Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Cannim gercekten cok kotu hastaneymis..
Peki almanyada hastane degistirmeyi dusunmedin mi?
Benimle burasi iyi ilgileniyor gibi gozukuyor ama tabi hastane degistiripte daha iyisini bulasiya kadar farki anlayamam.. benimki bide genetik, embriyo busuru cikiyor ama icerigi tum hasta..

Gerek duymadım cünki almanyada micro cip ugulaması yok ve bize bu uygulama lazım birde embriyoların 5. Güne kadar dölenmesi lazım bunuda pek yapmıyorlar o yüzden türkiye daha mantıklı benimicin en azından orda anne olabildim

Belcikada gittigim hastanede 5nci gun uygulamasi var cnm. Micro cip nedir kimlere uygulanir hic duymadm

Ben pgt yaptırdıgımda 6da 3 bozuk cıkmıs. Doktor tek tek işte bundan şu bozukluk var 12.haftada düşerdi, bunda şu sıkıntı var 7.Haftada düşerdi diye acıkladı... 6 tanesinin hepsi iyi kaliteydi

Merhabalar 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım biri gelişmediğinden diğeri kalp durması sonucuyla oldum genetik test yaptırdık 13 ve 8 kromozmda genetik bozukluk çıktı pgd yöntemi dendi İstanbul’da fertijin Seval Taşdemir de yaptırmak istiyorum aradığımda 9000 tüp bebek artı ilaçlar pgd de embriyo başına 1500 dolar dendi şimdi kararsızım benim normal yolla çoçuğum oluyor ama ya düşer ya sağlıksız olur dendi bu pgd yöntemi ile yptığımda düşme veya tutmama olasılığı yüksek mi ?

Yanlış yAzdım kusura bakmayın embriyo başına 300 dolar dendi

merhaba cnm doktorun medikal parkta ahmet zeki ışık mı?

Cnm merhaba sonucun ne oldu. nerede pgd yaptırdın

Canım sen intralipid serum kullandın mı hiç? Bazen vücut embriyoyu yabancı bir madde olarak görüp atmak istiyor bu da düşüğe ya da tutunmamaya sebep oluyor. (Cd56)bağışıklık testi yaptırabilirsin eğer öyle bir durum var ise bu serumu bir kaç defa kullandırıyorlar çok büyük faydası var. Embriyolarınızda genetik bir problem yok ise rahim kaynaklı bir problem akla gelir. Rabbim yardımcınız olsun..

2 embriyodan üçüz nasıl oldu anlayamadım. Bu arada Allah bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsünler. Darısı tüm isteyipte emek harcayanların başına inşallah
Bir tanesi bölündü, tek yumurta ikizlrri oldu.(birbirlerine çok benzeyen) diğeri ayrı yumurta. Sağol canım. Şimdi 37 ay bitti.

Bir tanesi bölündü, tek yumurta ikizlrri oldu.(birbirlerine çok benzeyen) diğeri ayrı yumurta. Sağol canım. Şimdi 37 ay bitti.
Merhaba canım çok mutlu oldum senin adına ben sonucumu bekliyorum 3 güne haber gelir inşallah ama çok heyecanlıyım bana kaliteleri iyi ama kaliteli diye genetik bozukluğu olduğu için olmayadabilirmiş korkuyorum da bende de kromozom bozukluğu var inşallah Benin’de iyi gelir ikisi de

Hayırlısı olsun. Bnmkine de çok kaliteli demişlerdi. 3. Bölünebilir diye uyarı alsaydım tek embriyo koydururdum. Çok şekerler tabiiki ama 3 yılda 13 yıl yaşlandım. Çok çok zor. Dua ederken hayırlısını dileyin.

Tabi yumurtaların kalitesi iyi olunca emrioyolardan hayırlı haber geliyor yani bu hafta doktor arayacak çok heyecanlıyım

Canım sonuç geldi 2 kaliteli emriyomun ikisinde de transklasyon varmış diğer dondurulmuş 3 tanesini gönderceklerimiş çok morelim bozuldu

Canım sonuç geldi 2 kaliteli emriyomun ikisinde de transklasyon varmış diğer dondurulmuş 3 tanesini gönderceklerimiş çok morelim bozuldu
Bn ilk oğlumu evlilipimin 5. Yılında, 3 düşükten sonra kucağıma aldım. düşük çok daha zor. İyiki pgt yaptırmışsın, inş diğerleri temiz gelir. İyi düşün, iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…