- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
-
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Aa yerlesti o coktan annesi bn doktora yerlesme nezaman bitecek demistim kanamam olmustu cok az 9 ay boyunca yerlesecek bitmicekki demisti.Hep aklimdasin canim hayirlisiyla saglikli hamileligin olur insaAllah...İnşaAllah canım bakalım sağlıkla yerleşmiştir inşaAllah :)) dua et
Aa yerlesti o coktan annesi bn doktora yerlesme nezaman bitecek demistim kanamam olmustu cok az 9 ay boyunca yerlesecek bitmicekki demisti.Hep aklimdasin canim hayirlisiyla saglikli hamileligin olur insaAllah...
Korkma bebek tutmicak diyede cok emindin hic umudun yoktu ama bak tutundu sana bebisinYani korkum gebeliğin sağlıksız olması canım inşaAllah bi sorun yoktur
V Veaskgittibizden ne dedi doktor tatlış?
Kizlar bende yeni ogrendim hamileligimi biliyorsunuz az cok. Iki gun once agrilarim vardi o agrilar gitti sanki hamile degilim gibi sadece istahim cok asiri acik okadar
Carsamba gunu ogrendim sukur:) transferin 12.gunu kan verdim klinikte 969.8 cikti 2 hafta sonra kontolum varKız sen ne zaman öğrendin?
hiç haberim yok benim
Carsamba gunu ogrendim sukur:) transferin 12.gunu kan verdim klinikte 969.8 cikti 2 hafta sonra kontolum var
Sagol tatlim :) darisi isteyenlerin basinaOhh maşallah canım.
sağlıkla devamını diler tebrik ederim.
Kizlar bende yeni ogrendim hamileligimi biliyorsunuz az cok. Iki gun once agrilarim vardi o agrilar gitti sanki hamile degilim gibi sadece istahim cok asiri acik okadar
Tamam tatlim sagol Allah buyuktur herseyin hayirlisi olsunCanım belirtileri hiç takma. Bendede oluyo bazen oldu ki ne ağrı ne sızı dedim gitti heralde bebişim. Dünden beride çok şiddetli kasık ağrım oluyo mesela. Ara ara çoğalıyo azalıyo. Takma onları :)
Tamam tatlim sagol Allah buyuktur herseyin hayirlisi olsun
Aminn tatlimAynen canım. Herşeyin hayırlısı. Allah hayırlısını nasib etsin daima