How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlaaarr oğluşumu gördüm boyu 35 cm 880 gr olmuş benim tosunum. 2 hafta önden gidiyo maşallah. Tahlillere gelince tiroidim düşmüş şükür. Açlık şekerim 73 tok 1 saat sonrası 156 140 olması gereken seninki sınırda diyetisyene yönlendirelim tedbirimizi alalim dedi. Nelere dikkat etmem lazim sizce
Masallah canim saglikla büyüsun bebegin

Ben ekmegi kesemedin canim ekmeksiz doymuyorum bide tuzsuz yiyorum ama ayaklarim yinede sismeye basladi, 34 numara benim ayagim cocuk reyonundan giyinirim normalde esim memnun en azindan 36 olur ayakkabi bulmakta zorlanmayiz diyo :dondurma:
Ahahhah adam zevk almaya bakmis bu durumdan :))

Benimde hareketli ama elini ayagini kafasini hissediyorum diyemem sadece usgde aklimda kaldigi kadar kafasi surdaydi eli burdaydi diyorum okadar hele donmesine hic sahit olmadim donuyomu ki acaba, annesi kurban olsun onu verene cok şükür bu gunlere :KK15:
Dönüyordur muhakkak canim. Ben gecen gittigimde kafasi soldaydi. Dun saga gecmis :))

Günaydın cnim. Simdi çıktım diyetisyenden. Aday adayisin dikkat ederek yenebiliriz ama dikkat etmezsek potansiyel seker hastasisin dedi. Bana yasakladiklarini soyliyim yardımı olur belki. Beyaz ekmek hamur işi pirinç makarna incir kavun üzüm hic yenmeyecek sekilde yasak. Dondurma çikolata tatlı paketli olmayacak. Onlarin enerjileri cok cok daha fazla oldugu için. Dondurmada 2 top açık dondurma yenebilirmis. Ve benim en buyuk hatam çalıştığım için ara öğün kahvalti olayim yok. Corba falan gecistiriyorum ve uzun sure ac kalmak zorunda kaliyorum. Bu kesinlikle yanlismis. 6 öğün yemek zorundayim. Ve en önemlisi tatlı meyve tüketirken yaninda yogurt ve süt olmak zorunda. Bunlara uyarsan cok rahat atlatabiliriz dedi. 30 haftadan sonrada kilo alisima bakicak kalorisi yuksek sekilde liste hazirlicak

canım tatlıların yanında yoğurt veya ayranı ben genelde yapıyorum. ama ne kadar dikkat etsek bile şeker bazen diyetle halledilemiyor. bende yarını merakla bekliyorum. inşallah diyetle hallederiz tatlım..

Bende dahiliye randevumu pazartesiye aldim bende de buyuk ihtimal cikar hem pikoluyum hem gebelik oncesi zaten insulin direncim yüksekti hayirlisi artik canim
Amin cnim cümlemiz için. Bebislerimiz icin dayanıyoruz herseye insallah gebelik sonrasinda kalıcı olmadan atlatiriz

Selam Kızlar...Bebek odasını yapmaya başlayan var mı acaba?Yatak konusunda karar verebildiniz mi?
evet ben büyüyen beşikli takım alıyorum. 30 hazirana kadar indirim var 1900tl den 1540tl ye düşüyor onu alacağım.
V4A1403-copy-700x500.jpg

Selam Kızlar...Bebek odasını yapmaya başlayan var mı acaba?Yatak konusunda karar verebildiniz mi?
Benim nerdeyse bitmek üzere canım. Sepet beşik çok yakın arkadaşımda vardı onu aldim ilk 6 ay yatsın yanimizda diye. Bide montesorri yatak yaptiriyorum ölçüsünüde baya büyük tuttum ki gerektiginde( uykuya alisma hastalık diş vs) yaninda ben veya babasi yatabilsin diye. Bide uzun süre kullanisli olsun diye. Ha deyince degistirilmez sonucta. Bakalim insallah memnun kaliriz

Kızlar ne güzel halletmişsiniz. Ben daha 1 çorap bile almadım, bu sefer niye böyleyim bende bilmiyorum. Bayramdan sonra almaya başlamam lazım.. Biberon ne kullanacaksınız? Ben kızımda önce Brown gaz için önerileni kullanmıştım sonra chicconun geniş ağızlısına geçmiştik. Yine mi öyle yapsam acaba?

Kızlar ne güzel halletmişsiniz. Ben daha 1 çorap bile almadım, bu sefer niye böyleyim bende bilmiyorum. Bayramdan sonra almaya başlamam lazım.. Biberon ne kullanacaksınız? Ben kızımda önce Brown gaz için önerileni kullanmıştım sonra chicconun geniş ağızlısına geçmiştik. Yine mi öyle yapsam acaba?
ben avent anne memesi ile uyumlu cam olandan alacağım canım

Benim nerdeyse bitmek üzere canım. Sepet beşik çok yakın arkadaşımda vardı onu aldim ilk 6 ay yatsın yanimizda diye. Bide montesorri yatak yaptiriyorum ölçüsünüde baya büyük tuttum ki gerektiginde( uykuya alisma hastalık diş vs) yaninda ben veya babasi yatabilsin diye. Bide uzun süre kullanisli olsun diye. Ha deyince degistirilmez sonucta. Bakalim insallah memnun kaliriz
o konuda bende rahat edicem beşik açıldığında 80*180 boyunda tek kişilik yatağa dönüşüyor

Back