28 aralikson adet tarihin neydi peki canım? Benim tüp bebek merkezi test yaptığım günden sonra ki 21. gün kalp atışı için çağırdı
Bende sata göre yarın 6+3 olcam kalp atışı duyabilirmiyim acabaBenim bebiş son adet tarihine göre 7+4 ama ultrasonda 6+2 çıktı henüz
Gelişimine bağlı canım 6+4 de bende görülmemişti.Bende sata göre yarın 6+3 olcam kalp atışı duyabilirmiyim acaba
5 haftalıkken kalbinin attığını gördüm cok şükür doktor bizim cihazlarda duyulmaz dedi. Yarın özele gitcem inşallah bakalımGelişimine bağlı canım 6+4 de bende görülmemişti.
Cnm bol bol dinlen bebisin sımsıkı tutunur ferah tut dua et bol bol .Kizlar merhaba, bende eylul annesi olacagim allah nasip ederse, 7 haftalik hamileyim yarin doktor kontrolum var, bende kanamali gebelik gecirenlerdenim, 5,5 haftalikken cok yogun kanama yasadim ama cok sukur bebegime bisey olmamis.bir daha kanama olmadi cok sukur, benim sorunum gebelik kesem olmasi gereken yerden biraz asagidaymis.bu da beni cok korkutuyor, dusuk riskimin oldugunu soylediler. Insallah bu zor gunleri atlatirim. Sizlerinde gozu aydin , allah bebislerimizi bize bagislasin insallah
Cok sagol cnm, hepimiz guzel gunler gorelim insallahCnm bol bol dinlen bebisin sımsıkı tutunur ferah tut dua et bol bol .
İstanbulda ortalama fiyat ilaçlarla birlikte domdurulma falan 10 bin civari..Bayanlar ben istanbuldanim tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum sigortasiz sizce ne kadar ucret isterleer yaptiranlar bilgi verebilirmi
Allah bağışlasin ☺Kizlar merhaba, bende eylul annesi olacagim allah nasip ederse, 7 haftalik hamileyim yarin doktor kontrolum var, bende kanamali gebelik gecirenlerdenim, 5,5 haftalikken cok yogun kanama yasadim ama cok sukur bebegime bisey olmamis.bir daha kanama olmadi cok sukur, benim sorunum gebelik kesem olmasi gereken yerden biraz asagidaymis.bu da beni cok korkutuyor, dusuk riskimin oldugunu soylediler. Insallah bu zor gunleri atlatirim. Sizlerinde gozu aydin , allah bebislerimizi bize bagislasin insallah
Sagol cnm hepimize insallahAllah bağışlasin ☺
hayırlı olsun. kaç haftalık olduğunu söyledi mi? kalp atışı için ne zaman çağırdı?Iyı aksamlar arkadaşlar, benım de bugun ılk kontrolum vardı, cok şukur kesemızı gorduk, ınslh kalbının attgnıda duyarım
saol cnm allah razı olsun. Yok kac haftalık oldugunu soylemedı, zaten alttan baktı keseyı gordu ıkı hafta sonra gel dedı, bugun başka bır doktora daha gttgm kan testı ıstedı 4776 cktı, ustten baktı goremedı alttan baksam kesın gorurum dedı, ben ızın vermedm, oda 10 gun sonra cagırdı, cok kucuk dahahayırlı olsun. kaç haftalık olduğunu söyledi mi? kalp atışı için ne zaman çağırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?