How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Aldıklarım bunlar, bayramdan sonra da biberon, emzik o tür şeyleri hallederim.

Eklentiler

• 5.png
    5.png
    293,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Adsız.png
    Adsız.png
    101,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    104,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Adsız4.png
    Adsız4.png
    473,1 KB · Görüntüleme: 78
Çok şükür kızlar diyetin etkisi oldu galiba. Temiz cıktı sonuclar. Gerci doktora öğleden sonra gostericem.

Eklentiler

• Screenshot_20170620-120807.png
    Screenshot_20170620-120807.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 45
Aldıklarım bunlar, bayramdan sonra da biberon, emzik o tür şeyleri hallederim.
Ne güzel şeyler almışsınız Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben Hale'n hiç birşey almadım oğlumun 7. Ayına kadar kullandığım sepet beşiğini kuracaz daha sonra oğluma büyük yatak alırsam oğlumun şimdiki yatağınıda kızım kullanır diye düşünüyorum. Yanlız benim oğlum artık bizim yatakta bizle uyuyo şimdiki yatağında nerden bakarsanız 5 aydır uyumuyo nasıl yatağına alıştıracam bilmiyorum ben sizinle uyuyacam diye çok ağlıyo aslında kışın çok hastalanınca yanımıza aldık şimdi bizi pişman etti bebek olduktan sonrada gitmiyecek biliyorum çok tatlı oluyo böyle ama yatağında yatması lazım ne yapacam bilmiyorum.

Cok guzeller cnim. Ama hastane pijamasi için erken degilmi daha nekadar kilo alacağımiz belli degil sonlara dogru
Saol canım, bilmem aldım öyle, kızımda da öncesinde almıştım, doğumdan sonra giydiğimde olmuştu. Hatta bunu ne olur ne olmaz diye L aldım. Kızımda 16 kilo almıştım toplamda. Şimdi ise şuanda 7 kilo almışım. Sonuna kadar 7 daha alsam iyidir. Sonra gidiyor zaten :)

Ne güzel şeyler almışsınız Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben Hale'n hiç birşey almadım oğlumun 7. Ayına kadar kullandığım sepet beşiğini kuracaz daha sonra oğluma büyük yatak alırsam oğlumun şimdiki yatağınıda kızım kullanır diye düşünüyorum. Yanlız benim oğlum artık bizim yatakta bizle uyuyo şimdiki yatağında nerden bakarsanız 5 aydır uyumuyo nasıl yatağına alıştıracam bilmiyorum ben sizinle uyuyacam diye çok ağlıyo aslında kışın çok hastalanınca yanımıza aldık şimdi bizi pişman etti bebek olduktan sonrada gitmiyecek biliyorum çok tatlı oluyo böyle ama yatağında yatması lazım ne yapacam bilmiyorum.
Canım senle aynı durumdayız. Kızımla babası yatıyor yaklaşık 5-6 aydır. Ben kızımın odasında yatıyorum. Şuan bu durum benim için iyi çünkü çok daralıyorum, dönemiyorum. Eşimi de rahatsız ederim gece boyu. Nasıl yatağına tekrar alışacak bilmiyorum. Herhalde bizde 5 kişi bir odada yatacak gibiyiz doğumdan sonra.

Selam kızlar, birşey soracaktım hala progestan kullanan var mı aranızda? ben coraspini bırakmıştım ama progestana devam ediyordum. Son kontrolde de 1e düşürmüştü. Bu arada dün ben de ilk kez kıyafetlerini aldım. Kendime de gecelik ve pijama takımı aldım. İkiz olduğundan ben hep yenidoğan ve 3 aya kadar aldım.

Ben bıraktım progestanı canım 2 hafta önce ,bende coraspin ve hibora devam ediyorum.

Şimdi hastahanedeyim kızlar , bebiş 820 gr olmuş bende 61 kilo, doktorum 2 haftada 1 kilonun fazla olduğunu söyledi :KK12:önümüzdeki 1 ay içinde 1.5 kilo almama izin verdi oda 500 gr bayram içinmiş :dondurma:zaten fazla birşey yemiyorum ama yürüyüşe başlıycam hergün yarım saat inşallah aşmam .

Tok gelmiştim ,tokluk şekerim 78 çıktı ,50 mg lık şeker yüklemesi yapıldı birazdan kan vericem inşallah sonuç iyi çıkar.

Ben bıraktım progestanı canım 2 hafta önce ,bende coraspin ve hibora devam ediyorum.

Şimdi hastahanedeyim kızlar , bebiş 820 gr olmuş bende 61 kilo, doktorum 2 haftada 1 kilonun fazla olduğunu söyledi :KK12:önümüzdeki 1 ay içinde 1.5 kilo almama izin verdi oda 500 gr bayram içinmiş :dondurma:zaten fazla birşey yemiyorum ama yürüyüşe başlıycam hergün yarım saat inşallah aşmam .

Tok gelmiştim ,tokluk şekerim 78 çıktı ,50 mg lık şeker yüklemesi yapıldı birazdan kan vericem inşallah sonuç iyi çıkar.
Insallah cnim benim. Bana 75 mg lik yükleme yapıldı neye göre değişiyor acaba

slm kizlar aramizda montessori yatak dusunenler vardi yaptiran yada alan oldumu acaba ne kadara maal oldu bilgi verecek olan varmi?

slm kizlar aramizda montessori yatak dusunenler vardi yaptiran yada alan oldumu acaba ne kadara maal oldu bilgi verecek olan varmi?
Cnim sitesinde 1250 tl dediler 120×120 ölçüsünde farkli bi modele- 90x190 klasik yatağına 1000 tl dediler. Ben dışarıda 150×175 ölçüsünü yaklaşık 900tl ye yaptırıyorum. Resmi bi kac sayfa geride paylaşmıştım

Selam kızlar, birşey soracaktım hala progestan kullanan var mı aranızda? ben coraspini bırakmıştım ama progestana devam ediyordum. Son kontrolde de 1e düşürmüştü. Bu arada dün ben de ilk kez kıyafetlerini aldım. Kendime de gecelik ve pijama takımı aldım. İkiz olduğundan ben hep yenidoğan ve 3 aya kadar aldım.
ben hala kullanıyorum canım ama bana da bugün artık bırak dedi. ama progestan erken doğumu engelliyor ben devam etmeyi düşünüyorum. bu arada prematüre almadın mı hiç?

bu zıbınların kendinden eldivenli olanları var dedi bi arkadaşım ama hiç rastlamadım. daha doğrusu kolu içe ve dışarı kıvrılan bi tarz yapmışlar eldiven görevi görsün diye. ama sanırım zıbınlarda yok tulum ve alt üst takımlarda var.
bende senin yaptığın gibi alayım hepsinden alayım en iyisi. valla bende hangisinden kaç tane alacağım hiç bilmiyorum. dediğin gibi çocuklar çok çabuk büyüyor. Sen yenş doğan ve 0-3 aylıktan kaçartane zıbın, tulum ve alt üst takım alacaksın canım? ayrıca biraz daha mı beklesem yaz sonu mu alsam? ay kafam çok karışık ya :)

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
Canım o eldiveni olan takımlardan tedi mağazasında var bulunduğun yerde varmı bilmiyorum hemde 15-20 TL arası alt üst şapka vs. Böyle takımlar

Son düzenleme:
Bende doktora gittim çok şükür herşey yolunda magnezyum verdi ek olarak ben ağrılarım olduğunu ve yolculuk yapacağmi söyleyince. Bebis 530 Gr benim şuan doktor çok iri bir bebek olmayacak dedi 1.5 ayda 2.5 kg almışım ama bu aya kadar ilk defa kilo aldım.hep eksiydi doktor o yüzden sorun etmedi sanırım bunu Alman normal dedi .. şeker yüklemesi bayram sonrası olacak ama benim genetikte şeker olduğu için bana yine meyve makarna pirinç vs. Yeme dedi yersen çok az porsiyon zaten dikkat ediyorum meyve ile de aşırı aram yok ama arada yiyorum bakalım yükleme. Sonucu kaç çıkacak

Bende doktora gittim çok şükür herşey yolunda magnezyum verdi ek olarak ben ağrılarım olduğunu ve yolculuk yapacağmi söyleyince. Bebis 530 Gr benim şuan doktor çok iri bir bebek olmayacak dedi 1.5 ayda 2.5 kg almışım ama bu aya kadar ilk defa kilo aldım.hep eksiydi doktor o yüzden sorun etmedi sanırım bunu Alman normal dedi .. şeker yüklemesi bayram sonrası olacak ama benim genetikte şeker olduğu için bana yine meyve makarna pirinç vs. Yeme dedi yersen çok az porsiyon zaten dikkat ediyorum meyve ile de aşırı aram yok ama arada yiyorum bakalım yükleme. Sonucu kaç çıkacak
canım sen yine zayıf bir bebek olacak diye çok küçük alma kıyafetleri. görümceme 2 ayrı doktor aynısını söyledi, bizde herşeyi en küçüğünden aldık, bebiş 3500gr doğdu ve alınan çoğu şeyi giydiremedi.

canım sen yine zayıf bir bebek olacak diye çok küçük alma kıyafetleri. görümceme 2 ayrı doktor aynısını söyledi, bizde herşeyi en küçüğünden aldık, bebiş 3500gr doğdu ve alınan çoğu şeyi giydiremedi.
Vallahi hiç aklıma gelmedi ben normal yenidoğan aldim0-3 ve 3-6 bazıları sağol canım bilgi için de benden minnak bişey çıkacağını pek sanmıyorum açıkçası masallahim var bu ara beslenemedim doğru dürüst yediğim son 15 gündür falan açıkçası daha yeni koku hassasiyeti gitti gibi

Vallahi hiç aklıma gelmedi ben normal yenidoğan aldim0-3 ve 3-6 bazıları sağol canım bilgi için de benden minnak bişey çıkacağını pek sanmıyorum açıkçası masallahim var bu ara beslenemedim doğru dürüst yediğim son 15 gündür falan açıkçası daha yeni koku hassasiyeti gitti gibi
yok öyle düşünme kilolu kadınların bebeği kilolu olacak diye bişey yok zaten ama bebekler zaten çok çabuk büyüyor ya hani hepsini 0 olma demek istedim. bende 0-3, 3-6 hatta çok beğendiğim modeller oldu bebek çabuk büyüyor diye ilk aylara alamadım 6-9 bedenini aldım. ilerde alışverişe hemen çıkamasam bile hazırda durur ;)

Oncelikle herkese hayırlı kandiller sizden bu mübarek günde dua istiyorum şimdi hastanede yim bebegim de safra kesesinde büyüme görüldü onun için tahlil yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah bir şey yok tur dua edin lütfen :dua:

Oncelikle herkese hayırlı kandiller sizden bu mübarek günde dua istiyorum şimdi hastanede yim bebegim de safra kesesinde büyüme görüldü onun için tahlil yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah bir şey yok tur dua edin lütfen :dua:
hayırlı kandiller canım. inşallah güzel haberlerle döneceksin, allahım günahsız miniğine şifa versin inşallah

Back