• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba. bende ramazan'ın 3.haftsında şeker yüklemesi yaptıracağım ama o kadar uzun süre aç kalıp sonrasında o şekerli suyu içip tekrar 1 saat nasıl dayanacağım inanın şimdiden düşünüyorum. açlığa hiç tahammülüm olmuyor, bebiş de karnım doyunca canlanıyor zaten hemen tekmeler bişeyler :)
Bende ayni durumdayim canim uzun sure ac kalinca midem bulantimda oluyo sonrasi ne yesem cikariyorum hayirlisi artik

Kızlar nerdesiniz? nasıl gidiyor hamilelik :))) Benim kramplarım oluyor bacaklarımda. Mg kullanıyorum. Kansızlık çok fazla olmuş günde 2 defa gyno sarro almaya başladım. Onun dışında yolunda herşey..
Kramplar bende cok degil ama yinede iki günde 1 mg içiyorum canim kan ilacinida günde 1 kez duzenli içiyorum, bizimde hersey yolunda şükür Allahima, rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Kızlar nerdesiniz? nasıl gidiyor hamilelik :))) Benim kramplarım oluyor bacaklarımda. Mg kullanıyorum. Kansızlık çok fazla olmuş günde 2 defa gyno sarro almaya başladım. Onun dışında yolunda herşey..
Cnm benimde kansızlık sınırda dediler Ferrum fort günde iki defaya çıkarıldı. Pekmez,kuru üzüm siyah ,hurma,et ve en önemlisi birebir iyi gelen dalak yedim iyiyim şuan .bugün kontrol vardı büyüyorlar bakalım

Bende en son 22 hafta 3 gunlukken gttin 460 gr di ama az gibi geldi bana sanki normalmi sizce
Canım bence senin iyi, ben 21+5 'te gittim. kg 20+6 çıktı malesef ikisininde. Ama doktor birşey olmaz dedi. Ondan önce günü ile uyumlu gidiyordu. Artık gittiğimde bende gr olarak sorayım.

canım ben geçen hafta gittiğimde benimkiler 1 hafta geriydi haftalarına göre. Kilo söylemedi, hafta olarak söyledi. Biraz canım sıkıldı ama düzelir normal dedi.
Hayatim bana fındık badem kuru üzüm ceviz tüket bu bebege kilo aldırır dediler .bak doğru sende tüket .birden fark atar dert etme sen cnm

Bende en son 22 hafta 3 gunlukken gttin 460 gr di ama az gibi geldi bana sanki normalmi sizce
Cnm bn bugün 23+0 di gittim .birisi 640 gr diğeri 730 gr bir haftada öndeler. Bn bol bol cevız badem kuru üzüm pekmez yiyorum.ayrıca migros ta var soya sutu günde 1 bardak .

Hayır canım çok rahat geçti.ilk aç karnına kan aldılar. Sonra teneke kola büyüklüğünde gazoz gibi birşey içirdiler hızlıca.tadı gazoz gibiydi.sonra 1er saat arayla iki kez daha kan aldılar. Ne bas dönmesi ne acıkma hiç birşey olmadı şükür.

Hayır canım çok rahat geçti.ilk aç karnına kan aldılar. Sonra teneke kola büyüklüğünde gazoz gibi birşey içirdiler hızlıca.tadı gazoz gibiydi.sonra 1er saat arayla iki kez daha kan aldılar. Ne bas dönmesi ne acıkma hiç birşey olmadı şükür.
iki kez kan alınmasına şaşırdım. doktorum bir açlık bir de şekerli sıvıdan sonra kan alınacak demişti. neyse umarım sonuçların iyi gelmiştir ;)

iki kez kan alınmasına şaşırdım. doktorum bir açlık bir de şekerli sıvıdan sonra kan alınacak demişti. neyse umarım sonuçların iyi gelmiştir :KK66:
3.alınan yukselenin 1 saatte ne derece düştüğünü ölçmek için sanırım. Sonuc değerlerim istenen limitler de çıktı. Çok tesekkurler

3.alınan yukselenin 1 saatte ne derece düştüğünü ölçmek için sanırım. Sonuc değerlerim istenen limitler de çıktı. Çok tesekkurler
Gözün aydın canım bende kesin çıkar ailede genetik zaten :( tuzu kestim hamilelikte çok şekerli şeyler tüketmemeye dikkat ediyorum ama bakalım ne olacak benim İnsülin direncim de vardı daha önce :( detaylıca gittiğim doktor meyve hiç yeme dedi kokrumdan meyve de yiyemiyorum vallahi

Cnm bn bugün 23+0 di gittim .birisi 640 gr diğeri 730 gr bir haftada öndeler. Bn bol bol cevız badem kuru üzüm pekmez yiyorum.ayrıca migros ta var soya sutu günde 1 bardak .
Masallah canim benim. Ikiz olmasina ragmen cok guzel gelisiyo. Rabbim sonuna kadar saglikla nasip etsin insallah

Back