Kız kardeşin spiral taktırmış canım bağlatma işleminde tüplerin uçları yakılıyor ucuna bişey takmiyolar yani artı tupligasyon yapıldı ondan kanama durmuyo diye bişey olma durumu imkansız kesinlikle spiral takilmisBu işlemi kız kardeşim yaptırmıştı canım 2. Çoçuktan sonra ama pişman oldu çünkü bağlattığı günden beri kanaması kesilmemiş özel bölgede birde canın yandığını battığını söyleyip duruyodu doktora gittiğinde doktor vücudun alışması icin zaman ver demis oda bekledi 1,2 ay kadar ama gecmedi şikayetleri ve çıkarttırdı tüm bilgim bu
GEcici bi yontem istemiyorum. Esim de baska cocuk istemiyo ben de. ne maddi ne manevi yetemeyiz bu sartlarda. Baglatip kurtul.ak istiyorumHemen spiral taktır hiç bekleme, ben de tüplerimi bağlatmak istesim eşim istememişti, kaldı öyle. Spiralle idare ediyorum.
Bu geri donusu olan bi islem degil diye biliyorum spiral olmasin oBu işlemi kız kardeşim yaptırmıştı canım 2. Çoçuktan sonra ama pişman oldu çünkü bağlattığı günden beri kanaması kesilmemiş özel bölgede birde canın yandığını battığını söyleyip duruyodu doktora gittiğinde doktor vücudun alışması icin zaman ver demis oda bekledi 1,2 ay kadar ama gecmedi şikayetleri ve çıkarttırdı tüm bilgim bu
Boyle bisey oldugunu bilmiyodum. Zaten o zaman dysunmuyodum da 2. Cocul cok zorladi beni. Inanilmaz zorladi. Bilsem de zaten kendi doktorum covid olmustu baska doktor girdi doguma cok kaos hakimdi aklima gelmezdi muhtemelenbir de normal doğumdan sonra niye baglamadilar normalde doğumdan 1 saat sonra kadar göbek deliğinin hemen üstünden kesi yeri açıp bagliyolar yarım saatlik bir iş aslinda
Esim hasta olunca igne bile yaptirmaz. Oyle korkar hastanelerden. Bi de ona gore bisey yok ki. Dara dusunce anneesiii seni istiyo. Tasiyan ben doguran ben buyuten ben. Bana yetti valla 2 tane. Onun endisesi sadece maddi. O yuzden ben baglatip meseleyi bitireyim diyorumAman tüm çileyi kadınlar çekiyor. Neden siz vücudunuzla oynuyorsunuz o kadar elzemse eşiniz kısırlaştirsin kendisini. Ama yapmaz tabiki değil mi. Erkeklerde daha basit bu işlem.
Doğru diyorsun korunsun. Korunmayımi bilmiyor acabaMadem istemiyorsun korunsana arkadaşım
30 yas siniri yok bi arkadasim 28 yasinda devlette baglattiŞu an spiral+eşim korunuyor. Yine de korkuyorum hamile kalmaktan. Cinsellige bile tam odaklanamıyorum. Korkunuzu anlıyorum. Benim yaşım uygun olsaydı bende yaptıracaktım fakat 30 yaş sınırı var bu yüzden böyle idare ediyorum maalesef. Sizin yaşınızda uygun hiç düşünmeyin vakitte kaybetmeyin bence. Yaptıran yakınlarım var sorun yaşamadılar.
Ben aile planlaması poliklinigine gittim şehir hastanesi 4 çocuğum olmasına rağmen yaşımdan dolayı bağlamadılar.30 yas siniri yok bi arkadasim 28 yasinda devlette baglatti
Ay cok enteresan 28 yasinda 4 cocukla bagladilar vallaBen aile planlaması poliklinigine gittim şehir hastanesi 4 çocuğum olmasına rağmen yaşımdan dolayı bağlamadılar.
Üniversite hastanesi olabilir mi ?Ay cok enteresan 28 yasinda 4 cocukla bagladilar valla
Devlet hastanesi.diye hatirliyorumÜniversite hastanesi olabilir mi ?
Hepsinin suresi falan var tekrar tekrar yeniletme kontrol dertleri falan var ben komple dogurganlik isini bitirmek istiyorumMerhaba ben henüz anne degilim ama ben kendi annemden biliyorum bana anlattigi kadariyla Normal dogum sonrasi ameliyata almislar tüpleri baglamak icin .. bence baglatmayin spiral filan yada deri alti ilacli cip tarzi biseyler deneyin ignelerde var hamile kalmamak icin cok yöntem var artik
Ben sezaryan doğum sonrası yaptırdım..... ama yok gibi bir izle doğum sonrası da yaptirabilirsin bilgi almıştım hamile kalmadan ... iyi düşünmek lazım ama tüp bebek dışında hamile kalmak imkansız çünküMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?
Allah hayattaki evlatlarima uzuuun saglikli hayirli omurler versin. Olmayan arayan hakkiyla bakacaklarin kucagini doldursun. Hamileligi dusundukce bacaklarim titriyo artkBen sezaryan doğum sonrası yaptırdım ama yok gibi bir izle doğum sonrası da yaptirabilirsin bilgi almıştım hamile kalmadan iyi düşünmek lazım ama tüp bebek dışında hamile kalmak imkansız çünkü
İkinci çocuklar cidden çok zorluyor hele ilk çocukla arasında çok olmayınca daha da zor Allah yardımcımız olsunBoyle bisey oldugunu bilmiyodum. Zaten o zaman dysunmuyodum da 2. Cocul cok zorladi beni. Inanilmaz zorladi. Bilsem de zaten kendi doktorum covid olmustu baska doktor girdi doguma cok kaos hakimdi aklima gelmezdi muhtemelen
Stres yaparsan daha cok gecikiyor ama reng oldugunda sipral taktirsana inşallah degilsindirMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?