bozulucak dye korkuyrm yardım almayıda dusunuyrm dondurulmuslarım var ama hazır olunca yaptrcam cok zormus hepınızı cookk ıyı anlıyrm ama elden bsyde gelmıyr bu dunya aglamayada yetyr gulmeyede zaman herseyın ılacıdır ınşallah bunlarda gecıcek sadece sabır lazım rabbım hepımıze bol sabır versn...

bendeee eylül ayında negatif sonuç alanlardanımm...inanın geçiyorr kızlarrrr zamana ihtiyacınız varrr.....bende çok kötüydümmm banada ailem çevremmm psikoloğa git dedii sen iyi değilsin dedi......ama şimdi kendimi toparladım ve 2.denememin heyecanı içindeyimmm.....bu ay başlıycamm inş 2.denemeye....bbende çok umutluydumm hep olucak gözüyle bakıyodumm ama olmadııı....inşşşş diğer denemelerimizdee hepimizin yüzü gülerrr ve evlatlarımıza kavuşuruz......
Ben şunu anladım ki bu aşamayı eşinizden başka hiç kimse ile paylaşmamamız gerekiyor olumsuz sonucu kabul etmekten çok insanların ne oldu ne oldu demelerinden bıkıyor insan öyle bir duruma geliyorum ki her ay regl olduktan sonra çocuklu arkadaşlarımdan uzaklaşır oldum kendimden böyle hissettiğim için utanıyorum ama onların bana ne oldu diye sorduktan sonraki konuşmamızdan sonra boşver olur diyip baksana bizimkine diyerek resimlerini gösterdiklerini o telefonu kafalarında parçalamak isterken nazikçe gülümsemek zorunda kalıyorum ama artık çocuk istemiyorum dediğimde de amaa çocuk şart gibi konuşmalara girip öyle deme demelerine daha çok sinir oluyorum ben sırf saçma sapan kelimelerle teselli etmek istedikleri için uzaklaşıyorum ama nafile bir sonraki aşılama yada tüp bebek herneyse devlet dosyası gibi gizli kalacak :))

X