- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Bende bunu düşünüyorum ama çok büyük sığmaz odama galiba odam küçük biraevet ben büyüyen beşikli takım alıyorum. 30 hazirana kadar indirim var 1900tl den 1540tl ye düşüyor onu alacağım.
Eki Görüntüle 2009155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu düşünüyorum ama çok büyük sığmaz odama galiba odam küçük biraevet ben büyüyen beşikli takım alıyorum. 30 hazirana kadar indirim var 1900tl den 1540tl ye düşüyor onu alacağım.
Eki Görüntüle 2009155
güzel indirim yapmışlar. odanı ölç ona göre karar ver canım. bende 6-7 ay odama koyup sonra kendi odasına ayırcamBende bunu düşünüyorum ama çok büyük sığmaz odama galiba odam küçük bira
Dolap sığmaz galiba 3 kapılı canım çok sıkışık olsun istemiyorumgüzel indirim yapmışlar. odanı ölç ona göre karar ver canım. bende 6-7 ay odama koyup sonra kendi odasına ayırcam
aynı takımın 2 kapılısıda var o zaman fiyatta düşüyorDolap sığmaz galiba 3 kapılı canım çok sıkışık olsun istemiyorum
Cok guzelmis gule gule kullanin ins. Malesef benim odam buyuk degil yatagi buyuye bilen alsam bile dolabiozel yaptirmam gerekecek hayirlisi artikevet ben büyüyen beşikli takım alıyorum. 30 hazirana kadar indirim var 1900tl den 1540tl ye düşüyor onu alacağım.
Eki Görüntüle 2009155
iki kapılı olan dolap seçeneği var o sığarmıCok guzelmis gule gule kullanin ins. Malesef benim odam buyuk degil yatagi buyuye bilen alsam bile dolabiozel yaptirmam gerekecek hayirlisi artik
teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsunCok guzelmis gule gule kullanin ins. Malesef benim odam buyuk degil yatagi buyuye bilen alsam bile dolabiozel yaptirmam gerekecek hayirlisi artik
Bilmiyorum ki canim bi olcmek lazimiki kapılı olan dolap seçeneği var o sığarmı
benim odam büyük odasına 6 metre kare halı koyulacak. bence yeterli bir alan oyun alanı için. yatak konuna gelince ben tayinci biriyim aldığım şeyleri uzun vadeli kullanmak istiyorum. evi beşikle yatakla doldurmak istemiyorum. öyleki sepet beşik bile almayı düşünmüyorum. çocuğun oyun alanı ile yatağıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. benim eltim 10 aylıkken kızını ayırdı şuan 2 yaşında yatağında çok rahat uyuyor ve çokda memnun. ben anlamıyorum neden kullanışlı görünmediğini, kullanmadıklarını. büyüdüğünde 80*180 büyüklüğünde yatak oluyorki eni dar dendi. dün tek kişilik bazalara baktım eni 90. 10cm mi çocuğun alanını daraltıyor. ayrıca gardolap ve şifonyer almadığınız zaman çocuğun eşyaları nereye koyulacak. benim gardolabım bana yetmiyor. bence birazda kişinin kendi kullanma şekline ve çocuğunu yetiştirme şekline bağlı birşey. benim eltim ve 3 arkadaşım böyle takım aldı çokda memnunlar.Selam kizlar,bende odayla ile ilgili fikirlerimi paylaşmak isterim.Büyüyen yataklar uzun vadeli düşünüldüğünde çok kullanışlı gelsede etrafımda kullanan birçok arkadaşım memnun değil...Ben ise olaya bebeğin gelisimi olarak yaklasıyorum,montessori egitiminin temelide olan kendi kendine yetebilme bebek gelisiminde oldukça önemli.Odaları mobilyacı dükkanı gibi yapmaktansa onun boyu ile uyumlu esya secimi onemli.Ve biraz buyudugunde oynayabileceği bir alan kalmali diye dusunuyorum.Benim bebek icin ayirdigim oda 11 m2 olmasina rağmen ben bu büyüyen oda takimlarini yakistiramadım...Bu ışi en iyi yapan ikea sanırsam.Ben oradan halletmeyi düsünüyorum.Tabiki herkesin kendi tercihi...Simdiden hepimize hayirli olsun kizlar...
Benim doktorum sezaryan dedi çünkü riske atmak doğru olmaz devlette ise isteğine göre sesaryan yapmıyorlar yasak olduğu içinKızlar merhaba tup bebek annelerıne sezeryanmı yapıyolar acaba devlette yada farketmıyormu
Benim doktorum sezaryan dedi çünkü riske atmak doğru olmaz devlette ise isteğine göre sesaryan yapmıyorlar yasak olduğu için
Selam kizlar,bende odayla ile ilgili fikirlerimi paylaşmak isterim.Büyüyen yataklar uzun vadeli düşünüldüğünde çok kullanışlı gelsede etrafımda kullanan birçok arkadaşım memnun değil...Ben ise olaya bebeğin gelisimi olarak yaklasıyorum,montessori egitiminin temelide olan kendi kendine yetebilme bebek gelisiminde oldukça önemli.Odaları mobilyacı dükkanı gibi yapmaktansa onun boyu ile uyumlu esya secimi onemli.Ve biraz buyudugunde oynayabileceği bir alan kalmali diye dusunuyorum.Benim bebek icin ayirdigim oda 11 m2 olmasina rağmen ben bu büyüyen oda takimlarini yakistiramadım...Bu ışi en iyi yapan ikea sanırsam.Ben oradan halletmeyi düsünüyorum.Tabiki herkesin kendi tercihi...Simdiden hepimize hayirli olsun kizlar...
Bu ikea dolap ve beşik bende bunlara bakmistim bir arkadaştan suanlik sepet aldık ilk başta yanımızda yatsın diye bu besik 300 dolapta 300 du galiba ben yanına bide üstü ortak altı oyuncak dolabı olan bi dolap hoşuma gitmişti bakalım odamızı boyadık gerisi gelir herhaldeemily07 Yok imkansiz değil :) Şöyle düsünün,su an ki boyunuzdan kat ve kat buyuk esyalarla yasasaniz urkmezmisiniz?Bu bir eğitim sistemi,çok detayli yazamiyorum ama montessori eğitimini araştirirsanız yardimci olabilirim belki...Kaldi ki dediginiz gibi kisiye göre değişen bir durum...Buyuyen besiklerdeki en buyuk tehlikenin alti bazali ya da yavru yatakli ise ic derinliginin az olması ve bebek ayağa kalkınca Allah korusun düsmesi imis...Ayrica sadece besik degil ben bildiginiz karyola sifonyer ve gardrobun olduğu bir odadan bahsetmistim...Güle güle kullanın,mutlu anları olsun yavrunuzun...(Örnek olmasi acisindan fotoğraf ekliyorum)