Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım ben Kadıköy'de Çağıner Hastenesi var orada Timuçin beye gidiyorum,muayene ücreti 80 tl.Senin ki biraz pahalı geldi bana

Ewet banada pahalı geldi. 100 tl en fazla kadin doğumcular ama hastane pahalı galiba
Canım mega medipile gidiyorum daha doğrusu gebelik sonrası daha gitmedim ama kendi doktorum tup bebek bölümü 120 TL di bakalım sanırım normal kadın doğum bölümü 80 ve 100 arası sanırım

Canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagina insallah

Arkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
pembelik vardı yine çok açık pembe ağrım falan yok ama yinede çok tedirginim aslında doktorum uzak olmasa giderdim ama belki yarın kendi kadın doktoruma giderim bugün oda kapalı yoksa bugün giderdim

canım doktorunu ara bilgilendir. benimde öyle oldu telefonla aradım hemen progestan reçete yazıp fotoğrafını yolladılar. o fotoyu gösterip yaptırdım iğnelerimi. yarını bekleme belki başka düzlenme yaparlar ihmale gelir mi hiç

benim doktorum pembe akıntıyı pek önemsemiyor olabilir diyor sorun kırmızı şeklinde kan olmasıymış

Canım.bende çok açık renk akıntı oldu progestan iğne vurdurdu ve dinlen dedi doktoruna bilgi ver sen yine de için rahat etsin

Canım bana da oldu progestan iğne kullandım tek seferlik

Kizlar progestoron kaç olması lazım. Ben pazartesi baktırdım progesteron 25. E2 de 92 çıktı doktor istemedi ben kendim baktırdım çünkü sadece günde 1 kez progestron jel kullanıyorum naturel transfer yaptiklari için herşey doğal devam ediyor ama yinede temkinli olayım dedim.

benim doktorum pembe akıntıyı pek önemsemiyor olabilir diyor sorun kırmızı şeklinde kan olmasıymış
Doktoruma ulaşamıyorum canım normal kadın doktorum Çarşamba'ları kapalı şimdi evdeki fitilimi kullandım günde zaten 200 ml fitil bi sabah bi akşam takıyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın yarına kadar beklemem lazım

Cnm korkma ağrın olurdu kötü bşy olsa ilaçlarını iğneni kullan önemli olan yatmak geçiyor sonra bide senin ikiz bence ondan böyle oldu ikizlerde kanama falan çok oluyormuş

merhaba Arkadaşlar yeniyim ben :) Ben de Cuma Günü Test Yaptıracağım inşallah herşey gönlümüze göre olur çok heycanlı ve sabırısızım hiçbir belirtim olmadı bugün transfer günümüde sayarsak 8. günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ama Rabbımızın verdiği güçle ben hala pozitifim umarım sonuçta öyle gelir :) belirti olarakta sadece transferden 1-2 gün sonra vücudum acayip ateş bastı 1 gün sürdü buda böyle yani bende kendimi dinliyorum tabi belirti arıyor insan elinde olmayarak inşallah olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…