Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cok bi fark yok aramizda ne biliyim canim ya bi terslik olsa bi belirti bisey olmazmiydi ay basima agri girdi valla
Ya cnim üzülmen icin soylemiyoruz inan seninle birlikte yasiyoruz bizde herseyi, sen rahata er ki bizde bi oh cekelim. Seni ve bebeklerini dusunuyoruz hepimiz. Cihaz cok onemli daha oncede dedim. Bnim tup bebek doktorum kendisi dedi bizim cihszlar iyi degil baska yere gitsen kalp atışıni duyarsin diye. Bnde ordan ciktim hemen gittim baska yere

Canim hepiniz haklisiniz ama benim zaten korkularim var ilk bebegimden kalan bide boyle olumsuzluklar basima gelince iyce canim sikılıyo en iyi doktoru bulduk guya az da degil muayenesi niye kotu eski ultrqson kullaniyolar kotuyse nasem neden kotu ondan gorunmuyo demiyoda daha kucuk gormem mumkun degil zaten diyo daha muayene koltuguna yatmadan

Canim bende bu sans varken daha kotusune denk gelir aglaya aglaya cikarim bu sefer
Onceki yazdiklarina baktim her seferinde 15 gun sonra bakalim demis.. bence ben isimi yaptim deyip isini bastan savma yapiyor.. bunu hangi kadin dogumcuya sorsan bilir.. idrara sıkışık git mutlaka doktora da

Canım benİmde iki kaybım var. Bende korkarak gidiyorum. Tüp bebek merkezleri takibi iyi yapmıyorlar. Ben transferden sonra hiç gitmedim hep telefonla iletişime geçtim ve dedikleri tek şey ilaca devam. Kadın doğumcular gebelik takibi yaptıkları için ultrasonları en iyisi oluyor

Canim bende bu sans varken daha kotusune denk gelir aglaya aglaya cikarim bu sefer
Can'ım birde kaybının alttan bakıldığı için demişsin. Vajinal ultrason kaybına sebeb olmaz. Bebek yukarda ultrason aşagıda. Olacağı. Varmış o ana denk gelmiş

(((( bunalima girdim su an
canım ben benzer bişey yaşadım. yaklaşık 10 haftalıktım tüp bebek merkezinde karından yapılan ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını vs gördüm. 1 hafta sonra lekelenmem olduğu için burda özel bir doktora gittim. karnımdan baktı hiçbirşey göremedi. kese bile görmedi düşün artık. neyse hemen korkmayalım birde vajinal bakalım dedi de vajinal bakınca bebeğimin hareket ettiğini vs gördük. demem o ki eğer doktoruna güveniyorsan korkma. mesela karın yağ tabakası fazla olunca da görüntü net olmuyor.

Canım sana söylüyorum ben 6. Haftada da 8. haftada da alttan kalplerini duydum hareketlerini gördüm her seferinde ultrasonu aldım. Tamam bebek vardır ama allah korusun rahim arkasında kanama olsa onu nasıl görecek bide böyle düşün

Can'ım birde kaybının alttan bakıldığı için demişsin. Vajinal ultrason kaybına sebeb olmaz. Bebek yukarda ultrason aşagıda. Olacağı. Varmış o ana denk gelmiş
Buna katılıyorum cunku ben 6 haftaya kadar tup bebek merkezinin cihazi yuzunden alttan baktirdim. Ve kanamam var diyede son 2 kontrolde yine alttan baktilar. Olcak ola varsa bisey sebep olur

Buna katılıyorum cunku ben 6 haftaya kadar tup bebek merkezinin cihazi yuzunden alttan baktirdim. Ve kanamam var diyede son 2 kontrolde yine alttan baktilar. Olcak ola varsa bisey sebep olur
Ya ben hala alttan baktırıyorum 12. haftaya kadar alttan dedi. Ve bebeğin oldugu yerle alakası yok ki gayet rahat geçiyor muayenelerim Allah'a şükür bu cok yanlış bi inanç bence muayene yeriyle bebeğin olduğu yerin alakası yok. İkilinin yasak olma sebebi birincisi orgazm olmamız ikincisi de sert oluşu falan. Dediğin doğru arkadaşım olacak olan şey her türlü oluyor ne önlemi alırsan al

Mutlaka olacak olan olur onune gecemessin ama basina gelmeyen bilmezmis ya hep icinde kaliyo keske yaptirmasaydim diyosun

Mutlaka olacak olan olur onune gecemessin ama basina gelmeyen bilmezmis ya hep icinde kaliyo keske yaptirmasaydim diyosun
Canım herzaman Kalbini ferah tut iyi yada kötü herşeyi Allah'a bırak o senin ve bizlerin aslında hakkına en hayırlısını verir sen demek benim yerimde olsan kafayı kesin yerdin 10 sene çocuğum olsun diye uğraştım neler neler yaşadım bu gurbet ellerde son senemde artık olmazsa kocamdan ayrılmayı düşündüm çünkü bendeydi sorun sonra bir daha tedaviye başladım bu defa gerçekten kalpten Allah'a güvendim gece namaza kalktım hüngür hüngür ağladım çünkü koca 10 sene ve 19 yaşında evlendim düşün 29 yaşında oğlumu kucağıma aldım ve bütün çektiğim acıları hepsini unuttum bana hatta hayatta anne olamayacaksınız diyen doktor bile oldu ben yine pes etmedim evet çok çok üzüldüm ama yine dimdik ayağa kalktım ve yine devam ettim sende hep iyi düşün ve bize yarın en güzel haberleri getir inşallah

Ben senin yaşadığın aciyi iki kez yasadim. Ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Her kurtajim bir parçami götürdü. Ama senin kaybinin sebebi altdan bakılan ultrasonla alakası yok. Bebek yukarda o ultrason da ilişkiye girilen yerde. Cok alakasız yani. Hepimiz alttan baktirdik senin mantiginla alttan baktiran ve iliskiye giren herkezin düşürmesi gerek. Oyleki zararli olanı neden doktor yapsin.

Günaydın cnm .iyiyim Rabbime şükürler olsun.ağrım çok bel bölgesinde kalçada yürüyemiyorum bazen o yüzden bol bol dinleniyorum
Günaydın canim, o bel ağrısı sabahları bendede var. Bu arada senden cinsiyet tahmini bekleyen bur bebis var.

Günaydın cnm .iyiyim Rabbime şükürler olsun.ağrım çok bel bölgesinde kalçada yürüyemiyorum bazen o yüzden bol bol dinleniyorum
Günaydın canım sana tavsiyem direk magnezyuma başlaman doktorum bi önceki kontrolde magnezyum sancını alacak kramp tarzı ağrıların bebek için iyi olmadığını söyledi bence başla bi dahaki kontrolünde söyle doktoruna belki oda verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…