Tüp bebekte sonuç bekleyenler

Merhaba hayirli haberleri alalim insallah tez zaman da benim de transfer gununu saymazsak bugun 3.gunum 5.gun dondurulmus ebriyo transfer edildi AA kalite karnimin icinde kramp gibi bsyler oluyor ve cok belim agriyo yatmaktanda olabilir tabi ama zaman gecmiyor kaset testi ne zaman yapmaliyim

O şurubu duydum. Eşim şuan nöbetçi eczane aramaya gönderdim. Insallah iyi gelir.. biraz ıkındım cok pişmanım şuan
Üzme kendini o ikinmayla falan yerinden oynamaz. Suanda sana tutunmaya calisiyor icini ferah tut iyi düsün.. 🌸 Kuru kayisi da cok fayda ediyor.

Merhaba hayirli haberleri alalim insallah tez zaman da benim de transfer gununu saymazsak bugun 3.gunum 5.gun dondurulmus ebriyo transfer edildi AA kalite karnimin icinde kramp gibi bsyler oluyor ve cok belim agriyo yatmaktanda olabilir tabi ama zaman gecmiyor kaset testi ne zaman yapmaliyim
Bence en az 8. Güne kadar beklemelisin.

Benim de bugün ikinci günüm ben yatmıyorum bugün çalıştım hatta ama benim de sol bacağıma vuran bir ağrı var kalçamla belim arası bir yer inş tutunur bebeklerimiz

insallah hepimiz pozitifi görürüz, miniklerimiz bizimledirr 🥹💓🤲🏻 benim de transfer günü haric 8. gündeyim. hic belirtim olmadı. bu yüzden biraz tedirginim. zaman daraldıkca kalbim yerinden cıkacak gibi. birbirimize dua edelim ismim aybike ismime dua ederseniz sevinirim kızlaar 🙏🏻🥲 bol bol ya musavvir zikrini cekin ben öyle yapıyorum.💓

insallah hepimiz pozitifi görürüz, miniklerimiz bizimledirr 🥹💓🤲🏻 benim de transfer günü haric 8. gündeyim. hic belirtim olmadı. bu yüzden biraz tedirginim. zaman daraldıkca kalbim yerinden cıkacak gibi. birbirimize dua edelim ismim aybike ismime dua ederseniz sevinirim kızlaar 🙏🏻🥲 bol bol ya musavvir zikrini cekin ben öyle yapıyorum.💓
Amin inşaallah canım Rabbim hepimize sağlıkla pozitif sonuçlar almayı nasip etsin senin çok az kalmış Allah’ın izniyle 🥰 benim için zaman hiç geçmiyor ne zaman test yapacaksın

Back
X