Cnim tansiyonla başım dertteDenizatidenizyildizi canım sesin çıkmıyor nerelerdesin
Bnimki yasak degil serbest dedi cnim. Ki biliyosun plesentam asagida olmasina ragmen. Bambaska yer bebekle iliskinin oldugu yerler dedi :) ki zaten eşimi zapdedemem herhalde. Biz suan haftada 2 3 kez oluyoruz birlikteKızlar günaydın. Geç kaldım ama ben de her sabah 5-6 gibi uyanıyorum ve sanki 3 gündür küçük tuvalete çıkmıyormuşum gibi sıkışığım bi gidiyorum koşarak bir gıdım birşey çıkıyor ama her sabah aynı. Ben de bugün kültür aldıracağım çok yanmam var sanırım bi enfeksiyon var bence şikayetlerden anlaşılır enfeksiyon olup olmadığı doktorun her ay kültür falan almasına gerek yok. Benimde hep sol tarafımda bi agrı oluyo oraya yattığımda sanki rahatsız oluyorum sanırım bebikler o tarafta bugün soracagım. Kızlar ilişki yasagı ne kadar devam ediyor onu da sorucam merak ettim. Size birşey söylediler mi
ben çok araştırdım. cadillac trona alıcam hafif ve kullanışlı. kullanan bir kaç arkadaşım var hepsi memnun ve önerdikızlar bebek arabası araştırıyor musunuz? dün doona bebek arabasının reklamı çıktı karşıma. araba koltuğu düşünün altında tekerleri var. açınca bebek arabası oluyor. kullanan var mı, siz ne düşünüyorsunuz?
geçmiş olsun canım şükür iyiyim benCnim tansiyonla başım dertte10 larda geziyorum cok bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi. Sizler nasılsınız
araştırayım tatlım tşk ederim.ben çok araştırdım. cadillac trona alıcam hafif ve kullanışlı. kullanan bir kaç arkadaşım var hepsi memnun ve önerdi
geçmiş olsun canım şükür iyiyim ben
araştırayım tatlım tşk ederim.
hafif olması önemli haklısın, birde tekerlekleri denemek lazım. teşekkür ederim bilgilendirme için de :)en güzel yani hafif olması. tek başına rahat kullanırsın
Eki Görüntüle 1980760
evet kullanıyorum çok güzel bilgiler veriyor. kadın bna çok sempatik geliyorbanu çiftçinin gebelik takip aplikasyonunu da kullanıyor musun? ben çok beğendim. genelde dayanamayıp ileri haftaları da izliyorum ama olsun
canım benim gebeliğim ikiz başlamıştı o zaman araştırmıştım. topiklerde gördüğüm ikiz arabaları çok ağır oluyor ve genişliğinden dolayı kullanımı, kapıdan geçiş vs zor oluyor. genelde iki puset alıp ebebeklerde de satılan bir aparatla birleştirmeyi öneriyorlar.Valla bize ilişki yasakgardas gardas takılıyoruz. İkiz arabası araştıran varsa yardım etsin .bu travel sistemler çok his
Bende dedim normal bel ağrısı ile gittim.idrar testinde enfeksiyon çıktı sonra doktorum idrar kültürü istedi çok önemli dedi eğer birşey çıkarsa en azından ilaç tedavisi ile önüne geçeriz yoksa erken doğuma bile sebep olabilir dedi bugün sonuçları alicam bendeMerhaba kizlar.bugun basima gelen birseyi paylasmak istiyorum.sizinde aklinizda bulunsun diye. Dr um her ay duzenli idrar kulturu ve idrar tahlili olmak uzere iki olcek test yaptiriyor.gecen ay sonuclar normaldi.bu ay idrar tahlilim normal ama idrar kulturumde degisik bir mikrop tespit edilmis.enfesksiyon hastaliklarina yonlendirdi dr um. 5 gun ilac tedavisi uygulanacak haftaya tekrar idrar kulturune bakilacak. Bu tur mikroplar cook tehlikeliymis dusuge sebep olurken dogum esnasinda bebegede bulasiyormus. Hic bir belirtisi olmuyor.Hatta kendimi cook iyi hissediyorum.tesadufen ogrendim.benden tavsiye idrar kulturu ve testini ihmal etmeyin. Cogu gebenin bu bulasan mikroplardan haberi bile olmuyormus bilginize
gözünaydın canım. maşallah kocaman olmuş. ben senin ilk bebeğin sanıyordumAz once eşim ve kızımla bebişin kalbini dinledik. Artık kemiklerini bile görüyoruz. Bağdaş kurmuş takılıyordu. Allahım ne güzel mutluluk. Hersey sağlıklı ve yine 1 hafta önden gidiyor. 109 gr ve 10cm boyu
Uzun yazmissin ama kafamizdaki bütün sorularin cevabini vermissin canim tesekkurker ellerine saglikSelam kızlar..Bugün dr. Kontrolümüz vardı,cok sükur paşamız iyi...Omuriliğine kadar gordük,böbreklerine midesine filan baktık...Ikili testimiz temiz çıktığı için üçlü ve dörtlü teste gerek yok dedi.Sadece omuriliğe bakılan bir test varmış onun için kan verdim.Bu arada bizim tospikte 1 hafta önden gidiyormuş,yüzüstü kurbağa pozisyonunda yatıyordu ve kulağını kaşıdı gözümün onünde..Aynı babasının hareketleri Vitaminlere devam,seyahat yasaği yok,ilişki serbest,saç boyatılabilir,bu haftalarda yatış pozisyonunun hiçbir onemi yok,uykuda gerilmek filan riskli değil gibi sorularımın cevabıni aldım.Ayrıca bende ki akıntının sebebi mantarmış,iki doz fitil verdi.O gazla gidip bebek odası araştırması yaptık eşimle...Kafamizda şekillendi birşeyler...Ay çok uzun yazdım ama başından beri herşeyimizi yazıyoruz ya o hevesle coştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?