Tüp bebek

Smyyaydmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
122
51
48
24
Kizlar transferimin 11. Günü kan testi verdim 112 çıktı 14. Gününde kan verdim 219 çıktı sonucum sizce değerim iyi mi artışı az mı

Kizlar transferimin 11. Günü kan testi verdim 112 çıktı 14. Gününde kan verdim 219 çıktı sonucum sizce değerim iyi mi artışı az mı
Benim bildiğim 2 günde en az %60 artış yeterlidir ve sizinki de öyle olmuş gibi duruyor. Zaten bir problem olsa doktorunuz söylerdi. Herkesin değeri gerçekten farklı ilerliyor.

Anladım benim 2.kan tahlilim 2000 küsür olunca kese için 10 gün sonrasına randevu vermişti. Hemen vermemesi normal bunu düşünerek yapmıştır kesin görülebilmesi için 😊 hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Anladım ama benim değerim tam 2 katı yükselmemis heralde ondan biraz tedirginim sağolun inşallah sağlıkla gelir sizin de hayırlı olsun sağlıklı gelsin sizinki de

Benimde ilk 2.5 katı 2.5 katı yükselmişti, sonra %60larda yükselince paniklemistim😅sağlıkla geçtik o günleri şükür doktorda %60 yeterli stres yapmayın stres en büyük düşman demişti, o yüzden hiç stres yapmayın, değerlerde düşme yoksa %60 yükseliş varsa bebiş sizinle sağlıkla devam ediyor 🤗

Çok sağolun ya cidden mesajınız moralimi düzeltti sizin değerleriniz kaçtan kaça yükselmişti peki
Canım benim ilk 10.gün değerim 107 12. Gün değerim 167 14.gün 353 16.günde 976 seklinde yükseldi şükür keseyide gördük onun için yükselir sen hiç canını sıkma

Benimde ilk 2.5 katı 2.5 katı yükselmişti, sonra %60larda yükselince paniklemistim😅sağlıkla geçtik o günleri şükür doktorda %60 yeterli stres yapmayın stres en büyük düşman demişti, o yüzden hiç stres yapmayın, değerlerde düşme yoksa %60 yükseliş varsa bebiş sizinle sağlıkla devam ediyor 🤗
Çok sağolun inşallah bebisim benle devam eder sonuna kadar 😊

Canım benim ilk 10.gün değerim 107 12. Gün değerim 167 14.gün 353 16.günde 976 seklinde yükseldi şükür keseyide gördük onun için yükselir sen hiç canını sıkma
Çok teşekkür ederim inşallah yükselir keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz inşallah Allah isteyen herkese versin gerçekten zor bı süreç insanı psikolojikmen çok zorluyor 😊

Evet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis mi

Evet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis mi
İkinci sefer %60 dan da az duruyor takibini yaptır dış gebelik veya kimyasal olma durumuna karsı 17. Günde de mutlaka canım insallah cok güzel bir yükselis görürsün 🙏🏼🙏🏼

Back
X