How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
eejanaika eejanaika tatlım gittin mi hastaneye?
gittim tatlım. ptesi gününe kadar hem aç hem tok günde 3 kere şekerimi ölçeceğim. ayrıca yazdıklarımı not etmemi istedi doktor. büyük ihtimal bi süre diyetle hallederiz ama 30.haftadan sonra insülin ihtiyacı artıyor duruma göre hareket etcez, devamlı irtibatta olcaz dedi. ptesi merkezin diyetisyeniyle de randevum olacak. bakalım artık.. senin şeker yükleme haftaya değil mi?

IMG_3841.JPG
IMG_3842.JPG

kızlar sadece beşiği ve dolabı aldım. beşik ama büyüyen yatak şeklinde olmayacak yani çekmeceler yok. aslında montessori yatağı en kocamanından bende istedim ama sanırım artık biraz büyüyünce geçeriz ona da. bu arada dolabın ve beşiğin üzerindeki mavili balonlar değiştirilebiliyor. yani ilerde kız bebeğim olursa ve bu takımı kullanmak istersem değişim yapabileceğim.

gittim tatlım. ptesi gününe kadar hem aç hem tok günde 3 kere şekerimi ölçeceğim. ayrıca yazdıklarımı not etmemi istedi doktor. büyük ihtimal bi süre diyetle hallederiz ama 30.haftadan sonra insülin ihtiyacı artıyor duruma göre hareket etcez, devamlı irtibatta olcaz dedi. ptesi merkezin diyetisyeniyle de randevum olacak. bakalım artık.. senin şeker yükleme haftaya değil mi?
Insallah diyetle halledebiliriz cnim benim. Aslında doktor 1 ay sonraki kontrolunde gel dedi ama bn hem sekerim yüksek çıkınca hemde bebegin gelişimi 2 hafta önden gittigi icin gec kalmamak adına salı günü gidicem nasipse. Yani bi tedaviye ibtiyac duyulursa gec kalmis olmak istemiyorum

Eki Görüntüle 2009263 Eki Görüntüle 2009264

kızlar sadece beşiği ve dolabı aldım. beşik ama büyüyen yatak şeklinde olmayacak yani çekmeceler yok. aslında montessori yatağı en kocamanından bende istedim ama sanırım artık biraz büyüyünce geçeriz ona da. bu arada dolabın ve beşiğin üzerindeki mavili balonlar değiştirilebiliyor. yani ilerde kız bebeğim olursa ve bu takımı kullanmak istersem değişim yapabileceğim.
Ayy bayıldimmm. Rabbim bebislerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Buarada diyeti sıkı bi sekilde uyguluyorum. Dün bisey farkettim. Bu sekilde beslenince okadar hafif ve rahat hissettim ki kendimi anlatamam. Diger zamanlarda çok şiş bitkin oluyodum gece yatarken cok rahatsizlik hissediyodum

Bide bu arabayi aldik. Resim boyutunu desteklemedigi icin kensi çektiğimi atamadım. Ama resimdekinden kat kat daha güzel. Ve cok cok uyguna aldık indirimi yakaladikta. Aklinizda bulunsun kızlar. N11 den aldım 1000 tl ye

Eklentiler

• 94908006.jpg
    94908006.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 36416552.jpg
    36416552.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 78
Buarada diyeti sıkı bi sekilde uyguluyorum. Dün bisey farkettim. Bu sekilde beslenince okadar hafif ve rahat hissettim ki kendimi anlatamam. Diger zamanlarda çok şiş bitkin oluyodum gece yatarken cok rahatsizlik hissediyodum
canım çok iyi düşünmüşsün geç kalmamak gerekiyor. ben çok korktum ama bugün doktor güzel güzel izah etti bebeğe bir zararı olmadan önlem alınmış olacak. bende bikaç gündür şekeri ve şeker oranı yüksek gıdaları kestim, kilo bile vermişim. sanırım yediklerime dikkat edince ödem de azalmış oldu.

canım çok iyi düşünmüşsün geç kalmamak gerekiyor. ben çok korktum ama bugün doktor güzel güzel izah etti bebeğe bir zararı olmadan önlem alınmış olacak. bende bikaç gündür şekeri ve şeker oranı yüksek gıdaları kestim, kilo bile vermişim. sanırım yediklerime dikkat edince ödem de azalmış oldu.
Evet muhtemelen. Benimde karnım taş gibi olurdu bugun daha yumuşak siskinligim gitti sanki

Evet en güzeli. Buarada resimdeki bütün set mi 1500 cok cok iyi bi fiyat cunku
normal fiyatı 1900tl canım. 30 hazirana kadar 1540tl. takımın tamamı. belis bebek mobilya
Eki Görüntüle 2009263 Eki Görüntüle 2009264

sağlıkla kullansın çok güzel canım

Bende bunu yaptırıyorum kızlar 150×175
sağlıkla kullan canım. kullanışlı ve güzel

Bide bu arabayi aldik. Resim boyutunu desteklemedigi icin kensi çektiğimi atamadım. Ama resimdekinden kat kat daha güzel. Ve cok cok uyguna aldık indirimi yakaladikta. Aklinizda bulunsun kızlar. N11 den aldım 1000 tl ye
bende arabayı aldım resmini atayım. sağlıkla kullan.1100tl ye aldım bende
Adsız.jpg

normal fiyatı 1900tl canım. 30 hazirana kadar 1540tl. takımın tamamı. belis bebek mobilya

sağlıkla kullansın çok güzel canım

sağlıkla kullan canım. kullanışlı ve güzel

bende arabayı aldım resmini atayım. sağlıkla kullan.1100tl ye aldım bende
Eki Görüntüle 2009301
Evet çok güzel görüyorum baya memnun herkes. Yavrularimiz sağlıkla gelsinler büyüsünler insallah. Sonra onların resimlerini atalim buraya :)

Buarada kızlar daha önce yazdım ama kimse atmamıştı. Bebislerimizin resimlerini atsak? Herkes kime benzedigini yazsa :)

Bide eşlerinize ne hediye almayı düşünüyorsunuz babalar günü için? Ben cok kararsızım. Ya zıbına yada eşime beyaz tshirte ultrason resmini bastırıp yazı yazdiriyim diyorum yada kullanacagi gomlek tshirt mu alsam diyorum

Bide eşlerinize ne hediye almayı düşünüyorsunuz babalar günü için? Ben cok kararsızım. Ya zıbına yada eşime beyaz tshirte ultrason resmini bastırıp yazı yazdiriyim diyorum yada kullanacagi gomlek tshirt mu alsam diyorum
valla ben birşey almayı düşünmüyorum oda bana birşey almamıştı :)

Back