Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
H hanzadex cnim sen ne durumdasın kaçırdım galiba duydun mu kalp atışını
Yok canim 15 gun once kese gorundu kucuk daha 15 gun sonra gel dedi simdide bi yanlislik oldu sanirim yarin icin msj attilar muayeneniz var diye aslinda persembeydi randevum yarin gitsemmi bilmiyorum ben korkuyorum nedense gitmeye hayirli haber alirim insallah bilmiyorum canim

Slm kizlar benim derdimde sivilceler yüzüm sirtim heryerim sivilce ici akneli sivilce degil hemde kirmizi kirmizi et beni gibi , sanirim benim kizim olcak cirkinlestirdi bebem beni
Kiz bende de var karnim sirtim yuzum doldi isilik atmis gibi Allah allah bende neden oldu bunlar diyodum sendedemi var

Hayırlı olur insallah cnimm iyi düşünüyoruz

Kiz bende de var karnim sirtim yuzum doldi isilik atmis gibi Allah allah bende neden oldu bunlar diyodum sendedemi var
Ewt var canim doktorum normal dedi hamilelikde bazi kadinlarda olabiliyomus ,dus sonrasi bebek yagi sür gozle görülür derecede iyi geliyo ama tabi tamamen gecmiyo

Belim çok ağrıyor doktor olur dedi ama nebilim ya sizdede varmı ?
Ayy bende bir bel ağrısı var sağ bacağını çekemiyorum o kadar fena yatakta donemiyorum doktora gittim idrar testi istedi enfeksiyon çıktı bol su içiyorum bide üromisin diye bi toz içtim bi gün canım ya çok zor oluyor işteyken valllahi

Günaydın kızlar tetanoz aşısı vurulacakmısınız. Zararlı diyen var Bebekde otizmde sebep oluyormuş.

Günaydın kızlar tetanoz aşısı vurulacakmısınız. Zararlı diyen var Bebekde otizmde sebep oluyormuş.
Canım ben kızımda 2 doz olmuştum ama bunda yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası. Çok şükür kızımda bir sıkıntı olmadı. Ama ikizlerde erken doğuma falan neden oluyor dediler. Zaten aile hekimide doktorunuza sorun yaptırın derse yaptırırsınız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…