Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bayanlar ben istanbuldanim tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum sigortasiz sizce ne kadar ucret isterleer yaptiranlar bilgi verebilirmi

Bayanlar ben istanbuldanim tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum sigortasiz sizce ne kadar ucret isterleer yaptiranlar bilgi verebilirmi

Merhaba arkadaşlar. Çok şükür kalp atımını duyduk bugün. Merkezde de son adet tarihine göre hesaplıyorlar. Ama kese ve bebek ölçüleri şu hafta ile uyumlu da diyorlar. Daha önceki hamileliğimden biliyorum. İlk zamanlar bir hafta kadar geride çıkıyordu. Kısa sürede kendi haftasını yakaladı. Milimetrik ölçümler yapıldığı için ilk haftalarda fark çıkabiliyor.

Benim bebiş son adet tarihine göre 7+4 ama ultrasonda 6+2 çıktı henüz

Kizlar merhaba, bende eylul annesi olacagim allah nasip ederse, 7 haftalik hamileyim yarin doktor kontrolum var, bende kanamali gebelik gecirenlerdenim, 5,5 haftalikken cok yogun kanama yasadim ama cok sukur bebegime bisey olmamis.bir daha kanama olmadi cok sukur, benim sorunum gebelik kesem olmasi gereken yerden biraz asagidaymis.bu da beni cok korkutuyor, dusuk riskimin oldugunu soylediler. Insallah bu zor gunleri atlatirim. Sizlerinde gozu aydin , allah bebislerimizi bize bagislasin insallah

Cnm bol bol dinlen bebisin sımsıkı tutunur ferah tut dua et bol bol .

Allah bağışlasin ☺

Iyı aksamlar arkadaşlar, benım de bugun ılk kontrolum vardı, cok şukur kesemızı gorduk, ınslh kalbının attgnıda duyarım
hayırlı olsun. kaç haftalık olduğunu söyledi mi? kalp atışı için ne zaman çağırdı?

Kanaması olan arkadaşlar durumunuz nasıl kontrole gittinizmi çok merak ettim sizleri inşallah hepimizin bebişleri bizlerledir çok stresli bi yolculuk Allah yardımcımız olsun insan heran ufakta olsa belirti arıyo

hayırlı olsun. kaç haftalık olduğunu söyledi mi? kalp atışı için ne zaman çağırdı?
saol cnm allah razı olsun. Yok kac haftalık oldugunu soylemedı, zaten alttan baktı keseyı gordu ıkı hafta sonra gel dedı, bugun başka bır doktora daha gttgm kan testı ıstedı 4776 cktı, ustten baktı goremedı alttan baksam kesın gorurum dedı, ben ızın vermedm, oda 10 gun sonra cagırdı, cok kucuk daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…