How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
ejanaika size katiliyorum.Bende az önce odası için şöyle birsey aldım.Belki büyüdüğünde yatak olarak kullanırim :)
yarım saat önce baktım buna :) ama yatak kısmı rahat mı emin olamadım. kasa bin tl yatakla 1300₺ civarı kalmış aklımda. yinede yumuş yumuş kanepelere oturup kalkmak kadar rahat olur mu bilemedim.

yarım saat önce baktım buna :) ama yatak kısmı rahat mı emin olamadım. kasa bin tl yatakla 1300₺ civarı kalmış aklımda. yinede yumuş yumuş kanepelere oturup kalkmak kadar rahat olur mu bilemedim.
Emin ol cok rahat.Yataksiz 999 tl yatağı ikeadan alırsan 1600 gibi bi rakam yapiyor.Ben yatağı bi yorganciya dösek olarak yaptıracağım...sırt kısminada renkli yastiklar,yeri geldiģknde ben yatarim yeri geldiginde orada altini alirim diye dusundum.Yanina korumalik takip cocuk yatagi olarakta kullanabilirsin.

Emin ol cok rahat.Yataksiz 999 tl yatağı ikeadan alırsan 1600 gibi bi rakam yapiyor.Ben yatağı bi yorganciya dösek olarak yaptıracağım...sırt kısminada renkli yastiklar,yeri geldiģknde ben yatarim yeri geldiginde orada altini alirim diye dusundum.Yanina korumalik takip cocuk yatagi olarakta kullanabilirsin.
benim gördüğümün içinde tek kişilik yatak vardı, bi oturayım rahat mı diye düşündüm de yatak içine çökünce mobilya kısmı rahatsız edebilir diye düşündüm. birde çooooook geniş kanepeler vardı. arka yastıkları alınca tek kişilik yataktan geniş olur. onlara da bakabilirsin ;)

Seninle aynı düşünüyorum canım ,benim istediğimde bak böyle Eki Görüntüle 2009723
Bende bunu araştirdim ama 2 yaşından önce cok kullanışĺığı olamayacağına karar verdim.Ama önce besik sonra bu yatak cok güzel olur bencede.Ayrica odamizin rengide böyle olacak.Bi kismi duvar kagidi bi kismi bu renk.Arada sarı ve turkuaz düsündüm.Çok güzel heycanlar...Yillardır başkalarının cocuk odalarına fikir yürütürken simdi kendi bebek odani hazırlamak cok keyifli :)

Eklentiler

• Screenshot_20170604-110937.png
    Screenshot_20170604-110937.png
    219,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba tup bebek annelerıne sezeryanmı yapıyolar acaba devlette yada farketmıyormu
Devlet veya ozel farketmiyor canim, tup bebek anneleri normal dogum yapamaz sezeryan olmali diyede bisi yok ama tup bebek doktorlari sezeryani oneriyor zaten zahmetli oldu riske atmaya gerek yok diyor, tüp bebek doktorunu biraktiginda normal doktorla devam ettiginde onlar icin her bebek ayni normalde yapabilirsin diyor, bana sorarsan hala kafam karisik tup bebek doktorum sakin riske atma sezeryan yap diyordu suanki doktorum duruma göre davraniriz dogum zamaninda catina bebegin gelisine bakar hersey uygunsa normal yapariz ama normal dogum esnasindada her ihtimale karsi sezeryana donecek diye de hazirlikli oliruz diyor hastanede oldugum muddetce korkum yok once allaha sonra doktoruma birakacagim kendimi

Devlet veya ozel farketmiyor canim, tup bebek anneleri normal dogum yapamaz sezeryan olmali diyede bisi yok ama tup bebek doktorlari sezeryani oneriyor zaten zahmetli oldu riske atmaya gerek yok diyor, tüp bebek doktorunu biraktiginda normal doktorla devam ettiginde onlar icin her bebek ayni normalde yapabilirsin diyor, bana sorarsan hala kafam karisik tup bebek doktorum sakin riske atma sezeryan yap diyordu suanki doktorum duruma göre davraniriz dogum zamaninda catina bebegin gelisine bakar hersey uygunsa normal yapariz ama normal dogum esnasindada her ihtimale karsi sezeryana donecek diye de hazirlikli oliruz diyor hastanede oldugum muddetce korkum yok once allaha sonra doktoruma birakacagim kendimi

Haklısın. Anm allah buyuk emegmızı bısa cıkarmaz ınsallah bn smdı bska hastaneye gıdıyorm yakın dıye ama yıne tedavı oldgum hastanede danuyorm bakalım be dıcekler sglklı olan kucagmıza alalımda nrmal dogumada katlanrz sezaryende allahın ıznyle

kızlar benim doktorum iki doğumunu da sezaryen yapmış. normal doğumun riski çok fazla diyor. ben zaten evvelden rahime bıçak deydiği için mecbur sezaryen olcam.

bende odayı almadım ama karar verdim. ikiz oldukları için 2 tane beşik 1 tane 4 kapılı dolap, 1 tane şifonyer ve 1 tanede tek kişilik yatak koyacağım odaya. tek kişilik yatağı çoğu zaman kullanacağız gibime geliyor. montessori tarzı benimde aklıma yatıyor am 2 bebiş olunca uygulayamam diye düşünüyorum.

bende birşey soracağım size malum bebişler kış bebişi olaca çıt çıtlı bodyleri uzun kollu mu alacaksınız kısa kollu mu?

bende odayı almadım ama karar verdim. ikiz oldukları için 2 tane beşik 1 tane 4 kapılı dolap, 1 tane şifonyer ve 1 tanede tek kişilik yatak koyacağım odaya. tek kişilik yatağı çoğu zaman kullanacağız gibime geliyor. montessori tarzı benimde aklıma yatıyor am 2 bebiş olunca uygulayamam diye düşünüyorum.

bende birşey soracağım size malum bebişler kış bebişi olaca çıt çıtlı bodyleri uzun kollu mu alacaksınız kısa kollu mu?
Vallahi ben uzun kollu alıyorum herseyin malum kısa geliyor

Canım ben iç zıbınlari yarım ve uzun kollu tercih ediyorum üstüne de tulum veya alt üst takım.giydiririm diye ekim ayı çok soğuk olmasa bile sonra zaten hava soğutmalı benim evde çok aşırı ısınmiyor malesef :( şuan da aslinda hep ince penyeler var genelde çok fazla bişey alamadim ama aldıklarım uzun ve yarım kollu üstüne tulum şeklinde yaptım takim gibi bide yenidoğan çok almak istemiyorum açıkçası bir kaç kez giydiirnce küçülür diyorlar ama bebislerin kilosu da önemli sağlıkla gelsin inşallah ikizlerin canım

Günaydın herkese iyi haftalar güzel anneler :) bizim bugün kontrolumuz var bakalım :)

Bide uçağa binmek için rapor almak gerekiyor mu kızlar ? Bilgisi olan varmı

Canim ben hem kolsuz hem kısa kollu hem uzun kollu aldim. Malum evler daha sıcak olucak bebis için. Odanın durumuna göre giydiririm diye düşündüm. Içine kolsuz giydirirsem uzerine örgü yelek kazak tarzi giydirirm diyorum. Ama her ihtimale karsi bnce azda olsa al digerlerinden

Günaydın herkese iyi haftalar güzel anneler :) bizim bugün kontrolumuz var bakalım :)

Bide uçağa binmek için rapor almak gerekiyor mu kızlar ? Bilgisi olan varmı

Güzel haberlerle gel canım, benimde çarşamba günü kontrolüm. Bende uçağa bineceğim. Aslında gerek yok rapora.28. haftadan sonra istiyorlar ama ben yine de her ihtimale karşı yazdıracağım. sende yazdır bence.

Back