Tüp Ligasyonu Için Fikirlerinize Ihtiyacim Var

İkinci çocuklar cidden çok zorluyor hele ilk çocukla arasında çok olmayınca daha da zor Allah yardımcımız olsun
Ben ilki de ikincisi gibi olur sandim. Ilki cok uyumlu bi bebekti. Cok hareketli ama cok uyumluydu. Ikinci bebegimle evden cikamiyorum aglak memnuniyetsiz bi bebek. Allah zor bebesi olanlara gercekten yatdim etsin psikolojim bitik gercekten

Degilim test falan yaptim. Spiralle kondomla falan hamile kalanlari duydukca kanim cekiliyo. Bende bu sans varken kesin kalirim
sende haklisin doktora taniş istersen nasil baglatabilirim diye aman ya bu kadinlarin nedir bu cilesi

Allah hayattaki evlatlarima uzuuun saglikli hayirli omurler versin. Olmayan arayan hakkiyla bakacaklarin kucagini doldursun. Hamileligi dusundukce bacaklarim titriyo artk
Eşin de onay vermeli yaş itibarı ile devlette isteğe bağlı yaptırmak için 3 ve üstü çocuk sınırı var dı halen devam ediyor mu bilmiyorum ben 25 yaşında 2 çocuğum varken dr yapmadıydı yasak diye

sende haklisin doktora taniş istersen nasil baglatabilirim diye aman ya bu kadinlarin nedir bu cilesi
Bu ay bi kontrole gidip konusacagim. Eger ameliyat sonrasi bebegime cok rahat bakabileceksem hemen olurum. Yoksa birazck daha durmam gerekecek

Neden erkek bağlatmıyor acaba dağumu spirali sezaryeni tüp bağlatmayı hep kadınlar çekiyor. Ben karşıyım buna

Ufak bir ameliyattir heralde hayirlisiyla baglatta bir şekilde cocugunu halledersin yoksa her ay bu işkenceyi cekmezsin

Neden erkek bağlatmıyor acaba dağumu spirali sezaryeni tüp bağlatmayı hep kadınlar çekiyor. Ben karşıyım buna
Karsi olup napayim dogurayim mi arka arkaya. Ben kendim gonlumle istiyorum. Biraz ugrassam esim de yaptirir ama onu kim nazlayacak hastanede falan onun naziyla ugrasamam ben kendim yaptirir kurtulurum

Karsi olup napayim dogurayim mi arka arkaya. Ben kendim gonlumle istiyorum. Biraz ugrassam esim de yaptirir ama onu kim nazlayacak hastanede falan onun naziyla ugrasamam ben kendim yaptirir kurtulurum
Kaç gün nazlayacaksınız. Vücuda müdahale daha mı kolay eşi nazlamaktan onlar kadınları nazlıyor mu mesela Allah göstermesin hayatın her türlü hali var neden spriral yerine bağlatmak bilmiyorum ama vücuda böyle ciddi bir müdahale çok zor bir karar 2-3 çocuk yapıp 30 yıl spiral ile korunanlar var... Tüpleri bağlayıp hamile kalan bir akrabam oldu aslında olacaksa oluyor biraz da

Zaten laparoskopiyle yapiyolar kapali ameluyat ama agrisi nasi olur blmiyorum
Tabi biraz olur agri kesiyorlar sonucta kac kat tabi bilgisizce söylüyorum ama cok agrin olcagini sanmam ben sezaryan yaptim valla hic yatmadim agrim oldu arada .biraz katlanicaksin mecburen hic yoktan artik kafan rahat olucak o agriyida dişini sıkman lazim

Genelde hep sezeryan esnasinda yapiliyor.
Tanıdıklarım son çocuklarını ozellikle tup baglatmak istedikleri için sezeryanla dogurdular. Bu islemi ayri olarak yaptiran bilmiyorum. Ama zor bir islem olduğunu sanmıyorum.

Hayatin turlu hali var derken ne demek istediniz. Anneannemin dedigi gibi bebelerine bisey olursa yine dogurmak istersin demeye calisiyosunuz sanirim. Istemiyorum. Esim ölse de baskasindan istemiyorum. Artk hamilelik hakkinda hic bisi istemiyorum. O yuzden ben baglatmak istiyorum. Kimden oldugu onemsiz bi daha hamile kalamayim seytana uyup istersem imkanim olmasin istiyorum

Yani bütün kadınların tüpleri mi bağlı, arka arkaya doğuruyorlarmı, tüp bağlatmak bir korunma yöntemi değildir, vücudu sakatlamaktır Allah çocuklarınıza sağlık ömür versin ama bir gün çocuk isterseniz çok pişman olursunuz insanlar bazı hastalıklar sebebiyle 10-15 yıl sonra kardeş yapmak zorunda kalıyor kardeşin kordon kanı gerekebiliyor falan... Tekrar diyorum Allah olanlara sağlık ömür versin ama hayat bu her gün TV de görüyoruz akrabalarda da var insanlar çocuklarını kaybediyor, kazalar hastalıklar, ve bu acıyı bir nebze hafifletir diye tekrar çocuk yapıyorlar. Kendinizi hadım etmeyin bence. Kadın mükemmel bir varlık mükemmel bir sistem, doğurganlık muhteşem birşey büyük bir nimet bunu bir sorun olarak görüp ortadan kaldırmaya çalışmayın. 2-3 var yeter diyerek tüp bağlayan çok az kadın var ama spiral ile korunan milyonlarca ve işe tarıyor, erkek de korunacak gerekirse erkekler keyfinden vazgeçmesin hep kadın çeksin bu mantıktan kurtulmalıyız. Eşler çocuk yapmamaya jarşılıklı karar verdiyse erkek de fedakarlık yapacak eğer spiral sorun çıkarıyorsa erkek korunsun

Bu kadar kararlı bağlatmak istiyorum diyorsanız neden buradasınız neden fikir alma ihtiyacı duydunuz. Emin değilsiniz. neyse ben üzerime düşeni yaptım ve fikrimi söyledim hiçbir kadın dönüşü olmayan şekilde sakatlansın ve pişman olsun istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…