- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.204
- 158
Deryam Memorial’dan Dr. Yucel SahineMerhaba, geçmiş tedavilerin için üzüldüm.. umarım içine sinen bir merkezde doğru tedaviyle bebişine kavuşursun…
Benim de 1 kez negatifle sonuclanan tedavim oldu. Bizde de varikosel var ve değerler düşük, benim ileri yaş durumum var malesef 40 yaşımdayım. 2 adet 5.gün orta-düşük kalite embriyom oluşsa da transfer negatif oldu. Bir doktor yumurta kalitesizliği diğeri sperm kalitesizliği ve embriyonun sağlıksız olmasına bağladı. İkinci tedavi için merkez arıyorum. Mutlaka en az 3-4 merkezle ön görüşme yapmanı ve sana nasıl bir tedavi uygulayacaklarını öğrenip karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim. Bir çok iyi merkezle ilgili iyi ve kötü yorumlar var.
Ayrıca daha fazla takviye kullanabilirsiniz hazırlık sürecinde. D vitamini, omega3, coenzim q10, hem eşin hem senin için her gün alınırsa çok iyi olur. Ayrıca pcos lular için inositol ve resveratrol tavsiye ediyorlar, bunları da görüştüğün merkezlere mutlaka sor. Topiği takip edeceğim, umarım güzel haberler paylaşırız
Bir sans verin gidin bir gorusun, ucretsizdi zaten. Arkadasim da +40 onun tedavisinde 2. Denemede bebegine kavustu.
Edit Tamam den zaten Semra hanima gidecekmissin