How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Oncelikle herkese hayırlı kandiller sizden bu mübarek günde dua istiyorum şimdi hastanede yim bebegim de safra kesesinde büyüme görüldü onun için tahlil yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah bir şey yok tur dua edin lütfen :dua:
Hayırlı kandiller cnım. Hayır haberlerle gel ınsallah bu mübarek günde

Teşekürler canım Allah razı olsun tahlil sonuç ları iyi çıkti ama tam emin olmak için ayrıntılı ultrasyön istedi
Korkma Allahın izniyle cnim. Biliyosundur belki benimde kalbinde sorun var dediler hamdolsun incelendi temiz cıktı. Geriside rabbimizden gelicek razıyız herseye tevekkül en önemlisi

Bende doktora gittim çok şükür herşey yolunda magnezyum verdi ek olarak ben ağrılarım olduğunu ve yolculuk yapacağmi söyleyince. Bebis 530 Gr benim şuan doktor çok iri bir bebek olmayacak dedi 1.5 ayda 2.5 kg almışım ama bu aya kadar ilk defa kilo aldım.hep eksiydi doktor o yüzden sorun etmedi sanırım bunu Alman normal dedi .. şeker yüklemesi bayram sonrası olacak ama benim genetikte şeker olduğu için bana yine meyve makarna pirinç vs. Yeme dedi yersen çok az porsiyon zaten dikkat ediyorum meyve ile de aşırı aram yok ama arada yiyorum bakalım yükleme. Sonucu kaç çıkacak
Canım dün bende gittim doktora, benim bebelerde birisi 600 diğeri 650 gr çıktı 24+3'te. Sen tam olarak kaçtasın hafta olarak? Bence gayet normal seninki, benimkiler biraz zayıf. Bu arada bana şeker yüklemesi yapmadı, açlık ve tokluk şekerine bakarak gerek yok dediler. Yaptır deseydi de yaptırırdım zaten, kızımda da yaptırmıştım. Bu arada uçak içinde rapor yazdırdım. 30. haftada da çalışabilir yazdırmam lazımmış.

Merhaba kızlar:KK3:

Benim tokluk şekerim 78 'di ama 50 mg lık yükleme sonucum 168 yanı yüksek doktor 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş ben tekrarlamak istemiyorum o yüzden sadece açlık şekerime baktıracağım, şimdiye kadar tatlı istemeyen ben bu sonuçtan sonra tatlı yemek istemeye başladım sanırım psikolojik:KK8:
Kan değerlerim iyi çıkmış decavit kullanıyordum ekstra ilaca gerek yok dedi ,idrarda temiz çıktı.

Merhaba kızlar:KK3:

Benim tokluk şekerim 78 'di ama 50 mg lık yükleme sonucum 168 yanı yüksek doktor 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş ben tekrarlamak istemiyorum o yüzden sadece açlık şekerime baktıracağım, şimdiye kadar tatlı istemeyen ben bu sonuçtan sonra tatlı yemek istemeye başladım sanırım psikolojik:KK8:
Kan değerlerim iyi çıkmış decavit kullanıyordum ekstra ilaca gerek yok dedi ,idrarda temiz çıktı.
canım merhaba. bende de şeker çıktı ama tekrarlamadılar. diyabet merkezine gittim doktor hem açlık hem tokluk şekerimi günde 6 kere ölçtü. bende sonuçlarda hata olmasını ummuştum ama tokluk şekerim yüksek çıktı. sadece açlık yanıltıcı olabilir, tokluk şekerine de bakmanı tavsiye ederim. hamileler yemekte ilk lokmayı yedikten tam 1 saat sonra tokluk şekerine bakmalıymış bilgin olsun.

canım merhaba. bende de şeker çıktı ama tekrarlamadılar. diyabet merkezine gittim doktor hem açlık hem tokluk şekerimi günde 6 kere ölçtü. bende sonuçlarda hata olmasını ummuştum ama tokluk şekerim yüksek çıktı. sadece açlık yanıltıcı olabilir, tokluk şekerine de bakmanı tavsiye ederim. hamileler yemekte ilk lokmayı yedikten tam 1 saat sonra tokluk şekerine bakmalıymış bilgin olsun.

Sanada 50 mg lık yüklememi yapıldı ? Sonucun kaç çıktı ? Tokluk şekerime bakıldı ama ben yedikten 3 saat sonra ozaman o sonuçta sağlıklı değil demekki ayyy ne zor işler bunlar ya :ruh:
O zaman tekrar açlık ve tokluk baktırayım sağlık ocağında yapıyorlarmı acaba ?

Sanada 50 mg lık yüklememi yapıldı ? Sonucun kaç çıktı ? Tokluk şekerime bakıldı ama ben yedikten 3 saat sonra ozaman o sonuçta sağlıklı değil demekki ayyy ne zor işler bunlar ya :ruh:
O zaman tekrar açlık ve tokluk baktırayım sağlık ocağında yapıyorlarmı acaba ?
canım 50 lik yükleme yapıldı. 1 saat sonra sonuca bakıldı.

benim doktorum gebelik şekerini önemsiyor. gerçi çoğu doktor önemsiyor tehlikeli gerçekten. bu yüzden diyabet merkezine yolladı. oranın doktoru da bana cihaz almamı tavsiye etti. bikaç marka güvenilirmiş bayer indirimdeydi bende bayer aldım. sağlık ocağı bakıyordur diye tahmin ediyorum ama sabahları sadece kan alıyorlar. senin 3 öğün ölçmen gerekiyor. birde şu var bak gebelik haftası ilerledikçe bebek büyüdüğü için insülin ihtiyacı artacakmış. doktor dedi ki şimdilik diyetle kontrol altına alalım ama ilerde diyet yeterli gelmeyecek o zaman insülin kullanacağım. sende ihmal etme canım inşallah sende yoktur ne diyim bende şeker çıktığından beri tatlı aşeriyorum

benim doktorum gebelik şekerini önemsiyor. gerçi çoğu doktor önemsiyor tehlikeli gerçekten. bu yüzden diyabet merkezine yolladı. oranın doktoru da bana cihaz almamı tavsiye etti. bikaç marka güvenilirmiş bayer indirimdeydi bende bayer aldım. sağlık ocağı bakıyordur diye tahmin ediyorum ama sabahları sadece kan alıyorlar. senin 3 öğün ölçmen gerekiyor. birde şu var bak gebelik haftası ilerledikçe bebek büyüdüğü için insülin ihtiyacı artacakmış. doktor dedi ki şimdilik diyetle kontrol altına alalım ama ilerde diyet yeterli gelmeyecek o zaman insülin kullanacağım. sende ihmal etme canım inşallah sende yoktur ne diyim bende şeker çıktığından beri tatlı aşeriyorum
Dediğin gibi en iyisi bir cihaz almak, hem takip etmiş olurum bugün hemen alayım en iyisi,açlık sanırım yemeklerden 15 dakika önce ölçülüyor , diyet olarak ne verdi sana canım nelere dikkat ediyorsun ? Bilgiler içinde çok teşekkür ederim.

Şimdi baktım bayerin contour ts diye bir şeker cihazı var senin aldığın hangisi canım ?

Son düzenleme:
Dediğin gibi en iyisi bir cihaz almak, hem takip etmiş olurum bugün hemen alayım en iyisi,açlık sanırım yemeklerden 15 dakika önce ölçülüyor , diyet olarak ne verdi sana canım nelere dikkat ediyorsun ? Bilgiler içinde çok teşekkür ederim.
canım rica ederim burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. 15 dk önce demedi ben şekerimi ölçüp yemeğe başlıyorum ardından 1 saat sonra tokluk bakıyorum. listemi ek olarak yüklüyorum zaten genelde hamilelerin uyması gereken beslenme kriterleri var. bu listede kuruyemiş yazmıyor, diyetisyen açlık hissettikçe 10-15 adeti geçmeyecek şekilde kuruyemiş yiyebilirsin dedi.

Eklentiler

• IMG_4036.JPG
    IMG_4036.JPG
    47 KB · Görüntüleme: 28

Cnim merhaba.bn seker yuklemesi yptirdim sonuclar iyi cıktı ama kafami kurcalayan seker yuklemesinde 1 saat tokluk 123, 1 hafta oncekinde 1 saat 156 çıkmıştı. Bunlar aynı şeyler mi yani 1 haftada sıkı diyetle düşmüş olabilirmi yoksa yanlışlık mı var

Cnim merhaba.bn seker yuklemesi yptirdim sonuclar iyi cıktı ama kafami kurcalayan seker yuklemesinde 1 saat tokluk 123, 1 hafta oncekinde 1 saat 156 çıkmıştı. Bunlar aynı şeyler mi yani 1 haftada sıkı diyetle düşmüş olabilirmi yoksa yanlışlık mı var
canım diyetle düşmüş olabilir. benim tokluğum normalde çok yüksek çıkmıyor ama bir akşam iftarda hem 2 dilim pizza hem bi kaşık makarna yemiştim. hepsi karbonhidrat olunca şekerim 150 ye fırladı. doktoruna sor yine de için rahat etsin. ben çok korkuyorum gebelik diyabetinde bebeğin anne karnında ölmesi riski bile oluyormuş :(

canım rica ederim burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. 15 dk önce demedi ben şekerimi ölçüp yemeğe başlıyorum ardından 1 saat sonra tokluk bakıyorum. listemi ek olarak yüklüyorum zaten genelde hamilelerin uyması gereken beslenme kriterleri var. bu listede kuruyemiş yazmıyor, diyetisyen açlık hissettikçe 10-15 adeti geçmeyecek şekilde kuruyemiş yiyebilirsin dedi.

Canım benim beslenme şeklime benziyor ,ara öğün pek yapmıyorum birde ekmek tüketmiyorum ben ama akşamları kavun,karpuz,muz ve portakal suyu tüketimim fazla benim bu meyveleri yememem lazım muz için daha masum dedi doktor ama kavun, karpuz bildiğin küp şeker dedi.
Kuruyemişte günde 4 ceviz yiyorum zaten .

canım diyetle düşmüş olabilir. benim tokluğum normalde çok yüksek çıkmıyor ama bir akşam iftarda hem 2 dilim pizza hem bi kaşık makarna yemiştim. hepsi karbonhidrat olunca şekerim 150 ye fırladı. doktoruna sor yine de için rahat etsin. ben çok korkuyorum gebelik diyabetinde bebeğin anne karnında ölmesi riski bile oluyormuş :KK43:
Ahh tatlımm düşünme böyle sakın. Allaha şükür değerlerimiz tavan degil. Lutfen kendinide meleğinide strese sokma tek yapmamiz gereken dikkat etmek.

Canım benim beslenme şeklime benziyor ,ara öğün pek yapmıyorum birde ekmek tüketmiyorum ben ama akşamları kavun,karpuz,muz ve portakal suyu tüketimim fazla benim bu meyveleri yememem lazım muz için daha masum dedi doktor ama kavun, karpuz bildiğin küp şeker dedi.
Kuruyemişte günde 4 ceviz yiyorum zaten .
tatlım 3 saatten fazla aç kalma dedi bana doktorum. sonrasında şekerin çok yükselir dedi. saydığın meyvelerin hepsi glisemik indeksi yüksek. illa yiyeceksen yanında yoğurt, ayran gibi bişey tüket şekerin hızlı yükselmesini engelliyor. ara öğünlerde 1 bardak ayran bile olsa iç canım

Ahh tatlımm düşünme böyle sakın. Allaha şükür değerlerimiz tavan degil. Lutfen kendinide meleğinide strese sokma tek yapmamiz gereken dikkat etmek.
bugün konuştum doktorumla. öyle bir iki sefer yüksek şekerle hemen bebeğe bişey olmaz önemli olan sürekli yüksek olmaması dedi. biraz rahatladım tabi birde ölçümlere devam edeceğim. hayırlısı artık sağlıkla bi kucağımıza alsak da bitse bu endişeler

bugün konuştum doktorumla. öyle bir iki sefer yüksek şekerle hemen bebeğe bişey olmaz önemli olan sürekli yüksek olmaması dedi. biraz rahatladım tabi birde ölçümlere devam edeceğim. hayırlısı artık sağlıkla bi kucağımıza alsak da bitse bu endişeler
Cnim ozamanda baska telaslar baslicak. Tedavi esnası farkli tutunma aşaması farkli yok 3 ay gecsin düşük riski bitsin rahat nefes alalim dedi 7 ye girdik erken doğum riskinden korkuyoruz. Sonrada ateslendi dişi cıktı vucudu kizardi vs vs anlicagin bitmez bitmicek bizim endiselerimiz

Canım dün bende gittim doktora, benim bebelerde birisi 600 diğeri 650 gr çıktı 24+3'te. Sen tam olarak kaçtasın hafta olarak? Bence gayet normal seninki, benimkiler biraz zayıf. Bu arada bana şeker yüklemesi yapmadı, açlık ve tokluk şekerine bakarak gerek yok dediler. Yaptır deseydi de yaptırırdım zaten, kızımda da yaptırmıştım. Bu arada uçak içinde rapor yazdırdım. 30. haftada da çalışabilir yazdırmam lazımmış.
23+3 oldum canım ben şeker yüklemesi yapıcam bayramdan sonra ama doktorum sen yine o şekilde beslen ailede olduğu için çıkabilir dedi zaten beyaz ekmek yiyen biri değilim çok hamur işi vs. Meyve ile aram yok az porsiyon yerden dengeler meyve dedi. Uçak raporu aldım hatta uçağa bindim :) 28. Haftadan sonra istiyoruz dedi görevli ama siz x raydan geçmeyin kenardan geçin dediler yine kontrol etti yani raporu

Back