- 18 Mart 2013
- 3.769
- 12.157
-
- Konu Sahibi En buyuk kk
Kilon mide ameliyati olacak kadar yüksek değil saçmalama lütfen ben 6 seneye yaklasti oldum ama 120 kiloydum ve baska hastaliklarimda vardı devlet hastanesinde oldum bi dunya test sonrası bu ameliyatta mucize değil haftanin 5 6 günü spora gidiyorum şu anda bile evet ilk zayifliyorsun ama dikkat etmezsen miden tekrar büyüyor ben hala normal insanlar kadar yiyemediğim halde kilo alabiliyorum kolayca
Yanlışın var ya haftanın 8 günü spordasın sen bence sjjddjjhaftanin 5 6 günü spora gidiyorum
sağlıklı besleniyorsan başka sorun vardır.
kan değerlerine baktırdın mı?
tr ye döndükten sonra mı aldın bu kadar kiloyu?
yemiyorum diyorsun ama antepin yemekleri illa ki yediriyordur kendini:)
Bibibella yaptırdıydı sanki.
Tip olarak hatırlıyorum seni, annen haklı. Ameliyat gerektirecek bir kilon yok bence de. Hani bazılarında 92 kilo ciddi şişman gibi durabilir ama sen balık etli bir kadın gibiydin. Ben terapi tarzı şeyleri dene derim. Biorezonans mı ne karın ağrısıysa, onlara baktın mı?
Insulin direnci baktirdiniz mi? Anlattıklarınız ani ve sık acikmaklariniz bana onu animsatti.
Bence diyetisyen yardımı da alabilirsin. Onlar başa çıkmana yardım ediyor açlıkla, insülinle, porsiyonlarla. Endokrin doktoruna mutlaka git ama önceUzun süredir kan vermedim ama bence kesin yüksektir insülin direncim. Galiba endokrinolojiye girmem lazım değil mi? Doktor bir şekilde her şeye bakıp tavsiye verir galiba. Kendi kendime vermeye çalışıp veremiyorum.
ameliyat olmayın, eşim genel cerrah ciddi söylüyorum, olmayın. bir de mide balonuyla dahi sonuç alamamışsınız. belki de terapi vs gerekiyordur yeme bozuklukları için. hayat tarzınızı değiştirmeniz gerek ameliyattan önce
Evet evet yazmış sağ olsunyok ben 2014te birden 40 kilo aldım. Kötü bir ilişkim vardı burda da yaziyordum işsiz kaldım filan depresyona girip almıştım. Sonra bir türlü eski halime dönemedim. Antepte 20 kilo verdim başta, sonra biraz aldim, o donemde mide balonu taktirdim, ama depremden sonra çalışma şartları ağırlaştı ve mobbing arttı isyerinde stres seviyem çok arttı o yüzden yemeye abandim. Şimdi geri İstanbula taşındım spora yazıldım filan daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum isim de biraz daha az stresli ama veremiyorum hep aynı kilodayim.
istanbula geldiysen spor salonuna yazıl diyetle birlikte öyle dene bence. ameliyat en son çare olmalı.
geçen insg videolarında denk geldiydim demir mi ne eksikse kilo verilemiyormuş doğru mu bilmiyorumda kan değerlerine baktırıp bir doktora göster bence.