Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
ben sürekli sol tarafımda yatarsam vücudum uğuşur.

bi an kalbim tekledi :)
cümlesi aynen şöyleydi.
sabah yumurta peynir ve cevizi mutlaka yemeni istiyorum. haftada 4 gün sebze 2 gün kırmızı et 1 gün beyaz et (balık tercihimdir)dedi. 3 lt su, suyu içemediğin zaman ayranla tamamla dedi. akşamlar 2 dilim ekmek dedi. süt yoğurt ve meyve tüketeceksin dedi. gazlı içecekler alkol sigara kahve den uzak dur dedi. çay günde 2 bardak dedi.

Kızlar bizede bir erkek geliyor doktor kesin 16. Hafta söylerim dedi ama şimdi söyleyeceğim erkek görünüyor dedi. Ben kusmaktan sürekli aç dolaşıyorum en fazla yediğim kepekli ekmek kaşarlı tost :) gece çok acikirsam yoğurt ayran icemoyorum hamilelikten beri malesef hiçbir yemeği iştahlı yiyemiyorum sağlık olsun bebis büyüsün de. Napalim geçer diye umutluyum :) çubuk kraker kurtarıcımız oluyor genelde

evet doğrusu bu ama ben hala beslenme düzenimi oturtamadım

Allah'tan yumurta olmadan kahvaltı yapamıyorum süt bu aralar bıraktım onuda ceviz işte zorla :) balık tavuk hak getire dün eşime tavuk yaptım ağzımı yüzümü sardım halimi görseydiniz :) sabaha kadar kokusu gitmedi benden sanki o şekilde yani

canım iğde yemeyi dene mide bulantısına iyi geliyor, bu arada gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet doğrusu bu ama ben hala beslenme düzenimi oturtamadım
o düzeni bende bir türlü oturtamadım. sabah kahvaltısını dediği gibi yapıyorum. 1 yumurtayı zorla yiyiyorum. severek yediğim söylenemez. öğle yemeğini tam yemek denemez. canım o an ne isterse onu yiyiyorum. adam gibi yemek yok yani. süt ile alakam yok. geçen hafta balıktan tiksindim bu hafta denemedim bile. c.tesi birkez daha denemeyi düşünüyorum. umarım midem kalkmaz. rahat yemek için evde bile pişirmiyorum ama yinede midem kalkıyor. tavuk eve sokmuyorum. kırmızı etide köfte olarak tüketebiliyorum. oda en fazla 3 tane 4. midem kaldırmıyor. su en büyük düşmanım yemek arasında içebildiğim kadar içiyorum. normalde içmemle banyoya koşmam bir oluyor.
tavuk görmeye bile tahammülüm yok. midem bulantım çok ama kusmuyorum buda ilginç.

Ben iki kez kabus gorerek uyandim, sirtustu yatiyordum. Hic sirtustu yatmiyorum. Hep sola.
sola yatınca rahatsız oluyorum bebeğim solda. sanki oda rahatsız oluyor. hafif ağrım oluyor gibi. genelde dönüşümlü yatıyorum sağ yada sol. zaten sürekli aynı yönde insan yatamaz uğuşur. sırt üstü yatamam zaten. birde eskiden bütün kadınlar solamı yatıyorlardı. bazen birşeyleri bilmemek daha iyi

canım ben yumurta, kırmızı et, balık faydalı olan herşeyden tiksindim ilk başlarda. yumurtayı menemen gibi yaptım, soğanlı baharatlı bi tarif var onu yaptım hiç olmuyorsa haşlayıp sadece sarısını yedim. kırmızı et için kendimi zorlamadım. balık için de öyle. çünkü asıl omega ihtiyacı 5.aydan sonra başlayacak. kendimi midem bulandığı halde yemeye zorlamadığımdan olsa gerek şimdilerde eti köfte yada sote olarak tüketebiliyorum. bu arada tavuğu eve sokmuyorum. hormon deposu ve who tarafından kara listede gösteriliyor.

Bn kontrolden geldim .hersey çok güzel hatalarına göre 1 hafta öndeler
Ve bn hissetmez oldum o yüzden telaş yapma .doktorum dediki rahim büyüyor ee vücut genişliyor korkmayın dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…