Bana dogumdan sonra dedi canimKizlar iliski yasagi hakkinda doktoru ile gorusen varmi , lütfen yeterki cocugumu kucagima alayim 9 ay olmasada olur gibi utopik cevaplar istemiyorum ciddi anlamda soruyorum bilimsel acidan da , ne zamana kadar surecek bu yasak
:))))))))) Allah iyiligini versin bende ruyalandim bi kac kere odum patladi bisey olcakmi diye yasak dedi benim doktorum sırıtarak ,yerin dibine girdim aman dedim cok merakliydim sanki :)))))))Hehe sagolun ya bunlari duyunca rahatladim ben yoksa 9 ay gecmezdi bana
Ben yataktan kalkip iciyorum canim sanki icim yanmis sabaha kadar kisma falanda hic olmadi daha insallah normaldirGünaydın herkese, kızlar sürekli su için deniliyor ben su içince midem bulanıyor sizin bulanmıyor mu
Aynen canim cisim gelip uyaniyorum ben bi dahada gelmiyo uykumBu gunlerde geceleri bende cok uyaniyorum canim bebegin hareketinden degil ama uyaniyorum sonra uyuyamiyorum sabahlara kadar gözüm acik
Canim iyi ol bi terslik olmasinda uyu bisey olmazGünaydın kızlar, ben yine perişan halde yataktan yazıyorumhiç halim yok, hep uyku hali. Ne zaman canlanacağımı çok merak ediyorum
12+2 deyim bugün. Ya plesenta rahmi kapatiyo ve kanama var dedi. Bide kıymetli bebek oluyo tedbir amacli dediKaçıncı haftadasin cnm ? Neye göre bunu dedi doktor ? @minikgelin sanırım yaptırmıştı.
Senin doktor cok acimazsiz mis be kuzum seni bilmemde ben merakliyim 9 ay dayanamam ben:))))))))) Allah iyiligini versin bende ruyalandim bi kac kere odum patladi bisey olcakmi diye yasak dedi benim doktorum sırıtarak ,yerin dibine girdim aman dedim cok merakliydim sanki :)))))))
Tekrar gecmis olsun canim12+2 deyim bugün. Ya plesenta rahmi kapatiyo ve kanama var dedi. Bide kıymetli bebek oluyo tedbir amacli dedi
Teşekkürler cnımmTekrar gecmis olsun canim
Senin doktor cok acimazsiz mis be kuzum seni bilmemde ben merakliyim 9 ay dayanamam ben
Yok canim 15 gun once kese gorundu kucuk daha 15 gun sonra gel dedi simdide bi yanlislik oldu sanirim yarin icin msj attilar muayeneniz var diye aslinda persembeydi randevum yarin gitsemmi bilmiyorum ben korkuyorum nedense gitmeye hayirli haber alirim insallah bilmiyorum canim
Kiz bende de var karnim sirtim yuzum doldi isilik atmis gibi Allah allah bende neden oldu bunlar diyodum sendedemi varSlm kizlar benim derdimde sivilceler yüzüm sirtim heryerim sivilce ici akneli sivilce degil hemde kirmizi kirmizi et beni gibi , sanirim benim kizim olcak cirkinlestirdi bebem beni
deli yaaSenin doktor cok acimazsiz mis be kuzum seni bilmemde ben merakliyim 9 ay dayanamam ben
Senin doktor cok acimazsiz mis be kuzum seni bilmemde ben merakliyim 9 ay dayanamam ben
Hayırlı olur insallah cnimm iyi düşünüyoruzYok canim 15 gun once kese gorundu kucuk daha 15 gun sonra gel dedi simdide bi yanlislik oldu sanirim yarin icin msj attilar muayeneniz var diye aslinda persembeydi randevum yarin gitsemmi bilmiyorum ben korkuyorum nedense gitmeye hayirli haber alirim insallah bilmiyorum canim
Ewt var canim doktorum normal dedi hamilelikde bazi kadinlarda olabiliyomus ,dus sonrasi bebek yagi sür gozle görülür derecede iyi geliyo ama tabi tamamen gecmiyoKiz bende de var karnim sirtim yuzum doldi isilik atmis gibi Allah allah bende neden oldu bunlar diyodum sendedemi var
Ayy bende bir bel ağrısı var sağ bacağını çekemiyorum o kadar fena yatakta donemiyorum doktora gittim idrar testi istedi enfeksiyon çıktı bol su içiyorum bide üromisin diye bi toz içtim bi gün canım ya çok zor oluyor işteyken valllahiBelim çok ağrıyor doktor olur dedi ama nebilim ya sizdede varmı ?
Canım ben kızımda 2 doz olmuştum ama bunda yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası. Çok şükür kızımda bir sıkıntı olmadı. Ama ikizlerde erken doğuma falan neden oluyor dediler. Zaten aile hekimide doktorunuza sorun yaptırın derse yaptırırsınız dedi.Günaydın kızlar tetanoz aşısı vurulacakmısınız. Zararlı diyen var Bebekde otizmde sebep oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?