Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beeennn parmak degil el kol kaldiriyorum bu soruya :) doyma güdümü kaybettim ama ben en basindan beri cok istahliyim. Kusma mide bulantisida olmadigi icin yedimde durdum. 23+5im bugün ve toplamda 8.5 kg almışım. Ebe yarım kilonun fazla oldugunu soyledi ama bence cok almışım siz ne alemdesiniz?kızlar benden başka iştah patlaması yaşayan yok mu? çatlamak üzereyim dedikten 10dk sonra açlık hissetmeye başlıyorum nerdeyse.
birde göğüs ucu kremi kullanmak istiyorum. var mı tavsiyeniz?
Bende 24+4 um toplamda 5.5 kilo aldım .Doktorum fazla aldığımı söyledi. Şimdi diyet uyguluyorumCanım beeennn parmak degil el kol kaldiriyorum bu soruya :) doyma güdümü kaybettim ama ben en basindan beri cok istahliyim. Kusma mide bulantisida olmadigi icin yedimde durdum. 23+5im bugün ve toplamda 8.5 kg almışım. Ebe yarım kilonun fazla oldugunu soyledi ama bence cok almışım siz ne alemdesiniz?
Ay ben ölmüşüm aglayanim yok :) ama bn normaldede kiloluyum. 63 kiloyla ilk tüp bebege başladım ikincisinde 70 olmustum ve hamile kaldimBende 24+4 um toplamda 5.5 kilo aldım .Doktorum fazla aldığımı söyledi. Şimdi diyet uyguluyorum
Son aylarda daha çok kilo alımı oluyormus. O yüzden dikkat edelimAy ben ölmüşüm aglayanim yok :) ama bn normaldede kiloluyum. 63 kiloyla ilk tüp bebege başladım ikincisinde 70 olmustum ve hamile kaldim
Canım benim hafif sızlama dışında aksi bisey olmadi ilk dozdada ikinci dozdada. Insallah seninde biseycigin olmaz. Bebislerinede masallah. Isim koymadin mi henüzBugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum şu ana kadar kolum iyi gece ateş ve zonklama olabilirmiş. Bir ay sonra ikinci dozu olucam inş. Çarşamba günü itibarıyla 21 haftaya girdik 7 kilo aldım hemşire kilomun normal olduğunu söyledi geçen salı Dr kontrollümde sol bebişim 19+0 317 gr sağ bebişim 19+5 288 gr idi Dr kilolarına güzel demişti.sol bebişim kardeşinden 5 gün sonra tutunmuş rahmime.
ayy canım maşallah 17 kilomu??? Bebekler sağlıklı olsunda kilo bir şekilde verilir ama senin de çok fazla değil mi? doktorun bir şey dedi mi? Çünkü sonra daha zorlanabilirsin. Ben kızımda toplamda 16 kilo almıştım 9 ay boyunca ve doğumda da gitmişti belki seninde öyle olur :) Şimdide şuana kadar sanırım 5 kilo aldım. ilk 3 ay çok kötüydüm, 5 kilo verdim.şu ana kadar 17 kilo almış biri olarak söylüyorum hala iştahım aşırı derecede açık
Canim bana tüp bebek doktorum ege balığı dışında yemiceksin demişti. Icerisinde bulunan bi madde sakincalı demişti. Bende tedirgin oldum hala yiyemiyorum. Ciger yürek midye salam sucuk sosis hepsini yasaklamıştıvalla bende 10 kilo aldım. ilk aylar sigarayı bırakıp birde evde mecburi yatış olunca hızlı başladım. doktorum normal hamileler gibi kilo alıyorsun ama sen normal hamile değilsin zaten kilolu başladın diyerek beni bir silkeledi. ilk aylar midem bulandıkça yediğim peynir ekmek öyle kolay yerleşmiş ki aklıma hala acıktığımda elim peynir ekmeğe gidiyor. halbuki yoğurt vs yesem böyle hızlı kilo almam. bende frenleme gayretindeyim.
kızlar balıkla aranız nasıl? şuan bütün balıklar buzhaneden çıkıyor. ne kadar sağlıklı bilemiyorum. içinizde balık yağı kullanan var mı?
Sağol canım benimde aynen hafif sızlama oldu fazla rahatsızlık vermedi. Artık geceleri 2 kere lovabayo kalkıyorum uyku düzenim bozuldu.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse kızlarıma Tuğba- Tuğçe koymayı düşünüyoruz. 24 üncü haftada detaylı ultrosonum var. Eğer bir sürpriz olurda Dr 1 i erkek derse Batuhan koymayı düşünüyor eşim.Canım benim hafif sızlama dışında aksi bisey olmadi ilk dozdada ikinci dozdada. Insallah seninde biseycigin olmaz. Bebislerinede masallah. Isim koymadin mi henüz
Hadi hayirlisi olsun insallah. Saglikla gelsinler insallahSağol canım benimde aynen hafif sızlama oldu fazla rahatsızlık vermedi. Artık geceleri 2 kere lovabayo kalkıyorum uyku düzenim bozuldu.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse kızlarıma Tuğba- Tuğçe koymayı düşünüyoruz. 24 üncü haftada detaylı ultrosonum var. Eğer bir sürpriz olurda Dr 1 i erkek derse Batuhan koymayı düşünüyor eşim.
civa demiştir canım. şöyle ki balık tercih ederken zaten sığ su balıklarını tercih etmemiz gerekiyor. derin sularda yaşayan balıklar ağır metalleri barındırıyor bu da bebeğe zararlı. ama şu var balık omega3 açısından çok önemli. özellikle 5.aydan sonra bebeğin zeka gelişimi için. elimde balık yağı var, 4.ayda tüp bebek merkezi verdi ama normal doktorum kesti. 5.aydan sonra asıl önemli demişti. şimdi artık 6.ayımdayım, haftaya kontrolümde sorayım unutmazsam. sana da haber veririm. burda kimsenin balıkla arası yok sanırım.Canim bana tüp bebek doktorum ege balığı dışında yemiceksin demişti. Icerisinde bulunan bi madde sakincalı demişti. Bende tedirgin oldum hala yiyemiyorum. Ciger yürek midye salam sucuk sosis hepsini yasaklamıştı
Sevinirim cnim. Bnimde salı günü randevum bende sorarim unutmazsam tabi :) oğlumu görünce duruyo dünya :)civa demiştir canım. şöyle ki balık tercih ederken zaten sığ su balıklarını tercih etmemiz gerekiyor. derin sularda yaşayan balıklar ağır metalleri barındırıyor bu da bebeğe zararlı. ama şu var balık omega3 açısından çok önemli. özellikle 5.aydan sonra bebeğin zeka gelişimi için. elimde balık yağı var, 4.ayda tüp bebek merkezi verdi ama normal doktorum kesti. 5.aydan sonra asıl önemli demişti. şimdi artık 6.ayımdayım, haftaya kontrolümde sorayım unutmazsam. sana da haber veririm. burda kimsenin balıkla arası yok sanırım.
canım ben tarama testlerine güvenmediğim ve sonuçları zaten kesin olmadığı için yaptırmadım. risk yüksek çıksa bile kürtaj olmayacağıma göre yaptırmak istemiyorum dedim. ama sana yardımcı olmaya çalışayım bu test sana risk yüzdesi verir. yani yüzde bilmem kaç ihtimalle bebeğinde şu kromozal hastalık olabilir gibi ihtimal belirtir. yazdığın sonuçlara göre senin bebeğin için düşük risk söz konusu ve bu iyi birşey. canını sıkacak bişey yok, endişelenme.İkili test yaptıran yok galiba
canım ben tarama testlerine güvenmediğim ve sonuçları zaten kesin olmadığı için yaptırmadım. risk yüksek çıksa bile kürtaj olmayacağıma göre yaptırmak istemiyorum dedim. ama sana yardımcı olmaya çalışayım bu test sana risk yüzdesi verir. yani yüzde bilmem kaç ihtimalle bebeğinde şu kromozal hastalık olabilir gibi ihtimal belirtir. yazdığın sonuçlara göre senin bebeğin için düşük risk söz konusu ve bu iyi birşey. canını sıkacak bişey yok, endişelenme.
Erkek canimUmutlarimvar1600 canım senin cinsiyeti neydi be okumadım hiç