- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
23 haftalik iken 679 grdik az mi cok mu bilmem ama masallah deyin bebeme kizlarKızlar bi arada bebeklerin gramlaro ne durumda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 haftalik iken 679 grdik az mi cok mu bilmem ama masallah deyin bebeme kizlarKızlar bi arada bebeklerin gramlaro ne durumda ?
Bende 8 kilo aldim ebe iyi kilo artisinda sorun yok dedi ama bende cok sik acikiyorum az az sik sik yiyorumCanım beeennn parmak degil el kol kaldiriyorum bu soruya :) doyma güdümü kaybettim ama ben en basindan beri cok istahliyim. Kusma mide bulantisida olmadigi icin yedimde durdum. 23+5im bugün ve toplamda 8.5 kg almışım. Ebe yarım kilonun fazla oldugunu soyledi ama bence cok almışım siz ne alemdesiniz?
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinErkek canim
Ay ne bilim ya daha azları gorunce ben cok aldim saniyorum. Geceleri meyve cook yiyodum. Simdi onu kestim gunduzleri yiyirum. Bide baya ekmegi kestimBende 8 kilo aldim ebe iyi kilo artisinda sorun yok dedi ama bende cok sik acikiyorum az az sik sik yiyorum
Cnim cok iyi Allahin izniyle. Benim 22 haftalikken 23 haftalik görünüyordu 585 gr dı. Masallah senin bebisinese herkesin bebisinde :)23 haftalik iken 679 grdik az mi cok mu bilmem ama masallah deyin bebeme kizlar
bir videoda yanlara doğru vurmaya başlamışlar. bende onu merak ediyorum yana doğru kaysak sıkıntı olurmu diyeİyi akşamlar kızlar sanırım aramızda benim gibi clexan kullananlar vardı...Karnım büyüdükçe igneyi yapmak dahada zorlaştı gerilmeden dolayı etimi zor tutup igneyi yapıyorum bebeğim zarar vermekten korkuyorum
Ben hergün kullanıyorum canım. İlk başta imom ile başladım doktorum onun içindeki omega'yı yeterli bulmadı bu arada Benimki ikiz gebelik belki onun için yeterli bulmadı bilmiyorum. Şuan günlük 500 lük hamileler için özel bir omega kullanıyorum. Hiç balık yiyemediğim için doktorum omegayı hergün mutlaka alacaksın diyorvalla bende 10 kilo aldım. ilk aylar sigarayı bırakıp birde evde mecburi yatış olunca hızlı başladım. doktorum normal hamileler gibi kilo alıyorsun ama sen normal hamile değilsin zaten kilolu başladın diyerek beni bir silkeledi. ilk aylar midem bulandıkça yediğim peynir ekmek öyle kolay yerleşmiş ki aklıma hala acıktığımda elim peynir ekmeğe gidiyor. halbuki yoğurt vs yesem böyle hızlı kilo almam. bende frenleme gayretindeyim.
kızlar balıkla aranız nasıl? şuan bütün balıklar buzhaneden çıkıyor. ne kadar sağlıklı bilemiyorum. içinizde balık yağı kullanan var mı?
Aslında omega beni de çok kötü yapıyor ama doktorum maden balık yemiyorsun içeceksin diyor onun için içiyorum. Ben çareyi gece yatarken içimekte buldum. Uyuduğum için midem de bulanmıyor ağzıma da gelmiyorbana tüp bebek merkezi marincap vermişti. normal doktoruma başladığımda mide bulantım var dediğim için kullanmana gerek yok zaten 5.aydan sonra önemli demişti. baktığın yerini hiçbirşey tutmaz biliyorum aslında kış olsa yerim, severim balığı. birde yumurta alırken omega 3 içermesine dikkat ediyorum. bu hafta bi sorayım da buzhane olmasında sakınca yoksa sahildeki balık restaurantlarına giderim hem bahanem olur :)
canım başlarsam bende öyle yapacağım. zaten kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum. sürekli bir yerlerim ağrıyor, acıyor. özellikle geceleri ayak ve bacaklarımda ya kramp ya ağrı oluyor. eksik bişeyler varsa belki ondandır bilemedim kiAslında omega beni de çok kötü yapıyor ama doktorum maden balık yemiyorsun içeceksin diyor onun için içiyorum. Ben çareyi gece yatarken içimekte buldum. Uyuduğum için midem de bulanmıyor ağzıma da gelmiyor
İşte benim tanımım :) bende aynen bunu diyorum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum :) ben çok ağır geçiriyorum. İnanılmaz şekilde mide gazım var sürekli geğiriyorum. Bu gaz sabahları mide bulantısı yapıyor. 4 ay bitti ama bende düzelme Yok. Onun için sürekli kadın doğumcunun haricinde gastronun da takibindeyim sanırım ben doğurana kadar böyle devam edecek beben hamilelikten hiç keyif alamayacağımcanım başlarsam bende öyle yapacağım. zaten kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum. sürekli bir yerlerim ağrıyor, acıyor. özellikle geceleri ayak ve bacaklarımda ya kramp ya ağrı oluyor. eksik bişeyler varsa belki ondandır bilemedim ki
canım ilk 4 ay bende sabahları çok kötüydüm. sonra ne ara kesildi farkında bile olmadım. benimde sıkıntım oğlum ayaklarını mesaneme dayamış. ona bir zararı yok ters duruyor olmasının. fakat ben devamlı wc yolundayım ve dahası çok aşağıda olduğu için azıcık yürüsem ağrım oluyor, bi tarafa toplanıyor karnım gerilip acıyor. ben katlanırım da insan korkuyor. birde herkes gibi yürüyüşümü yapayım, gezeyim istiyorum ama bi avm ye gidiyorum mesela bikaç dükkandan sonra oturacak yer yada wc arıyorum. hal böyle olunca genelde evdeyim., sana da geçmiş olsun inşallah artık haftan ilerledikçe gaz problemin de biter.İşte benim tanımım :) bende aynen bunu diyorum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum :) ben çok ağır geçiriyorum. İnanılmaz şekilde mide gazım var sürekli geğiriyorum. Bu gaz sabahları mide bulantısı yapıyor. 4 ay bitti ama bende düzelme Yok. Onun için sürekli kadın doğumcunun haricinde gastronun da takibindeyim sanırım ben doğurana kadar böyle devam edecek beben hamilelikten hiç keyif alamayacağım
Bu arada bebeğim beyin gelişimi için omega çok önemli bence biran önce başla ihmal etme
Canım takıntı haline getirme bunu, bence eşin için sorun olmaz ki adamda gösteriyormuş bunu :) krem falan kullanmana rağmenmi çatladı? Ne kullanıyorsun? Bende daha birşey yok olsada takmam heralde :) bol su içtiğimdenmi, kremdenmi yoksa vücut yapısından mı bilmiyorum ama benim kızımda da hiç çatlak olmamıştıKızlar günaydın. Ben bu çatlaklara alışamıyorum nezaman az bi artış görsem ağlamaya başlıyorum. Aslında beni korkutan eşimin begenmicek korkusu sanırım. Ki Allahı var adam ben agladikca geliyo öpüyo onlari oğluş veriyosun bana catlagi takan kim diyo ama cinsellik hayatimiz cook cook iyiken bu catlak bozucak diye korkuyorum
Canım fermasinin aynı sefa kremini kullaniyorum. Aslinda 5. Aya kadar kullandim. Baktim kaşınma falan olmadı bende saldım açıkçası bi surdum 2 gun sürmedim falan. Sonra bi baktim artik sürsemde faydasi olmuyo. Cok su iciyorum ama cildim inanılmaz derecede kuru. Pul pul dökülüyo krem surmedigim zaman. Annemdede hic olmamis ama vucut yapım komple baba tarafima çekmiş ikisi bi araya gelince malumCanım takıntı haline getirme bunu, bence eşin için sorun olmaz ki adamda gösteriyormuş bunu :) krem falan kullanmana rağmenmi çatladı? Ne kullanıyorsun? Bende daha birşey yok olsada takmam heralde :) bol su içtiğimdenmi, kremdenmi yoksa vücut yapısından mı bilmiyorum ama benim kızımda da hiç çatlak olmamıştı
Kızlar günaydın. Ben bu çatlaklara alışamıyorum nezaman az bi artış görsem ağlamaya başlıyorum. Aslında beni korkutan eşimin begenmicek korkusu sanırım. Ki Allahı var adam ben agladikca geliyo öpüyo onlari oğluş veriyosun bana catlagi takan kim diyo ama cinsellik hayatimiz cook cook iyiken bu catlak bozucak diye korkuyorum
Ay yerim kızını masallah :) ya inan isteyerek takmıyorum kafama. Yani gördüğüm anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum hatta gecince krizim diyorum bundan 6 ay önce biri bana bebek sahibi olucaksin ama vücudun kötü hale gelicek dese üstüne para verirdim evladima kavusmak için. Onlarca igne vurdum karnimdan yavrum icin diyorum. Ama işte hormonlar malum gel gitler fazla oldu bnde bu sıra :)Canım anne oluyorsun ,benimde kızımdan çatlaklarım var hemde doğuma gitmeden 1 hafta önce oluştu birdenbire ve hızlı birşekilde nasıl oldu anlayamadım , denize gittiğimde utanıyorum bikini giymiyorum mayokini giyiyorum ama eşim hiçbir zaman problem yapmadı ve cinsel hayatımızıda etkilemedi , keşke olmasaydı ama var ve çatlaklar yavrumuzun izleri diye düşün ve onları da sev :)) karnım büyüdü gerildikçe eski çatlaklarım belli oluyor , kızım diyorki anne bunları benmi yaptım :)) bende evet bak bunlar senden hatıra diyorum :)
Sen yinede bol kremlen ve en önemlisi bol bol su iç fazlalaşmasın.
Ay yerim kızını masallah :) ya inan isteyerek takmıyorum kafama. Yani gördüğüm anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum hatta gecince krizim diyorum bundan 6 ay önce biri bana bebek sahibi olucaksin ama vücudun kötü hale gelicek dese üstüne para verirdim evladima kavusmak için. Onlarca igne vurdum karnimdan yavrum icin diyorum. Ama işte hormonlar malum gel gitler fazla oldu bnde bu sıra :)