• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 6 yumurta

nuraslinur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
57
8
6
28
Arkadaşlar herkese merhaba eşimle sebepsiz infertilite‘den dolayı tüp bebek yapmaya karar verdik bugün son kontrolüne gittim cuma günü yumurta toplama işlemim var doktorum şu ana kadar altı yumurtam oluştuğunu söyledi bu durum benim moralimi çok bozdu biliyorum önemli olan kalitesi ama sayısının az olması da beni çok etkiledi bu süreçte az yumurtayla emriyo oluşumu nasıl oluyor bilgi verecek olan var mı

Arkadaşlar herkese merhaba eşimle sebepsiz infertilite‘den dolayı tüp bebek yapmaya karar verdik bugün son kontrolüne gittim cuma günü yumurta toplama işlemim var doktorum şu ana kadar altı yumurtam oluştuğunu söyledi bu durum benim moralimi çok bozdu biliyorum önemli olan kalitesi ama sayısının az olması da beni çok etkiledi bu süreçte az yumurtayla emriyo oluşumu nasıl oluyor bilgi verecek olan var mı
Merhaba. Amh değeriniz kaçtı acaba?

işallah güzel sonuç alırsınız. bende başlamak istiyorum tedaviye, doğal yolla kalamadım maalesef. yurtdışındayım ama türkiyede başlamak istiyorum. ilk denemeniz mi? benim amh değerim de düşük çıktı :( 0.35

İki yumurtamdan biri şimdi karnımda 23. Haftaya gireceğiz çok şükür 🙏🏼 🧿 dediğiniz gibi yumurta kalitesi daha önemli, çok yumurta olmasına da gerek yok bence bozmayın moralinizi 😊

İki yumurtamdan biri şimdi karnımda 23. Haftaya gireceğiz çok şükür 🙏🏼 🧿 dediğiniz gibi yumurta kalitesi daha önemli, çok yumurta olmasına da gerek yok bence bozmayın moralinizi 😊
Doktor rezerv iyi hiçbir sıkıntı yok diyince ilk başladığımda çok umutlandım ama bugün sayı verince biraz üzüldüm ister istemez inşallah bana da nasip olur amin 🙏 isteyen herkese . Hayırlısıyla kucagınızq alırsınız inşallah

işallah güzel sonuç alırsınız. bende başlamak istiyorum tedaviye, doğal yolla kalamadım maalesef. yurtdışındayım ama türkiyede başlamak istiyorum. ilk denemeniz mi? benim amh değerim de düşük çıktı :( 0.35
Benim tüp bebekte ilk denemem . Amh değeri düşük birçok arkadaşım hamile kaldı . Hatta benimle beraber aynı doktora gittiğimiz arkadaşıma senin tüp bebeksiz çocuğun olmaz bana da senin çocuğun olur demişlerdi şimdi o arkadaşım hamile 7. Ayına girecek ben hâlâ bekliyorum. Gerçekten bir yerden sonra nasip ne yapsak da önüne geçemiyoruz

Benim tüp bebekte ilk denemem . Amh değeri düşük birçok arkadaşım hamile kaldı . Hatta benimle beraber aynı doktora gittiğimiz arkadaşıma senin tüp bebeksiz çocuğun olmaz bana da senin çocuğun olur demişlerdi şimdi o arkadaşım hamile 7. Ayına girecek ben hâlâ bekliyorum. Gerçekten bir yerden sonra nasip ne yapsak da önüne geçemiyoruz
allahım işallah kucaklarımızı sağlıklı evlatla doldursun. Takviye falan aldınız mı peki hiç? vitamin desteği_

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim yaşım 25 görmediğim doktor kalmadı herkes bı sıkıntı yok diyodu en son bı doktora gittim genetik test istedi genetik test sonucunda 13 cu kromozonumda sorun olduğunu öğrendim yani döllenme gerçekleşse bile embriyo tutunamiyomus esimdede sperm hareketliliği %2 çıktı bizde gittiğimiz doktordan memnun değildik acikcasi genetik testini görünce çok korkuttu bizi asla çocuğun normal yolla olamaz olursada engelli olur direk tüp bebek falan dedi bizi korkutunca başka doktorlarinda dusuncelerini almak istedik şu anki doktorum gerçekten çok çok iyi bizi korkutmadan anlattı aslında tek sıkıntı tutunamamasiymis yani kan pıhtısı olusuyomus bu yüzden yumurta tutunmuyo zaten dedi nasıl sizi bu denli korkuta biliyolar diye neyseki tüp bebek tedavisine başladık benim bütün testlerim elimde olduğu için hızlıca tedaviye başladık ve 3 ay sürdü bu tedavi şu ana kadar hiç bir doktor bana polikistik över olduğumu soylemedi şu anki doktorum söyledi neyse Şubat baslarinda ilk yumurta toplama yapıldı iki tane yumurtam kaldı 5 ci gün ve 5aa kalitedelerdi genetige gönderdim çok şükür onlarda çok saglililardi Martin ilk haftasinda ikinci yumurta toplama yaptım 15 tane yumurta toplandi 4 tane 5 ci güne ulaştı 5aa kalitede onlarda haftaya transfer günü vericek bayramdan önce transfer olucam size tek tavsiyem asla ümidinizi yitirmeyin ve gerçekçi konuşan doktor bulun ben çok aradım görmediğim kadın dogumcu kalmadı olduğum şehirde ve önceden araştırın gideceğiniz doktoru asla araştırmadan tedavi sürecini bilmeden gitmeyin en önemlisi doktorunuzun işinin ehli olması tecrübesi onemli

Merhaba benzer bir sorunu ben de yaşadım benim de 10 yumurtam toplanmıştı ama amh’sı 0.6 olan bir arkadaştan aynı gün aynı doktor 11 yumurta topladı sebebini sorduğumda da her döngü farklıdır bu döngüde 10 bir başka ayda 20 toplarız demişti

Merhaba benzer bir sorunu ben de yaşadım benim de 10 yumurtam toplanmıştı ama amh’sı 0.6 olan bir arkadaştan aynı gün aynı doktor 11 yumurta topladı sebebini sorduğumda da her döngü farklıdır bu döngüde 10 bir başka ayda 20 toplarız demişti
Yumurta az olunca şans da azalıyor sizin ki oldu mu

Yumurta az olunca şans da azalıyor sizin ki oldu mu
Şansın azalmiyor yaşına da bağlı ilk tüp bebek deneyiminse eğer bir tane bile olsa tutma ihtimali aynı 10 tanede olsa aynı sana tavsiyem ben iki defa toplattirdim birini ocakta ikincisini Şubat'ta bayramdan öncede inşallah transferim olucak hayirlisiyla

Şansın azalmiyor yaşına da bağlı ilk tüp bebek deneyiminse eğer bir tane bile olsa tutma ihtimali aynı 10 tanede olsa aynı sana tavsiyem ben iki defa toplattirdim birini ocakta ikincisini Şubat'ta bayramdan öncede inşallah transferim olucak hayirlisiyla
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur 🫶 bilmiyorum ki kendimce öyle düşündüm dedim ki ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo 🥹ama tabi senin dediğin gibi

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur 🫶 bilmiyorum ki kendimce öyle düşündüm dedim ki ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo 🥹ama tabi senin dediğin gibi
Vala canım ben 4 yıldır uğraşıyorum zaten en fazla yaşına ve evlilik durumuna göre transfer edilecek embriyo belirleniyo ama bir de olsa iki de olsa yine tutma ihtimali aynı ben iki defa yumurta toplattirdim ilkinde 13 yumurta toplandi iki tane kaldı elimde ikincide 15 toplandı 4 tane kaldı sayısı çok olması önemli değil önemli olan sağlıklı bir şekilde embriyo oluşması

Vala canım ben 4 yıldır uğraşıyorum zaten en fazla yaşına ve evlilik durumuna göre transfer edilecek embriyo belirleniyo ama bir de olsa iki de olsa yine tutma ihtimali aynı ben iki defa yumurta toplattirdim ilkinde 13 yumurta toplandi iki tane kaldı elimde ikincide 15 toplandı 4 tane kaldı sayısı çok olması önemli değil önemli olan sağlıklı bir şekilde embriyo oluşması
Çok korkuyorum 6 yumurtadan dolu çıkmayacak diye . Yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok 5 saatlik yol gidip geliyorum iki günde bir. İzin durumum yok kimsenin haberi yok gittiğimden türlü bahanelerle gidip geliyorum . Anlayacağın çok stresli bir süreç üstüne sayı da az çıkınca ister istemez telaşlanıyorum

Çok korkuyorum 6 yumurtadan dolu çıkmayacak diye . Yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok 5 saatlik yol gidip geliyorum iki günde bir. İzin durumum yok kimsenin haberi yok gittiğimden türlü bahanelerle gidip geliyorum . Anlayacağın çok stresli bir süreç üstüne sayı da az çıkınca ister istemez telaşlanıyorum
Bence hiç telaş yapma kendini rahat bırak zor biliyorum ama strese girmeden gerekiyo bu yumurtaların kalitesinide etkiler strese girersen yumurtalar sorunlu olabiliyo ben yumurta toplatana kadar kendimi kandırdım herşey çok güzel sadece usuttun o yüzden iğne yapiyosun diye kandırdım kendimi maddi manevi olarak gerçekten çok yoruyo ben 450 bin harcadım 3 ayda transfere kadar Allah bilir daha ne kadar odicem

Ben çok doktor araştırdım çok doktorlara gittim ama şu anki doktorumdan memnun olduğum kadar diğerlerinden memnun kalmadım adam net konusuyo para tuzağına cekmiyo sermaye olarak gormuyo insanları gerçekçi konusuyo ve gerçekten alttan muayne ederken asla bakmiyo özel bolgene aparatı koyarken bile başka tarafa bakıp koyuyo rahatsiz etmiyo muayne ederken mesela kaç defa gittim asla bir kere göz ucuyla bile muayne ederken özel bolgeme baktığını görmedim bu konuda gerçekten rahatım normalde erkek doktora gitmem kadınsal durumlarda ama gitmedigim doktor kalmadı mecbur kaldım ve gerçekten çok memnunum keşke en başta bu doktora gelseydim dedim doktorum her zaman bunu soyluyo yumurta sayısı değil kalitesi ve gelisimi önemli bizim için bir tane yumurtayı bı kaç ay boyunca toplayabiek için çok cabaladigim hastalarım oldu tutan %70 dedi tutmayan %30 vardır tek yumurta olanların ve asla sayıya değil sağlıklı mı gelişimi nasıl bunlar önemli diyo

Bende bugün başladım bende sadece 2 yumurta var onu da geliştirmeye çalışacaklar. Umarım gelişir. Yüreğinizi ferah tutun.

Back
X