Kendine çok dikkat et.biz de 1 şubatta kalp sesi duymaya gideceğiz.hep bir bekleme hali,bu iş de böyle napalımEvet öyle görünüyor hadi insallah bakalim. Ilk randevumuz 14 subatta. O zamana kadaf beklicez artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine çok dikkat et.biz de 1 şubatta kalp sesi duymaya gideceğiz.hep bir bekleme hali,bu iş de böyle napalımEvet öyle görünüyor hadi insallah bakalim. Ilk randevumuz 14 subatta. O zamana kadaf beklicez artik
Evet icimizde büyüsünler de bekleyelim yeterki. Gönül isterki hemen hergün görelim varliklarini daha cabuk hissedelim ama iste sabir... Ve bende en az olan sey. Belki bahaneyle sabretmeyi ögrenirim.Kendine çok dikkat et.biz de 1 şubatta kalp sesi duymaya gideceğiz.hep bir bekleme hali,bu iş de böyle napalım
Bir tüp bebek sürecinden çok daha az stresli ve fazlasıyla mutluluk verici,böyle düşünmek lazım.yaşanan her üzücü şey geride kaldı.şimdi tadını çıkarma vakti :)Evet icimizde büyüsünler de bekleyelim yeterki. Gönül isterki hemen hergün görelim varliklarini daha cabuk hissedelim ama iste sabir... Ve bende en az olan sey. Belki bahaneyle sabretmeyi ögrenirim.
Aynen kızlar bu süreç acayip sabretmeyi öğretiyor insana suan ben 37 haftalik hamileyim ve daha yeni yeni tadını çıkarıyorum hamileligimin.ilk beta hcg katlanmak mi,kese goruncekmi,kalp atışı duycakmiyim, 12. Hafta ya kadar düşük riski olcakmi, ense kalınlığı down sendromu vs olcakmi,20. Hafta ayrıntılı ultrason bebegim de birsey cikicak mi diye dusunurken 20. Haftada sonra hareketleri hissetmeye başlayınca çok büyük bi ra hatlara yaşıyorsun. Sonra diyorsun ki ay bebeğim bugün hic hareket etmedi birsey mi oldu diyosun .yani doğuma kadar evhamlanma stres yapcak birsey buluyorsun.yapmamak lazım. Allah yardımcımız olsun.bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsinBir tüp bebek sürecinden çok daha az stresli ve fazlasıyla mutluluk verici,böyle düşünmek lazım.yaşanan her üzücü şey geride kaldı.şimdi tadını çıkarma vakti :)
Aynen kızlar bu süreç acayip sabretmeyi öğretiyor insana suan ben 37 haftalik hamileyim ve daha yeni yeni tadını çıkarıyorum hamileligimin.ilk beta hcg katlanmak mi,kese goruncekmi,kalp atışı duycakmiyim, 12. Hafta ya kadar düşük riski olcakmi, ense kalınlığı down sendromu vs olcakmi,20. Hafta ayrıntılı ultrason bebegim de birsey cikicak mi diye dusunurken 20. Haftada sonra hareketleri hissetmeye başlayınca çok büyük bi ra hatlara yaşıyorsun. Sonra diyorsun ki ay bebeğim bugün hic hareket etmedi birsey mi oldu diyosun .yani doğuma kadar evhamlanma stres yapcak birsey buluyorsun.yapmamak lazım. Allah yardımcımız olsun.bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin
Kesinlikle o tüp bebekte ne cektim bi ben bilirim bide Allah. Yumurta toplandiktan sonra herkes evine giderken ben saatlerce hastaneden cikamadim. Heryerim sisti nefes darligi oldu. Bu kadar stresin üstüne tutmamasi normal aslinda. Neyse insallah o günler geride kalmistir bundan sonrasi hep güzel haberler olur hepimize.Bir tüp bebek sürecinden çok daha az stresli ve fazlasıyla mutluluk verici,böyle düşünmek lazım.yaşanan her üzücü şey geride kaldı.şimdi tadını çıkarma vakti :)
Benımde hıkayem sıze benzer duyduguma sevındımBen varım canım 4 tüp bebek tedavisi oldum ilk tedaviden bir oğlum 4. tedaviden bir kızım var. Teşhis sürecim ise şöyle; 2 defa rahim filmi çekildikten sonra benim iki tüpümün de tıkalı olduğu ortaya çıktı, açmak için laparoskopi önediler ama bunun sonucunda da tüpler yırtıldığı için pek umut vermediler biz de mecburen tüp bebeğe yöneldik. Aşılama bile olmaz direk tüp dedi doktorlar. Oğlumdan sonra 2 tane negatif tedavim var ve ben oğlumun hiç kardeşi olmayacak diye çok üzülmüştüm. kızım da dünya ya gelince çok şükür dedik. Geçtiğimiz eylül ayında adetim gecikti menapoza girdim diye günlerce üzüldıüm ama minik bir misafirimiz varmış. çok şükür şimdi doğumuma 2,5 hafta kaldı çok güzel bir duyguymuş Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. ikinci prensesim yolda teyzesi
BAna numaranızı verirmisiniz ben de aynı durumdayımMeehaba kizlar. Sizlere belki umut olur diye paylasmak istiyorum hikayemizi. 7yillik evliyiz ve 3,5 yildir da bebek istiyoruz. Bu sürede 3 yumurta takibi, 3 asilama ve 1 tüp bebek yaptirdik ama hepsi hüsrandi. En son tüp bebegi haziranda denemistik. Ve bütün bunlar olurken ne yazikki ben annemi, esim babasini kaybetti. Arkadaslarimdan da bir bir hamile haberleri geliyordu derken dün hamile oldugumu ögrendim. Idrarda silik de olsa pozitifi görünce gidip hemen kan verdim ve sonuc 64 cikti. Yani baya baya yeni. Hem.uzun süre bu haberi bekledigim icon hem de henüz kan degerim düsük oldugu icin hala inanamiyoruz. Cok degisik bi duygu. Üstelik kendiliginden olmasi apayri. Allah bize sag salim kucagimiza almayi, isteyen herkese de gönlüne göre vermeyi nasip etsin insallah.
Burdan yazabilirsinizBAna numaranızı verirmisiniz ben de aynı durumdayım
tüp bebek başarısız olduktan sonra normal hamilelik yaşadınız. kullandığınız kür veya ilaç varmıydı. benim bir oğlum var normal oldu 2 çocuk için bir yıldan fazla denedik olmadı yumurta rezervem azalmış tüp bebeğe yönlendirdiler denedik olmadı. tekrar tüp bebek istemiyorum maddi manevi yıprattım normal tekrar denicem. bana bir öneriniz var mı?Burdan yazabilirsiniz
Benim de tedavilerden sonra kendiliginden bir kizim oldu. Suan tekrar hamileyim kismetse bir de oglum olcak. Yine tedavi olmadan kendiliginden olusan bi hamilelik cok sükür. Herhangi bi kür denemedim ama hacamat yaptirdim bikac sefer ve üstüne 1-2ay sonra hamile kaldim. Hacamati yaptirdigim kisiye söylemistim bebek istedigimizi o da sirtta rahim bölgesine gelen yere uygulamisti özellikletüp bebek başarısız olduktan sonra normal hamilelik yaşadınız. kullandığınız kür veya ilaç varmıydı. benim bir oğlum var normal oldu 2 çocuk için bir yıldan fazla denedik olmadı yumurta rezervem azalmış tüp bebeğe yönlendirdiler denedik olmadı. tekrar tüp bebek istemiyorum maddi manevi yıprattım normal tekrar denicem. bana bir öneriniz var mı?
çok teşekkür ederim.
Nerde yaptırdınız İstanbul da mıBenim de tedavilerden sonra kendiliginden bir kizim oldu. Suan tekrar hamileyim kismetse bir de oglum olcak. Yine tedavi olmadan kendiliginden olusan bi hamilelik cok sükür. Herhangi bi kür denemedim ama hacamat yaptirdim bikac sefer ve üstüne 1-2ay sonra hamile kaldim. Hacamati yaptirdigim kisiye söylemistim bebek istedigimizi o da sirtta rahim bölgesine gelen yere uygulamisti özellikle
Yok yurtdisindayim benNerde yaptırdınız İstanbul da mı
kaç seans yaptırdınızYok yurtdisindayim ben
3 kere gittim.kaç seans yaptırdınız
Teşekkür ederim.3 kere gittim.
Kaç sefer yaptirmiştinız acaba ?Benim de tedavilerden sonra kendiliginden bir kizim oldu. Suan tekrar hamileyim kismetse bir de oglum olcak. Yine tedavi olmadan kendiliginden olusan bi hamilelik cok sükür. Herhangi bi kür denemedim ama hacamat yaptirdim bikac sefer ve üstüne 1-2ay sonra hamile kaldim. Hacamati yaptirdigim kisiye söylemistim bebek istedigimizi o da sirtta rahim bölgesine gelen yere uygulamisti özellikle
Ayda 1 kez mı gittiniz?Teşekkür ederim.
2 kere yaptirdimKaç sefer yaptirmiştinız acaba ?