+1++ ilgilisine :)
Ay allah korusun. Ne gucum ne istegim var. O kadar korkuyorum ki ruyalarima falan giriyoBir arkadaşım sezeryan ameliyat sırasında yaptırdı başkada bilgim yok. Gelsin üçüncü
Bugüne kadar testte çıkardı korkma düzensizlik normal bende öyleyimAy allah korusun. Ne gucum ne istegim var. O kadar korkuyorum ki ruyalarima falan giriyo
Testte negatif sukurBugüne kadar testte çıkardı korkma düzensizlik normal bende öyleyim
Daha adet döngüsü tam oturmadı o yüzden günü gününe bekleme.Testte negatif sukur
Ne bileyim ilk bebede hic olmadi boyle seylerDaha adet döngüsü tam oturmadı o yüzden günü gününe bekleme.
Hepsi farklı yaş degisti beden değişti herşeyin değişti normal yani insanız.Ne bileyim ilk bebede hic olmadi boyle seyler
Madem istemiyorsun korunsana arkadaşımMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?
Bu işlemi kız kardeşim yaptırmıştı canım 2. Çoçuktan sonra ama pişman oldu çünkü bağlattığı günden beri kanaması kesilmemiş özel bölgede birde canın yandığını battığını söyleyip duruyodu doktora gittiğinde doktor vücudun alışması icin zaman ver demis oda bekledi 1,2 ay kadar ama gecmedi şikayetleri ve çıkarttırdı tüm bilgim buMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?
kardeşiniz spiral taktırmış olmasın? Tüplerin açılması o kadar kolay değil bence.Bu işlemi kız kardeşim yaptırmıştı canım 2. Çoçuktan sonra ama pişman oldu çünkü bağlattığı günden beri kanaması kesilmemiş özel bölgede birde canın yandığını battığını söyleyip duruyodu doktora gittiğinde doktor vücudun alışması icin zaman ver demis oda bekledi 1,2 ay kadar ama gecmedi şikayetleri ve çıkarttırdı tüm bilgim bu
Ay olabilir sanırım hiç bilgim yok bu konular da klipsle bağlandığını söylemisti belki de sizin dediginiz gibi olmuştur yanlış bilgiyse k.bakmayın lütfen:)kardeşiniz spiral taktırmış olmasın? Tüplerin açılması o kadar kolay değil bence.
Merhabalar ben sizin gibi normal doğum yapmadım malesef nasip olmadı 2 çocuğumda sezeryan doğumla dünyaya geldi 2. Çocuğumun doğumunda tuplerimi baglattim çünkü diğer korunma yöntemleri bende olmuyordu ve 2 çocuktan başka düşünmüyordum tabi ki doktorumla konuştum yaşımdan ötürü baglayamayacaginj söyledi ama gebelik durumlarım riskli olduğu için bağladi saolsun peki tupligasyonda gebe kalma ihtimali yok mu tabiki var ama 10000 bir ihtimal o da Allah isterse olur tabi size tavsiyem başka çocuk düşünmüyorsanız baglatin. baglatayim sonra geri actirayim olayı yok bı kere baglattin mi actirsan bile gebe kalma ihtimali biraz zor hatta bayağı uğraştırıcı bir de normal doğumdan sonra niye baglamadilar normalde doğumdan 1 saat sonra kadar göbek deliğinin hemen üstünden kesi yeri açıp bagliyolar yarım saatlik bir iş aslindaMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?
Hic aklma gelmemisti tesekkur ederimMadem istemiyorsun korunsana arkadaşım