burun tıkanması ve ağız kuruluğu bendede var sürekli su içiyorum geceGünaydınlar kızlar bende bir aya yakındır gece nefes problemi yaşıyorum eşim hatta yarım nefes alıyorsun diyo ve bu yüzden gece iki 3 kez uyanıyorum burnum tıkanıyor ve bu yüzden ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum buda beni mafediyo ağzım daima kuruyo boğaxım çok acıyo ne yapacam böyle bilemiyorum
canım bende gece tuvalete kalkıyorum. eğer çok derin uyuyup kalkamamışsam sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum. acıkma kısmı beni de korkutuyor. her gece 12-01 arası yani uyumadan önce bir kriz vuruyor ki sorma. çok aşırı yemiyorum ama illa peynir zeytin bile olsa bişey yiyorum yok uyku tutmuyor. gerçi yediğim zamanda midem rahatsız ediyor ama uyumama engel değil en azından.günaydın kızlar, çok garip huylarım çıkmaya başladı. sabah 5 de tuvalete kalkıyorum. acıkmış bir şekilde uyanıyorum. bir daha uyuyamıyorum açlıktan. dün 6 ya kadar yatakda döndüm uyuyamayınca kalktım birşeyler yedim geri yattım. bugün yine oldu üşendim kalkmadım ama zor daldım. sizdede oluyor mu? normalde sabah kalkar kalkmaz kahvaltı edemem
canım benim bebeğim sol tarafımda. sol tarafıma biraz fazla yatınca rahatsız oluyorumArkadaslar uyku sorunu bende de vardi.. gerci simdi sabahlari uyuyor uyanik arasi geciriyorum ama gece duzensizligim gecti. Size tavsiyem sol tarafiniza donerek basinizi da biraz yukarda tutarak yatin.. bana cok iyi geldi o sekilde uyumak
yatmadan önce bende atıştırıyorum. çareyi yoğurtta buldum. yatmadan önce bir kase yoğurt yiyip yatıyorum. tuvaleti bende tutuyorum sabah 5 gibi sıkışmış halde uyanıyorum bir dahada uyuyamıyorum.canım bende gece tuvalete kalkıyorum. eğer çok derin uyuyup kalkamamışsam sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum. acıkma kısmı beni de korkutuyor. her gece 12-01 arası yani uyumadan önce bir kriz vuruyor ki sorma. çok aşırı yemiyorum ama illa peynir zeytin bile olsa bişey yiyorum yok uyku tutmuyor. gerçi yediğim zamanda midem rahatsız ediyor ama uyumama engel değil en azından.
yoğurdu tek yiyemiyorum ki. midemi kaldırıyor. ben en iyisi yine yoğurt mayalayıp o yoğurttan ayran yapayım. ayran çok tok tutuyor.yatmadan önce bende atıştırıyorum. çareyi yoğurtta buldum. yatmadan önce bir kase yoğurt yiyip yatıyorum. tuvaleti bende tutuyorum sabah 5 gibi sıkışmış halde uyanıyorum bir dahada uyuyamıyorum.
ben yoğurda evde yaptığım reçelden katıyorum ekmekle yiyiyorumyoğurdu tek yiyemiyorum ki. midemi kaldırıyor. ben en iyisi yine yoğurt mayalayıp o yoğurttan ayran yapayım. ayran çok tok tutuyor.
oooo sen bomba yapıyorsun. ekmek var reçel var ben olsam araya peynir koyarım :)ben yoğurda evde yaptığım reçelden katıyorum ekmekle yiyiyorum
Canim benim de oyle ama sirt ustu ve sag tarafa dogru yatmak bebege kan akisini engelliyormus.. doktorum bana simdiden dikkat etmelisin dedi. Istersen doktoruna sorcanım benim bebeğim sol tarafımda. sol tarafıma biraz fazla yatınca rahatsız oluyorum
sol veya sag tarafında oldugunu nerden anlıyorsunuz doktor mu söylüyorCanim benim de oyle ama sirt ustu ve sag tarafa dogru yatmak bebege kan akisini engelliyormus.. doktorum bana simdiden dikkat etmelisin dedi. Istersen doktoruna sor
canım sağ yatmak engellemiyor. sırt üstü yatmak engelliyor. öteki türlü sadece sol tarafa yatmakla 9 ay geçer miCanim benim de oyle ama sirt ustu ve sag tarafa dogru yatmak bebege kan akisini engelliyormus.. doktorum bana simdiden dikkat etmelisin dedi. Istersen doktoruna sor
Arastirabilirsin canim doktoruna da sorabilirsin.. oyleymiscanım sağ yatmak engellemiyor. sırt üstü yatmak engelliyor. öteki türlü sadece sol tarafa yatmakla 9 ay geçer mi
Ultrasonla bakarken farkediyorsun ki...sol veya sag tarafında oldugunu nerden anlıyorsunuz doktor mu söylüyor
ben hiç fark edemedim öyle yatıyo sanki ortada gibi :)Ultrasonla bakarken farkediyorsun ki...
Ultrason aleti karninda ne taraftayken bebek gözüküyor ona dikkat etben hiç fark edemedim öyle yatıyo sanki ortada gibi :)
çok tahıllı ekmek yiyiyorum doktor 2 dilime izin verdi :)oooo sen bomba yapıyorsun. ekmek var reçel var ben olsam araya peynir koyarım :)
ilerki zamanlarda diye biliyorum ben daha erken. c.tesi yinede sorarım doktora.Canim benim de oyle ama sirt ustu ve sag tarafa dogru yatmak bebege kan akisini engelliyormus.. doktorum bana simdiden dikkat etmelisin dedi. Istersen doktoruna sor
benim karnımı sol tarafı sağa göre biraz daha yüksek oradan biliyorum. birde ultrasondan anlaşılıyorsol veya sag tarafında oldugunu nerden anlıyorsunuz doktor mu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?