Tüp mide ameliyatım ve annem…

Mesela ben şimdi o şekilde beslensem hipoglisemiye girerim. Sabaha karşı 4 gibi de şekerim yükseldiği için de hiperglisemi olurum. Bi de çok kilo veririm değerlerim alt üst olur. Her gün aynı şekilde yiyip aynı doz insülini yapsam bile aynı ölçüm olmuyor ki. Şu an vücudumda enfeksiyon var mesela günde 7_8 defa ölçüm yapıp araya ek doz giriyorum yükseliyor diye. Keşke tip 1 diyabetin çözümü öyle kolay olsa
Merhaba...Hiç bilmeyip araştırmayıp şu diyetle insülini biraktı falan diyen insanlara söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten.30 yıldır bilfiil ugraşıyorum.Çok sukur organ kaybım yok.Ama insülinsiz bu değirmen dönmez arkadaş bunu insanlar anlamıyor

Aslında tamamen egosal. Değişik bir yapısı var annemin. Kendisi 50 yaşında ve 16 yaşından bu yana hep 140lı kiloların üstündeydi. Ben evlendikten sonra bazı sıkıntılardan kendimi tamamen yemek yemeye vermiştim ve 1 yıl içinde 68 den 115e çıktım ve o kiloyla hamile kaldım sonra sağlığım bozuldu insülin direnci kolesterol ve tansiyon sorunu yaşamaya başladım ve kilo vermem gerekiyordu. Anneme ise babam ameliyat için izin vermediği için benimde olmamı istemedi. Yani sırf kendi istediğine ulaşamadığı için öyle söyledi 🤷
Anne babalarımızda olsa işte yaşadıkları psikolojik hezeyanları maalesef çocuklarına mal edenler oluyor. Demekki bazen hiçbirşey söylememek gerekiyor durum böyle olunca. Üstüne birde bunlarla uğraşıyorsun. Neyseki sen hedefine kavuştun daha güzel günlerin/ günlerimiz olsun ❤️

Merhaba...Hiç bilmeyip araştırmayıp şu diyetle insülini biraktı falan diyen insanlara söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten.30 yıldır bilfiil ugraşıyorum.Çok sukur organ kaybım yok.Ama insülinsiz bu değirmen dönmez arkadaş bunu insanlar anlamıyor
Keto diyetiyle bırakmışlar valla şansa kadere yaşıyorlar mı diyeyim ileride görecekler mi diyeyim bilemedim. Umarım iş organ kayıplarına varmaz…

Keto diyetiyle bırakmışlar valla şansa kadere yaşıyorlar mı diyeyim ileride görecekler mi diyeyim bilemedim. Umarım iş organ kayıplarına varmaz…
Bu arada lotus ben çok sevindim ameliyat olmana.Diyabet ne menem bişey onu çeken bilir.Çok geçmiş olsun.Gunden güne daha iyi olacaksın Allahın izniyle.Tip 1 diyabetin cerrahi tedavisi olsa dakika düsünmezdim ben.Bundan sonrası için de Rabbim en kısa zamanda kalıcı şifalar versin

Bu arada lotus ben çok sevindim ameliyat olmana.Diyabet ne menem bişey onu çeken bilir.Çok geçmiş olsun.Gunden güne daha iyi olacaksın Allahın izniyle.Tip 1 diyabetin cerrahi tedavisi olsa dakika düsünmezdim ben.Bundan sonrası için de Rabbim en kısa zamanda kalıcı şifalar versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Genel olarak bir sıkıntım yok ama dikiş yerlerimdeki acılar beni zorluyor biraz. Benden iki gün sonra ameliyat olan kız 40 dk yürüme bandında yürüyormuş bem daha dik yürüyemiyorum iki büklüm oluyorum yarın bi kontrole gideceğim. Modum çok düşük bugün bu yüzden

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Genel olarak bir sıkıntım yok ama dikiş yerlerimdeki acılar beni zorluyor biraz. Benden iki gün sonra ameliyat olan kız 40 dk yürüme bandında yürüyormuş bem daha dik yürüyemiyorum iki büklüm oluyorum yarın bi kontrole gideceğim. Modum çok düşük bugün bu yüzden
Dr.unuza danışıp kantoron yağı sürseniz yaralarınıza inanın o kadar büyük mucizevi bir yara bakımıdır

Kendinizi kimseyle kıyaslamayın, herkesin iyileşme hızı bir olamaz. Dikişlerden dolayı zorlanmanız çok doğal. Çok geçmiş olsun🙏🏻

Sadece tek bir yer acıyor midenin olduğu kısım öyle böyle değil ağrı kesici içtim mecburen şuanlık değişim yok birşey olacak diye ödüm kopuyor
Sen çok güçlü bir kadınsın. Konunu şimdiye kadar sadece okudum, bilgi sahibi olmadığım bir konu yorum yazamadım. Ameliyata giriyorum dediğinden beri her gün yeni bişey yazdın mı diye baktım. Çok ama çok sevindim senin için. Öyle yada böyle sonuçta ameliyat geçirdin, herkesin acı eşiği farklıdır ve şeker hastalığı da bunda etkili. Çok iyi olacaksın, moralini yüksek tutman için burada olacak bir çok kişi var. Haberlerini bekliyoruz. İyi geceler, iyi istirahatler 🍀

Kapalı ameliyat olmadınız mı?

Anne babalarımızda olsa işte yaşadıkları psikolojik hezeyanları maalesef çocuklarına mal edenler oluyor. Demekki bazen hiçbirşey söylememek gerekiyor durum böyle olunca. Üstüne birde bunlarla uğraşıyorsun. Neyseki sen hedefine kavuştun daha güzel günlerin/ günlerimiz olsun ❤️
Aynenn öyle. Dışardan biri olsa iletişimi kesiyorsun bitiyor ama anne baba olunca olmuyor maalesef.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Sende kısa sürede, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah. Kolay bir süreç değil ama inan sonu çok güzel ♥️

Aynenn öyle. Dışardan biri olsa iletişimi kesiyorsun bitiyor ama anne baba olunca olmuyor maalesef.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Sende kısa sürede, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah. Kolay bir süreç değil ama inan sonu çok güzel ♥️
Evet cidden çok zormuş ya rüyamda buz kalıpları emiyordum 😂😂

Doğumdan sonra aldgm kilolarla sizin kiloya kadar çıktım. Ve aralıklı oruçla 2 ayda 10 kilo verdim ve aralıklı orucu arastrrsnz harika bir yöntem.
Ben de annenzn üslubu hariç ona katlyrm. Psikolojik destek+ diyetysn+ yürüyüş ile denediniz mi hiç? Yoksa çocuk olunca zaman olmyr diye iyice eve ki cekldnz?
Lütfen önce bu sekilde deneyin ve yapamyrm derseniz o büyük amelyti olun. Küçücük evladnz varmış kilonuz verilmyck kadar çok değil. Ben inanyrm 1 yılda 80 kilo altına düşersiniz.

Doğumdan sonra aldgm kilolarla sizin kiloya kadar çıktım. Ve aralıklı oruçla 2 ayda 10 kilo verdim ve aralıklı orucu arastrrsnz harika bir yöntem.
Ben de annenzn üslubu hariç ona katlyrm. Psikolojik destek+ diyetysn+ yürüyüş ile denediniz mi hiç? Yoksa çocuk olunca zaman olmyr diye iyice eve ki cekldnz?
Lütfen önce bu sekilde deneyin ve yapamyrm derseniz o büyük amelyti olun. Küçücük evladnz varmış kilonuz verilmyck kadar çok değil. Ben inanyrm 1 yılda 80 kilo altına düşersiniz.
Konu sahibi ameliyat oldu ve maşallah iyi🥰🧿

X