canım ben Kadıköy'de Çağıner Hastenesi var orada Timuçin beye gidiyorum,muayene ücreti 80 tl.Senin ki biraz pahalı geldi banaKizlar merhaba . Kadın doğum doktoru buldunuz mu. Istanbul daki arkadaşlar muayene ücreti nekadar doktorunuzun. Ve hangi doktora gidiyorsunuz. Ben bahcelievler medicalpark ta Mehmet Ali mungana daha önce gidiyordum. Muayene ücreti 205 tl. Sizce nasıl herseyin bir piyasasi vardır ya bu sektörde nasıl ücretler.
Ewet banada pahalı geldi. 100 tl en fazla kadin doğumcular ama hastane pahalı galibacanım ben Kadıköy'de Çağıner Hastenesi var orada Timuçin beye gidiyorum,muayene ücreti 80 tl.Senin ki biraz pahalı geldi bana
valla bilmiyorum olabilir,sağlıklı olsunda farketmezCnm değerin çok iyi mşlh ikiz gibi geldi :)
Hiç belli olmaz valla sen haftaya yine git belki saklanmıştır :)
Cnm benim geçen hafta çarşamba 2000 lerdeydi işte 20 Şubat'ta çağırdılar sonra aradı tekrar bugün 18 Şubat'ta gel dedi bakalım cumartesiye gidecegimHcg degeri 1500 gecince vajinal ultrasonda gorunuyor canim, seninde gorunurdu aslinda, ne zamana cagirdi dr ?
Canım mega medipile gidiyorum daha doğrusu gebelik sonrası daha gitmedim ama kendi doktorum tup bebek bölümü 120 TL di bakalım sanırım normal kadın doğum bölümü 80 ve 100 arası sanırımEwet banada pahalı geldi. 100 tl en fazla kadin doğumcular ama hastane pahalı galiba
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagina insallahArkadaşlarşükürler olsun keseyi ve kalp atışını gördüm okadar tedirgin ve heyecanlıydımki göremem bi sorunmu var diye çok çok düşündüm ama çok şükür hem kese hem kalp atışını görmek beni çok mutlu etti biliyorsunuz benim 12. Gün değerim 138 14. Gün 930 olmuştu doktorum ikiz olabilir demişti ama tek kese gördük bunada binlerce kez şükürler olsun inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın cümleten sağlıklı bi şekilde Doğum yapmamızı hayırlı bi şekilde büyütmemizi nasip etsin
Sağol canım benimCanım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagina insallah
Anaaaa hayitim nerelerdesin bakayim seeen? Aramiyon sormuyon hayirsizz hamile misin ?Tommmbikkk laa benn Black_hayit :))
Evet cnm işallah busefer kucağıma alırım. İkiz buseferAnaaaa hayitim nerelerdesin bakayim seeen? Aramiyon sormuyon hayirsizz hamile misin ?
canım doktorunu ara bilgilendir. benimde öyle oldu telefonla aradım hemen progestan reçete yazıp fotoğrafını yolladılar. o fotoyu gösterip yaptırdım iğnelerimi. yarını bekleme belki başka düzlenme yaparlar ihmale gelir mi hiçArkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
pembelik vardı yine çok açık pembe ağrım falan yok ama yinede çok tedirginimaslında doktorum uzak olmasa giderdim ama belki yarın kendi kadın doktoruma giderim bugün oda kapalı yoksa bugün giderdim
benim doktorum pembe akıntıyı pek önemsemiyor olabilir diyor sorun kırmızı şeklinde kan olmasıymışArkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
pembelik vardı yine çok açık pembe ağrım falan yok ama yinede çok tedirginimaslında doktorum uzak olmasa giderdim ama belki yarın kendi kadın doktoruma giderim bugün oda kapalı yoksa bugün giderdim
Canım.bende çok açık renk akıntı oldu progestan iğne vurdurdu ve dinlen dedi doktoruna bilgi ver sen yine de için rahat etsinArkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
Canım bana da oldu progestan iğne kullandım tek seferlikArkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
Doktoruma ulaşamıyorum canım normal kadın doktorum Çarşamba'ları kapalı şimdi evdeki fitilimi kullandım günde zaten 200 ml fitil bi sabah bi akşam takıyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın yarına kadar beklemem lazımbenim doktorum pembe akıntıyı pek önemsemiyor olabilir diyor sorun kırmızı şeklinde kan olmasıymış
Cnm korkma ağrın olurdu kötü bşy olsa ilaçlarını iğneni kullan önemli olan yatmak geçiyor sonra bide senin ikiz bence ondan böyle olduArkadaşlar benimde dün gece lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembe kan geldi ve uyudum sabah yine uyandığımda bezimde bir iki damla kadar
5.gün embriyosuysa yaptir canım.test günüm cuma ama yarın bende kan versem mi pişman olur muyum ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?