Tüp mide ameliyatım ve annem…

Doğumdan sonra aldgm kilolarla sizin kiloya kadar çıktım. Ve aralıklı oruçla 2 ayda 10 kilo verdim ve aralıklı orucu arastrrsnz harika bir yöntem.
Ben de annenzn üslubu hariç ona katlyrm. Psikolojik destek+ diyetysn+ yürüyüş ile denediniz mi hiç? Yoksa çocuk olunca zaman olmyr diye iyice eve ki cekldnz?
Lütfen önce bu sekilde deneyin ve yapamyrm derseniz o büyük amelyti olun. Küçücük evladnz varmış kilonuz verilmyck kadar çok değil. Ben inanyrm 1 yılda 80 kilo altına düşersiniz.
Ben ergenliğimden beri kiloluyum maalesef artık metabolizmam sürekli al ver ve kronik hastalıklar güzünden tıkanmıştı. Yoksa doğum sonrası vs kilosu olsa tabiki düşünmezdim

Ben de 3 delikle oldum ve pek bi acım olmadı o yüzden sordum..en zoru bitti artık keyifli bi süreç sizi bekliyor günden güne kilo verdikçe iyi ki diyeceksiniz
Ya evet bende farkettim delik sayısı kişiden kişiye değişiyor galiba? Veya doktora göre. Birinci haftam doldu diye sabah tartıldım ama artık Tartılmıcam 1. Ayımda öğrenicem süpriz olsun :)

Okumadım tam am ameliyatsız yontem olan mide balonunu düşün lütfen

İlk muayeneye giderken giydiğim ama olmayan gömleğim şuan oluyor bu güzel bir duygu ama yüzüm hemen süzüldü göz altlarım çöktü sanki on günde vitamin de kullanıyorum suyu da içiyorum
Konunuzu ilk andan beri takıpteyim. Çok sevindim inşallah verdiğiniz tüm emeklere deger

İlk ayın sonunda başladım,bol bol etsuyu kullandım sarkmam olmadı
Gerçekten bu etkili oluyor mu? Yani protein ağırlıklı beslenme? İlk çocuğumda 82 kiloya çıktım ..doğumdan 1 yıl sonra 56 kiloya düştüm ve öyle sürekli spor yapmamama rağmen (iki günde bir 45 dk yürürdüm) sarkma,çatlak ,selülit hiçbirşekilde olmamıştı.Bu beslenme şeklim sayesinde mi oldu diye düşündüm şu an

Gerçekten bu etkili oluyor mu? Yani protein ağırlıklı beslenme? İlk çocuğumda 82 kiloya çıktım ..doğumdan 1 yıl sonra 56 kiloya düştüm ve öyle sürekli spor yapmamama rağmen (iki günde bir 45 dk yürürdüm) sarkma,çatlak ,selülit hiçbirşekilde olmamıştı.Bu beslenme şeklim sayesinde mi oldu diye düşündüm şu an
Evet kesinlikle etkili..ben de sadece yürüdüm başka spor yapmadım…protein ağırlkklı beslenme çok önemli kas kaybı olmadan zayıflıyorsun ve sarkma,çökme olmuyor…

merhaba, ben 25 ağustos’ta tüp mide ameliyatı oldum 20 yaşındayım kilom 98 boyumda 170 idi. bugün 57. günüm ve başlarda çok iyiydim su zamana kadar 20 kilo verdim ama simdi her yendiğini kusuyorum su dahi rahatlıkla içemiyorum doktoruma gittim kaçak vs ciddi bir şey yok zorla kendini kussan da sıvını al dedi ama üç dört gündür kesintisiz mide bulantısı beni mahvetti böyle bi durum yaşayan var mı

Küçük miktarlarda yudumla sıvı almayı denediniz mi?

merhaba, ben 25 ağustos’ta tüp mide ameliyatı oldum 20 yaşındayım kilom 98 boyumda 170 idi. bugün 57. günüm ve başlarda çok iyiydim su zamana kadar 20 kilo verdim ama simdi her yendiğini kusuyorum su dahi rahatlıkla içemiyorum doktoruma gittim kaçak vs ciddi bir şey yok zorla kendini kussan da sıvını al dedi ama üç dört gündür kesintisiz mide bulantısı beni mahvetti böyle bi durum yaşayan var mı
Ben yaşamadım ama hızlı kilo verenlerde böyle sorunlar olduğunu gördüm. Ben çok hızlı vermiyorum biraz yavaş ve duraklamalı oluyor. Midenizde sorun yokmuş. Kan değerlerinizde ve böbrek durumunuzda da sıkıntı yoksa düzelecektir üzülmeyin.

X