canım neden 32? bence başla artık tatlım son haftalara illa ki unutulan yada acil olmayan ihtiyaçlar olacaktırBende daha hic birsey almadım. Dr 32.haftayı bekle demişti almak için. Şimdi yazdiklarinizi okuyunca çok mu geç kaldım diyorum
Ya inanmıyorum o ilacın gastrolog bana 3 aylıkken vermişti ama çok zorlanırsan al 4. Ay bitmeden alma demişti ozamanlar mide ağrım çoktu onun için vermişti mide ağrılarım da geçtiği için o ilacı hiç kullanmadım. hemen kullanmaya başlayayım ozaman.Aslında gaz için de bana pankreoflat diye bir ilaç verdiler ama hamilelik dönemimde kullanımıyla ilgili net bir bilgi olmadığı için kullanmaktan çekindim açıklası içime sinmedi. Panpas gazını kesti demek ay ne kadar sevindim bende kullanmakta başlayayım düzenli olarak çok sağol canım. Valla artık utanıyorum ya heryerde geyiriyorum insan içine çıkamaz oldum :)Merhaba canım ben de öyleydim taaa ki 2 hafta önceye kadar. Gastronomi doktorum bir ilaç önerdi ahh nasıl iyi geldi anlatamam. Kendi doktoruma sordum hiç bir sakıncası olmadığını söyledi. Bi arkadaşıma daha tavsiye ettim o da kullanıyor 2 haftadır ne yanmamız var ne sancımız ne bulantımız. Sende doktoruna sorup kullan bence. Pantpas 40 mg. Aç karnına alıyorum her gün ve geceleri deliksiz uyumaya başladım inanır mısın.
Canım ben almadım daha ana alsam prego alacağım. Sanki kullanışlı gibi geldi. Zaten alsamda gelecek yaza alırım. Bebekleri taşımak için de kundak alıcam kucakta. Ya da bu eski tip taşıma şeylerinden alıcam. Zaten çok çıkmayacağımız için.İkiz anneleri bebek arabası ne alacaksınız karar verdiniz mi? İkizler için hem anakucağı takılacak hem de normal oturma ünitesi olan bebek arabası bulamadım ben. 1 tane buldum kiddy marka o da 4500 tl falan. Arkadaşlarımdan biri bebek arabasını ve anakıcağını verdi diğeri de sadece anakucağını verdi. Bir süre anakıcağı ile idare edeyim dedim ama onlarda eşek ölüsü gibi mübarek bi de içine çocukları koyunca hayatta kalkmaz. Onun için bebek arabası bakmaya devam ediyorum ama kafam çık karışık. Bebek arabasını alanlar bana da akıl versinler.
Ben de çok çıkmam diye düşündüm ama sonra düşündüm de evde de paylarız herhalde sıkıntıdan alışveriş merkezine falan gideriz onun için araba şart. Pregonun İbiza modeli benim de hoşuma gitmişti ama mağazada görünce çok büyük geldi. Yanyana olanlarda kapılardan geçmiyor diyorlar kafam karılık yaniCanım ben almadım daha ana alsam prego alacağım. Sanki kullanışlı gibi geldi. Zaten alsamda gelecek yaza alırım. Bebekleri taşımak için de kundak alıcam kucakta. Ya da bu eski tip taşıma şeylerinden alıcam. Zaten çok çıkmayacağımız için.
Bende yan yana olanlardan almam hiç hoşuma gitmedi nedense.Ben de çok çıkmam diye düşündüm ama sonra düşündüm de evde de paylarız herhalde sıkıntıdan alışveriş merkezine falan gideriz onun için araba şart. Pregonun İbiza modeli benim de hoşuma gitmişti ama mağazada görünce çok büyük geldi. Yanyana olanlarda kapılardan geçmiyor diyorlar kafam karılık yani
Canım. Detaylıca mutlaka çıkardı zaten doktor şüphelense daha detaylı bakardı içini ferah tut Allah'ın izni ile sağlıkla gelsinlerAy kızlar benimde içime ultrason kağıdı oturduankaradaki doktorumada sordum normal dedi ama bi garip oldum. Oğlanın kafasında bişey var gibi. Bugüne kadar bişey olsaydı çıkardı değilmi. Resmi ekliyorum bir bakın sizde
Canım oda falanda almadık daha daha doğrusu sadece üç beş zıbın aldım o kadar :) bakıyorum sadece şuan netlestirirsem herşey burada olur sanırım ay ben düğün dede böyle olmuştum ya :)Panik yapma canim kyafetleri almasi 1 gun yakamasi 2. Gun, utuleyip cantayi hazirlamasi 3. Gun halledersin ama hazirla bulunsun yaninda ne olur ne olmaz canim
Bizim Ela olacak sanırım öyle şuan görünüyor :)İsme karar vediniz mi kizlar
İnşAllah canım. Sen ne yaptın gittinmi kontrole? Bu haftaydı değilmi seninde benmi yanlış hatırlıyorum? İnşAllah seninkide kilo almıştır.Canım. Detaylıca mutlaka çıkardı zaten doktor şüphelense daha detaylı bakardı içini ferah tut Allah'ın izni ile sağlıkla gelsinler
Kirada oldugum icin oda almayacagim canim yatak odama bir besik yeter 2 sene sonra kendi evimin odemesi bitiyor kendi evime gectigim zaman nasipse alacağım odasini hakkimizda hayirlisiCanım oda falanda almadık daha daha doğrusu sadece üç beş zıbın aldım o kadar :) bakıyorum sadece şuan netlestirirsem herşey burada olur sanırım ay ben düğün dede böyle olmuştum ya :)
Benim ikiz degil canim ama model olarak yan yana birlesik bebek arabalarindansa arka arkaya olan modeller daha kullanisli sanki, yan yana modellerde kapidan yada dar yetlerden gecis zor olur tahminimceİkiz anneleri bebek arabası ne alacaksınız karar verdiniz mi? İkizler için hem anakucağı takılacak hem de normal oturma ünitesi olan bebek arabası bulamadım ben. 1 tane buldum kiddy marka o da 4500 tl falan. Arkadaşlarımdan biri bebek arabasını ve anakıcağını verdi diğeri de sadece anakucağını verdi. Bir süre anakıcağı ile idare edeyim dedim ama onlarda eşek ölüsü gibi mübarek bi de içine çocukları koyunca hayatta kalkmaz. Onun için bebek arabası bakmaya devam ediyorum ama kafam çık karışık. Bebek arabasını alanlar bana da akıl versinler.
Benim oğlumunda ağzı yarık gibi çıkmıştı doktorum ultrason aleti göbeğe bastırdığımız için öyle çıkıyo yoksa birşeyi Yok demişti şükür oğlum çok normal doğdu seninde bence bastırmadan dolayı göbeğe dayanmış canını sıkma canım birşey olsa doktorda söylerdi zatenAy kızlar benimde içime ultrason kağıdı oturduankaradaki doktorumada sordum normal dedi ama bi garip oldum. Oğlanın kafasında bişey var gibi. Bugüne kadar bişey olsaydı çıkardı değilmi. Resmi ekliyorum bir bakın sizde
Yarın rutin kan ve idrar için devlet Hastanesi'ne gidicem canım ordaki doktorda muayene ediyor bakalım ne kadar olmuş söyler :)İnşAllah canım. Sen ne yaptın gittinmi kontrole? Bu haftaydı değilmi seninde benmi yanlış hatırlıyorum? İnşAllah seninkide kilo almıştır.
Hayırlısı olsun canım bende beşik ve dolap alicam beşiği de öyle büyüyen değil odam küçük zaten kendi yanıma bir arkadaşım sepet beşik verdi bir süre onu kullanırım zaten sonra odasını kullanırız inşallahKirada oldugum icin oda almayacagim canim yatak odama bir besik yeter 2 sene sonra kendi evimin odemesi bitiyor kendi evime gectigim zaman nasipse alacağım odasini hakkimizda hayirlisi
Pantpası kesinlikle öneriyorum düşün yaa ben bu midemle işkembe çorbası içiyorum ilacı aldığım için hiic birşey olmuyor süper bişey buİkiz anneleri bebek arabası ne alacaksınız karar verdiniz mi? İkizler için hem anakucağı takılacak hem de normal oturma ünitesi olan bebek arabası bulamadım ben. 1 tane buldum kiddy marka o da 4500 tl falan. Arkadaşlarımdan biri bebek arabasını ve anakıcağını verdi diğeri de sadece anakucağını verdi. Bir süre anakıcağı ile idare edeyim dedim ama onlarda eşek ölüsü gibi mübarek bi de içine çocukları koyunca hayatta kalkmaz. Onun için bebek arabası bakmaya devam ediyorum ama kafam çık karışık. Bebek arabasını alanlar bana da akıl versinler.
Valla çok düşündüm üzerinde ama yine ilk aklıma gelenleri koymaya karar verdim kızlarıma:) defne ve Duru olucak inşallahİsme karar vediniz mi kizlar
Benim de kafa tası bi tuhaf gözüküyordu gözüme gölge yapmıştır dedi doktoktoeum bence takma kafana canım böyle şeyleri. Bişey olsa tabiki çıkardı şimdiye kadar. Sonucta en iç damarlarına bile bakılıyor o mu gözükmeyecekAy kızlar benimde içime ultrason kağıdı oturduankaradaki doktorumada sordum normal dedi ama bi garip oldum. Oğlanın kafasında bişey var gibi. Bugüne kadar bişey olsaydı çıkardı değilmi. Resmi ekliyorum bir bakın sizde
Bu İbiza modeli değil mi? Ben bununla ilgili bir sürü video izledim gittim baktım videolarda da satış elemanları da Gövedeye Hem anakucağı hem de oturma aparatı takılabiliyor demedi. Ayrıca bu oturma aparatları arabaya monte ediliyor diye de bir bilgi yok. Ben bu arabayı bir daha araştırayım En iyisi. Söylediklerin beni şaşırttı. Çünkü senin söylediğin özellikler sadece travel sistem olan bebek arabalarında var ve dediğin gibi onların fiyatları da çok uçuk.Pantpası kesinlikle öneriyorum düşün yaa ben bu midemle işkembe çorbası içiyorum ilacı aldığım için hiic birşey olmuyor süper bişey bubebek arabası aldım ben canım. Bugaboo donkey alacaktım 7 bin liraya geliyordu ama içime birşey sinmiyodu açması kapamasında zorlandım ama pregoya baktım hemen aldım. Çok içime sindi çok beğendim. Hemde ana kucağı ilk 6 ay için hem hastane çıkışında hem oto koltuğu olarak kullanıyorsun bebekler oturmaya başladıktan sonra öbür parçasına geçiş yapıyorsun toplam 2.500:))) fotoğrafını koyıyım fikir olsun sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?