• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Dönemseldir dediğin gibi canım, mis kokulunu kucağına aldığındada buna değer diyeceksin :)) sağlıkla gelsinler inşallah.
Insallah canim benim. Sizin bebislerde bu hafta daha hareketlimi kızlar. Benimki şu 3 4 gündür hic durmuyo diyebilirim. Elleri ayakları kafasi dönmesi falan okadar netki :)

Insallah canim benim. Sizin bebislerde bu hafta daha hareketlimi kızlar. Benimki şu 3 4 gündür hic durmuyo diyebilirim. Elleri ayakları kafasi dönmesi falan okadar netki :)

Benimki ne zamandır öyle çok hareketli ,dün sinemaya gittim ,hiç aklına gelmedi tabi yüksek ses oluyor yavrum korkar şimdi dedim, film başladı benimki hiç durmuyor yarısında çıktım yavrumu rahatsız edemem dedim bir dahada gitmiycem doğumdan sonra giderim artık , onunla konuşuyoruz bize tepki veriyor çok hoşumuza gidiyor hareketleri dışarıdanda görülebiliyor, yarısından çoğunu geçirdik ama onu kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum geçermi zaman ? :)

Benimki ne zamandır öyle çok hareketli ,dün sinemaya gittim ,hiç aklına gelmedi tabi yüksek ses oluyor yavrum korkar şimdi dedim, film başladı benimki hiç durmuyor yarısında çıktım yavrumu rahatsız edemem dedim bir dahada gitmiycem doğumdan sonra giderim artık , onunla konuşuyoruz bize tepki veriyor çok hoşumuza gidiyor hareketleri dışarıdanda görülebiliyor, yarısından çoğunu geçirdik ama onu kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum geçermi zaman ? :)
Ya öyle tuhaf bi duygu ki. Avuclarimin icinde hissetmek istiyorum bi an once ama Ayni bedeni paylaşmak varligini ellerini ayaklarini içimde hissetmekte müthiş bi duygu. Yani sanki dogduktan sonra özlerim sanki içimde olmasini :) zamana gelince odasini yapmaya basladiktan sonra oyle hızlı geciyo ki. Kendimize biseyler alma niyetiyle çıkıyoruz bi bakiyoruz zafer oğlumuzun :)) eller kollar onun için dolmuş :)

günaydınlar.. şeker yüklemesi için hastanedeyim. o şekerli suyu bitirmek tam bir işkence. yani 330ml yapana kadar daha küçük daha konsantre birşey yapsalarmış iyi olurmuş. zor bitirdim şimdi de içimde tutmaya çalışıyorum :(

Günaydın kızlar, ya benim anlamadığım zaten kan verdiğimizde şekere bakılıyor. Neden tekrar yükleyip yaptırıyoruz, şeker olsa zaten o kan sonuçlarında çıkmaz mı? ben aç gideceğim kan vereceğim eğer sıkıntı yoksa o şurubu içemeyeceğim kızlar. Tabi doktor ne der bilmiyorum da..

canım açlık kan şekeri, tokluk kan şekeri ve hatta şeker yükleme hepsi birbirinden farklı. ben yaptırmanı tavsiye ederim. doktorundan detaylı bilgi al mutlaka.

Günaydın kızlar, ya benim anlamadığım zaten kan verdiğimizde şekere bakılıyor. Neden tekrar yükleyip yaptırıyoruz, şeker olsa zaten o kan sonuçlarında çıkmaz mı? ben aç gideceğim kan vereceğim eğer sıkıntı yoksa o şurubu içemeyeceğim kızlar. Tabi doktor ne der bilmiyorum da..
Cnim bugün tiroid ve insulin direncim icin dahiliyeye geldim. 10da açlık sekerim icin kan istedi. Birde tok karnına hem 1 saat sonra hem 2 saat sonra tekrar kan istedi. Sanırım bunun sonucuna göre şeker yüklemesi yapip yapmamaya karar vericek. Sonrada sonucu kadın dogum doktoruma gostericem. Hayirlisi bakalim ogleden sonra sonucu bildiririm sizede nasil hareket edildigini

Cnim bugün tiroid ve insulin direncim icin dahiliyeye geldim. 10da açlık sekerim icin kan istedi. Birde tok karnına hem 1 saat sonra hem 2 saat sonra tekrar kan istedi. Sanırım bunun sonucuna göre şeker yüklemesi yapip yapmamaya karar vericek. Sonrada sonucu kadın dogum doktoruma gostericem. Hayirlisi bakalim ogleden sonra sonucu bildiririm sizede nasil hareket edildigini
canım insülin direnci için ilaç kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum ama gebelikten önce gittiğim endokrin doktoru testi pozitif gördüğünde bırak demişti.

kızlar sağlık ocağından aradılar aşınız var diye :)) bende dedim bu zamana kadar neredeydiniz. Yaptırmayacağım diye. Sonra doktoru aradım yaptırabilirsin dedi. Kızımda 2011 de vurulmuştum gerek var mıdır ya, bu sefer hiç yaptırmak istemiyorum ben.

canım insülin direnci için ilaç kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum ama gebelikten önce gittiğim endokrin doktoru testi pozitif gördüğünde bırak demişti.
Cnim ilaç vermedi. Sadece beyaz ekmek ve hamur isi yeme bide geceleri meyveyi kes demisti. Gündüz yemelisin demisti.

Back