Ben gecenlerde bulgur pilavi yedim aksam yatmadan gece cok susadim ertesi gün en kötü kusma günüm oldu. Sivisiz kalinca bulanti kesinlikle artiyor. Yemeklerde maden suyu iciyorum azar azar. Iyi geliyor biraz.Günaydın herkese, kızlar sürekli su için deniliyor ben su içince midem bulanıyor sizin bulanmıyor mu
Günaydın canım benim dilim damağım kuruyor ama su içmeye korkuyorum. Dün akşam dayanamadım 2 bardak içtim yattım gece 3ten 5e kadar ayaktaydım çıkardım ne varsa ne olacak böyle bilmiyorumGünaydın herkese, kızlar sürekli su için deniliyor ben su içince midem bulanıyor sizin bulanmıyor mu
Ya bana 10. haftada bıraktırıyor canım iğneyi coraspini jeli falan ya bende gitmek istemiyorum aslında ama korkuttu Ayşe hanım beni. 3 ayını burda geçir dedi bizden başkasına güvenemezsin dedi. Şimdi düşündüm allah korusun başka doktora giderim bişey olur kendimi affetmem. Bana da cok uzak ama katlanıyorum
Gece suyu ağzım ıslanacak kadar içiyorum o bile bulandırıyor.Günaydın canım benim dilim damağım kuruyor ama su içmeye korkuyorum. Dün akşam dayanamadım 2 bardak içtim yattım gece 3ten 5e kadar ayaktaydım çıkardım ne varsa ne olacak böyle bilmiyorum
Bu gunlerde geceleri bende cok uyaniyorum canim bebegin hareketinden degil ama uyaniyorum sonra uyuyamiyorum sabahlara kadar gözüm acikArkadaşlar ben emin degilim ama dun gece saat 3ten 6ya kadar ne yana yatsam üstüne yattigim taraf seyirdi ve titredi. Sanki bebek icimde boks yapıyor gibiydi. O uyaninca ben de uyaniyorum. Acikiyor mu acaba? Midem kaziniyor dönüyor sanki.
Kuzum gecmis olsun kim yaptirdi tam olarak adini hatirlamiyorum ama biri daha yaptirmistiKızlar merhaba. Haftaya rahme dikiş atilatacakmis bunu yasayan oldumu? Baska doktorlarada gitmelimiyim?
Demekki donemsel bu daBu gunlerde geceleri bende cok uyaniyorum canim bebegin hareketinden degil ama uyaniyorum sonra uyuyamiyorum sabahlara kadar gözüm acik
Sagol balım korkuyorumKuzum gecmis olsun kim yaptirdi tam olarak adini hatirlamiyorum ama biri daha yaptirmisti
Kaçıncı haftadasin cnm ? Neye göre bunu dedi doktor ?Sagol balım korkuyorum
Korkma rabbim senide bebenide korusun ins. Dua edelimSagol balım korkuyorum
Evt cnm ben yaptırdım ama benimki halka yani pesser takıldı dikiş biraz daha zor igne iplikle dikip büzüyorlar biraz yatman gerekiyor halkada ertesi gün işe bile başlayabiliyorsunKaçıncı haftadasin cnm ? Neye göre bunu dedi doktor ?minikgelin sanırım yaptırmıştı.
Sagol canim Allah razi olsun deniycemCanım merhaba, bende öyle oturamıyordum ve araştırmalarım sonucu rahat etmiştim biraz. Her akşam iğneden 1-2 saat sonra alkol al eczaneden alkolü büyük makyaj temizleyici pamuklara bas iğne yapılan yerlere kapat ve üstüne otur biraz yakıyor ama içinde ki o top topları dağıtıyor cok rahatlatıyor. Gece yatmadan önce de poponun 2 tarafına soguk ıslak mendil koy öyle yat ben şok olmuştum 2 günde geçmişti acılar ama hep yaptım soguk uygulama. Bu iğneler transferden sonra tutunmasını tutunduktan sonra da düşmemesini önlüyor. Canım bana dr 11 veya 12. haftada bıraktıracak ama kan sulandırıcı Doğuma kadar dedi. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?