- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
canım doktorunla görüştün mü?Insallahhhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktorunla görüştün mü?Insallahhhhh![]()
Doktorum yoktu acile gittim. Oranın kadın dogumu alttan kontrol etti eliyle. Cook sukur bisey çıkmadı oğluşum doğum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon gorunuyo dedi. Tahlil verdim bekliyorumcanım doktorunla görüştün mü?
Cok gecmis olsun...Doktorum yoktu acile gittim. Oranın kadın dogumu alttan kontrol etti eliyle. Cook sukur bisey çıkmadı oğluşum doğum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon gorunuyo dedi. Tahlil verdim bekliyorum
Doktorum yoktu acile gittim. Alttan elle muayene etti. Oğluşum dogum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon görünüyo drri. Tahlil verdim bekliyorumCanım hala devam ediyormu ? Eğer öyleyse mutlaka doktoruna ulaş ne olur ne olmaz , inşallah önemli birşey değildir.
Teşekkür ederim cnimCok gecmis olsun...![]()
canım acil şifalar dilerim. verilen ilaçları doktoruna danışmadan kullanma olur mu? bazen gerçekten bazı doktorların diplomayı nasıl aldığına hayret ediyorum insan her doktorum diyene güvenemiyor ne yazık ki. güzel haberlerini bekliyoruz tatlımDoktorum yoktu acile gittim. Oranın kadın dogumu alttan kontrol etti eliyle. Cook sukur bisey çıkmadı oğluşum doğum pozisyonuna girmiş ama büyük derecede enfeksiyon gorunuyo dedi. Tahlil verdim bekliyorum
Yok canım sonucu göstermedim bile ordaki doktora. Ekran görüntüsü aldım yarın kendi doktoruma msj aticam. Ona göre ilaç vericektir. Kızlar en ufak detayları atlamayın vücudunuzu iyi dinleyin. Daha 2 hafta once enfeksiyon tahlili yaptirdim hicbisey yoktu. Simdiki değerler okadar uçuk ki ve nettem arastirdigim kadariyla kum veya taş döküyorum ki umarım internette abartiliyodurcanım acil şifalar dilerim. verilen ilaçları doktoruna danışmadan kullanma olur mu? bazen gerçekten bazı doktorların diplomayı nasıl aldığına hayret ediyorum insan her doktorum diyene güvenemiyor ne yazık ki. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım![]()
canım bahsettiğin akıntıdan başka bir belirtin oldu mu? ağrı, daha önceden değişik renkte hafif akıntı, ağrı vs? benim doktorum şimdiye kadar hiç idrar tahlili yapmadı mesela. bende korkuyorum böyle enfeksiyon olsa belki farkedilmeyecek.. bu arada reçeteyi yazdırsaydın keşke, antibiyotik artık reçetesiz verilmiyor, bayram günü uğraşmak zorunda kalmazdın..Yok canım sonucu göstermedim bile ordaki doktora. Ekran görüntüsü aldım yarın kendi doktoruma msj aticam. Ona göre ilaç vericektir. Kızlar en ufak detayları atlamayın vücudunuzu iyi dinleyin. Daha 2 hafta once enfeksiyon tahlili yaptirdim hicbisey yoktu. Simdiki değerler okadar uçuk ki ve nettem arastirdigim kadariyla kum veya taş döküyorum ki umarım internette abartiliyodur![]()
Canım beni zaten en cok korkutan 1 gece öncesi vajinama kramp girdi. Ertesi günde akıntı olunca tedirgin oldum.canım bahsettiğin akıntıdan başka bir belirtin oldu mu? ağrı, daha önceden değişik renkte hafif akıntı, ağrı vs? benim doktorum şimdiye kadar hiç idrar tahlili yapmadı mesela. bende korkuyorum böyle enfeksiyon olsa belki farkedilmeyecek.. bu arada reçeteyi yazdırsaydın keşke, antibiyotik artık reçetesiz verilmiyor, bayram günü uğraşmak zorunda kalmazdın..
internete çok güvenme canım, basit bir kızarıklıktan veremle bağlantı kurabiliyor gerçekten çok bilgi kirliliği var internette
canım ya doktorunla görüşebildin mi bugün?Canım beni zaten en cok korkutan 1 gece öncesi vajinama kramp girdi. Ertesi günde akıntı olunca tedirgin oldum.
Görüştüm canim baya yoğun enfeksiyonmuş. Ilaç verdi haftaya gel bakalim tekrar dedicanım ya doktorunla görüşebildin mi bugün?
canım geçmiş olsun ilaca başladın ya geçer inşallahGörüştüm canim baya yoğun enfeksiyonmuş. Ilaç verdi haftaya gel bakalim tekrar dedi
Inşallah cnim benim. Buarada doğum pozisyonuna girmiş dedi doktor. Erken değil mi sizcecanım geçmiş olsun ilaca başladın ya geçer inşallah
Kaç haftalıskin ki canımInşallah cnim benim. Buarada doğum pozisyonuna girmiş dedi doktor. Erken değil mi sizce![]()
26+3 olduk. Ama hep ayakta çalışıyorum baskı yaparda açılmam olur diye korkuyorumKaç haftalıskin ki canım
Ay canım dikkat et allah yardimci n olsun26+3 olduk. Ama hep ayakta çalışıyorum baskı yaparda açılmam olur diye korkuyorum
Allah razi olsun cnım. Cümlemizin insallah.Ay canım dikkat et allah yardimci n olsun
Ah bacim bende aynı derteyim eşim bile yanıma yaklaşamiyorKızlar bu sıcaklarla arası iyi olmayan bi brn degilim dmi? Ya durduğum yerde ter döküyorum bide beyaz tenliyim kıpkırmızı oluyorum![]()