Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim 2 günde en az %60 artış yeterlidir ve sizinki de öyle olmuş gibi duruyor. Zaten bir problem olsa doktorunuz söylerdi. Herkesin değeri gerçekten farklı ilerliyor.Kizlar transferimin 11. Günü kan testi verdim 112 çıktı 14. Gününde kan verdim 219 çıktı sonucum sizce değerim iyi mi artışı az mı
Ben daha doktora gitmedim 1500-2000 olunca değerin gel dediBenim bildiğim 2 günde en az %60 artış yeterlidir ve sizinki de öyle olmuş gibi duruyor. Zaten bir problem olsa doktorunuz söylerdi. Herkesin değeri gerçekten farklı ilerliyor.
Anladım benim 2.kan tahlilim 2000 küsür olunca kese için 10 gün sonrasına randevu vermişti. Hemen vermemesi normal bunu düşünerek yapmıştır kesin görülebilmesi içinBen daha doktora gitmedim 1500-2000 olunca değerin gel dedi
Anladım ama benim değerim tam 2 katı yükselmemis heralde ondan biraz tedirginim sağolun inşallah sağlıkla gelir sizin de hayırlı olsun sağlıklı gelsin sizinki deAnladım benim 2.kan tahlilim 2000 küsür olunca kese için 10 gün sonrasına randevu vermişti. Hemen vermemesi normal bunu düşünerek yapmıştır kesin görülebilmesi içinhayırlı olsun sağlıkla gelsin
Benimkide ilk öyle olmustu sonradan 2 katı yükseldi canını sıkma oluyor bazen öyle tadını cıkarAnladım ama benim değerim tam 2 katı yükselmemis heralde ondan biraz tedirginim sağolun inşallah sağlıkla gelir sizin de hayırlı olsun sağlıklı gelsin sizinki de
Çok sağolun ya cidden mesajınız moralimi düzeltti sizin değerleriniz kaçtan kaça yükselmişti pekiBenimkide ilk öyle olmustu sonradan 2 katı yükseldi canını sıkma oluyor bazen öyle tadını cıkar
Canım benim ilk 10.gün değerim 107 12. Gün değerim 167 14.gün 353 16.günde 976 seklinde yükseldi şükür keseyide gördük onun için yükselir sen hiç canını sıkmaÇok sağolun ya cidden mesajınız moralimi düzeltti sizin değerleriniz kaçtan kaça yükselmişti peki
Çok sağolun inşallah bebisim benle devam eder sonuna kadarBenimde ilk 2.5 katı 2.5 katı yükselmişti, sonra %60larda yükselince paniklemistimsağlıkla geçtik o günleri şükür doktorda %60 yeterli stres yapmayın stres en büyük düşman demişti, o yüzden hiç stres yapmayın, değerlerde düşme yoksa %60 yükseliş varsa bebiş sizinle sağlıkla devam ediyor
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah yükselir keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz inşallah Allah isteyen herkese versin gerçekten zor bı süreç insanı psikolojikmen çok zorluyorCanım benim ilk 10.gün değerim 107 12. Gün değerim 167 14.gün 353 16.günde 976 seklinde yükseldi şükür keseyide gördük onun için yükselir sen hiç canını sıkma
Evet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis miBenimde ilk 2.5 katı 2.5 katı yükselmişti, sonra %60larda yükselince paniklemistimsağlıkla geçtik o günleri şükür doktorda %60 yeterli stres yapmayın stres en büyük düşman demişti, o yüzden hiç stres yapmayın, değerlerde düşme yoksa %60 yükseliş varsa bebiş sizinle sağlıkla devam ediyor
![]()
Az artmış canım benim de aynı. Dış gebelik şüphesi olabilir, takibini iyi yaptır benceEvet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis mi
İkinci sefer %60 dan da az duruyor takibini yaptır dış gebelik veya kimyasal olma durumuna karsı 17. Günde de mutlaka canım insallah cok güzel bir yükselis görürsünEvet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis mi
Yani 4 gün için %60 %60 hesaplayınca eğer 11 ve 15. Günlerde iseEvet ama ben 11. Gün verdim 112 çıktı 15. Gün verdim 220 olmuş 4 gün içinde çok az artmamis mi
Bakalım pazar günü tekrardan kan verecem inşallah yüksek çıkar sizin degerleriniz kaç çıktı acabaAz artmış canım benim de aynı. Dış gebelik şüphesi olabilir, takibini iyi yaptır bence
Pazar gunu kan verecem inşallah yüksek çıkar değerimİkinci sefer %60 dan da az duruyor takibini yaptır dış gebelik veya kimyasal olma durumuna karsı 17. Günde de mutlaka canım insallah cok güzel bir yükselis görürsün![]()
Evet arada 4 gün var ondan az artmış diyorumYani 4 gün için %60 %60 hesaplayınca eğer 11 ve 15. Günlerde ise
Daha önceki mesajlarımda var bakın isterseniz. Başta iyiydi sonra artış oranı azaldı, hep iki günde bir kan verdim.Bakalım pazar günü tekrardan kan verecem inşallah yüksek çıkar sizin degerleriniz kaç çıktı acaba
Anladım inşallah benim yükselirDaha önceki mesajlarımda var bakın isterseniz. Başta iyiydi sonra artış oranı azaldı, hep iki günde bir kan verdim.