Travel dediğin ana kucağını kaldırıyorsun çıkarıyorsun dimi. Bu ondan ama ben İstanbul'da hiç görmemiştim bunu. Ankara'da denk geldim beğenip aldım ismini tam bilmiyorum yarın bakar söylerim isminiBu İbiza modeli değil mi? Ben bununla ilgili bir sürü video izledim gittim baktım videolarda da satış elemanları da Gövedeye Hem anakucağı hem de oturma aparatı takılabiliyor demedi. Ayrıca bu oturma aparatları arabaya monte ediliyor diye de bir bilgi yok. Ben bu arabayı bir daha araştırayım En iyisi. Söylediklerin beni şaşırttı. Çünkü senin söylediğin özellikler sadece travel sistem olan bebek arabalarında var ve dediğin gibi onların fiyatları da çok uçuk.
Evet aynen öyle travel sistem dediğim. ben senden dönüş bekliyorum modeli ile ilgili, çok sağol. Ben de ankaradayım zaten nerden aldığını da yazarsan çok sevinirim.Travel dediğin ana kucağını kaldırıyorsun çıkarıyorsun dimi. Bu ondan ama ben İstanbul'da hiç görmemiştim bunu. Ankara'da denk geldim beğenip aldım ismini tam bilmiyorum yarın bakar söylerim ismini
Evet aynen öyle travel sistem dediğim. ben senden dönüş bekliyorum modeli ile ilgili, çok sağol. Ben de ankaradayım zaten nerden aldığını da yazarsan çok sevinirim.
Hayirli olsun canim deneyimli Anne değilim benimde ilk hamileligim sorduklarin arasinda sadece bence pompa alinmali diye dusunuyorum hastanede ilk emzirmede sut gelmeyebilir yardimi olur diye bende alip gidecegim, diger sorularinin cevaplarini bende merakla bekliyorumArkadaslar merhaba.aslinda en basindan beri takip ediyorum forumu ama yazmak bugune kismetmis.5 asilama ardindan 2.tup bebek denemesi sonucu bugun itibariyle 32+4 hamileyim.son adet tarihime gore eylulun ilk haftasi gorunuyor dogumum ama ben sezaryen olacagimdan agustos sonuna denk gelecek kismetse.belki cok basit ama kararsizlik icinde kalip tek basima cevap bulamadigim sorularim var.benim gibi ilk gebeligi olanlar icin de faydali olur belki yakalanacak cevaplar.ozellikle deneyimlo annelerden yardimlarini rica ediyorum
*Dr browns dogal akis 150 ml cam biberon ve philips avent 0-6 ay emzik aldim.aventin gögus koruyucu ve kalkanini aldim bunlarin sterilizasyonunu nasil yapacagim.kaynar suda mi bekletecegim yoksa kaynatacak miyim?silikon parcalar zarar gorur mu? Baby me likit emzik biberon temizleyici ve bunlar icin temizlik fircasi aldim.
*banyo urunlerinde ne onerirsiniz? Sebamed mi bünchen mi
*gögüs pompasi almali miyim
Vaktiniz olur da cevaplarsaniz cok sevinirim
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.dogumdan once alayim ben de gögüs pompasi.arastirdim lansinoh 2li elektrikli uygun geldi belki sizin icin de olur sevgilerHayirli olsun canim deneyimli Anne değilim benimde ilk hamileligim sorduklarin arasinda sadece bence pompa alinmali diye dusunuyorum hastanede ilk emzirmede sut gelmeyebilir yardimi olur diye bende alip gidecegim, diger sorularinin cevaplarini bende merakla bekliyorum
Bende aventin küçük biberonundan almak istiyorum yanımda bulunsun diye ama sanırım elektrikli pompaların biberonundan mevcut bende bir arkadaşımdan alicam.pompayi. emzik de kauçuk olan iyi dediler nukun var bi tane de bulunması için ondan alirim. Göğüs kalkanı ve kremini alicam.krem lansihoin mu bi marka vardı çok öneriliyor ondan almayı düşünüyorum canım benimde ilk bakalım hayırlısı ile gelsinlerArkadaslar merhaba.aslinda en basindan beri takip ediyorum forumu ama yazmak bugune kismetmis.5 asilama ardindan 2.tup bebek denemesi sonucu bugun itibariyle 32+4 hamileyim.son adet tarihime gore eylulun ilk haftasi gorunuyor dogumum ama ben sezaryen olacagimdan agustos sonuna denk gelecek kismetse.belki cok basit ama kararsizlik icinde kalip tek basima cevap bulamadigim sorularim var.benim gibi ilk gebeligi olanlar icin de faydali olur belki yakalanacak cevaplar.ozellikle deneyimlo annelerden yardimlarini rica ediyorum
*Dr browns dogal akis 150 ml cam biberon ve philips avent 0-6 ay emzik aldim.aventin gögus koruyucu ve kalkanini aldim bunlarin sterilizasyonunu nasil yapacagim.kaynar suda mi bekletecegim yoksa kaynatacak miyim?silikon parcalar zarar gorur mu? Baby me likit emzik biberon temizleyici ve bunlar icin temizlik fircasi aldim.
*banyo urunlerinde ne onerirsiniz? Sebamed mi bünchen mi
*gögüs pompasi almali miyim
Vaktiniz olur da cevaplarsaniz cok sevinirim
Amin ins hayirlisiyla ve saglikla gelsinler.sizin de mucadelenizi biliyorum sanirim gecen sene asilama sureclerimde paylasimlarinizi cok gordumBende aventin küçük biberonundan almak istiyorum yanımda bulunsun diye ama sanırım elektrikli pompaların biberonundan mevcut bende bir arkadaşımdan alicam.pompayi. emzik de kauçuk olan iyi dediler nukun var bi tane de bulunması için ondan alirim. Göğüs kalkanı ve kremini alicam.krem lansihoin mu bi marka vardı çok öneriliyor ondan almayı düşünüyorum canım benimde ilk bakalım hayırlısı ile gelsinler
Ay evet aşılama süreçleri sorunlu geçen insan olarak tarihe geçtim ben aşılama olacağım günden önceki akşam darbe olmustu bizimde tüp bebek çok şükür ilk deneme daha bende çoğu şeyi almadim banyo aslında Sebamed düşünüyorum bu arada e bebekte emzirme ürünleri indirime girmiş sanırım bir bakın sterlizasyon ürünleri de vardır mutlakaAmin ins hayirlisiyla ve saglikla gelsinler.sizin de mucadelenizi biliyorum sanirim gecen sene asilama sureclerimde paylasimlarinizi cok gordum
Biberon dr browns genis agiz 150 ml dogal akis aldim.aventi de cok oneriyorlar ikisi arasinda kalmistim.lansinoh gogus ucu kremi aldim.emzik nuk da olabilir.biz avent aldik ama minnoslarin pasa gonlune kalmis biraz da.sen en iyisine ozensen de en ucuzuna talip olabiliyorlar.benim bir tek sterilize etmem ve banyo temizlik urunlerinde eksik kaldi.hos zaman da kalmadi
Ben sterilizator almayi dusunmuyorum.biberon ve emzik icin firca ve likit temizleyici aldim ebebekten.onlarla halledicem.alinacak seylerin sonu yok girdap gibiAy evet aşılama süreçleri sorunlu geçen insan olarak tarihe geçtim ben aşılama olacağım günden önceki akşam darbe olmustu bizimde tüp bebek çok şükür ilk deneme daha bende çoğu şeyi almadim banyo aslında Sebamed düşünüyorum bu arada e bebekte emzirme ürünleri indirime girmiş sanırım bir bakın sterlizasyon ürünleri de vardır mutlaka
Ben sterilizator almayi dusunmuyorum.biberon ve emzik icin firca ve likit temizleyici aldim ebebekten.onlarla halledicem.alinacak seylerin sonu yok girdap gibi
Canım şimdi baktım evet travel sistem İbiza modeli. İstanbul yolunda baby mall var bir çok şeyi oradan aldım ben.Evet aynen öyle travel sistem dediğim. ben senden dönüş bekliyorum modeli ile ilgili, çok sağol. Ben de ankaradayım zaten nerden aldığını da yazarsan çok sevinirim.
Biz kendi odamiza park yatak aldik onun sallanma ozelligi var.bebegin odasina 80×180 buyuyen karyola aldik.sallanma ozelligi yok; ozellikle istemedik.cok cok ihtiyac olursa park yatakta sallariz.kolik bebekler sallaninca rahatlayabiliyormus diye kudum.ama sallanmaya alismasi cok istenen bisey de degil.ortaya karisik hazirlik yaptik biz deŞimdi biz bir sallanan sepet beşik aldık yatak odasina 6 ay falan kullanır. Ama kendi odasu için alacağım beşik sallanmiyor acaba sallanir olması çok önemli mi bilemedim? Fikirlerinize ihtiyacım var
sallamaya alışırsa sonrasında da isteyecektir canım. sepet beşiğin o özelliğini zorda kalmadan kullanmayın bence. birde bebek huysuz, sancılı ise sallasan bile ağlıyor, olan sana olur yani.Şimdi biz bir sallanan sepet beşik aldık yatak odasina 6 ay falan kullanır. Ama kendi odasu için alacağım beşik sallanmiyor acaba sallanir olması çok önemli mi bilemedim? Fikirlerinize ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim yazdığın için aynen bu şekilde birşey arıyorum. Markası nedir? Ayrıca ürünün kendini görebiliyor muyuz yoksa sadece internetten mi alabiliyoruz? Tekrar teşekkürler yazdığın için :)merhaba ben bu ekte kı urunu aldım benım tek bebek ama ılerde ıkıncı olursada kullanabılırım dıye bunu tercıh ettım 24 farklı sekılde kullanabılıyorsunuz ıstersenız bı ınceleyın amerıka ve ıngılterede cok kullanılan bır model
http://www.vipbebek.com/uppababy-vista-trio-seyahat-sistemi-5904-5905
Eki Görüntüle 2021852
Bence alma hastane ile konus önce. Sür sapma makinaları var mu bir sor. Ben sordum mesela var dediler. Eğer ihtiyacın olursa kiralarsın. Hem hastane tipi olanlar daha iyi çekiyormuş hem de aylık kirası 150 tl imiş. Önce sütün gelecek mi gelmeyecek mi bir bak ihtiyacın olursa Ozaman ya kiralarsın ya da alırsın.Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.dogumdan once alayim ben de gögüs pompasi.arastirdim lansinoh 2li elektrikli uygun geldi belki sizin icin de olur sevgiler
Çok sağol canım gidip bir daha bakayım oraya çok teşekkürlerCanım şimdi baktım evet travel sistem İbiza modeli. İstanbul yolunda baby mall var bir çok şeyi oradan aldım ben.
Çok teşekkür ederim yazdığın için aynen bu şekilde birşey arıyorum. Markası nedir? Ayrıca ürünün kendini görebiliyor muyuz yoksa sadece internetten mi alabiliyoruz? Tekrar teşekkürler yazdığın için :)
Çok teşekkür ederim yazdığın için aynen bu şekilde birşey arıyorum. Markası nedir? Ayrıca ürünün kendini görebiliyor muyuz yoksa sadece internetten mi alabiliyoruz? Tekrar teşekkürler yazdığın için :)
Ben Ankara'dayım görüp almak istiyorum. Sende telefon numaraları varsa bana özelden yazabilir misin belki Ankara'da da yerleri vardır.ürün istanbul'da bostancı da satılıyor markanın dıstrubutoru ve herhangı bır sorunda servıste orası ben gıttım görüp sürerek aldım cokda begendım
markası uppababy dedıgım gıbı amerıkan malı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?