- 30 Mayıs 2024
- 199
- 88
- 13
- 30
- Konu Sahibi gunes12306
O sıra da babamın kebapçısında çalışan benbilmiyorum dikkatli olmak lazım salata ve proteinle beslen ne olursa olsun yağlı yemek yeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sıra da babamın kebapçısında çalışan benbilmiyorum dikkatli olmak lazım salata ve proteinle beslen ne olursa olsun yağlı yemek yeme
Bende birden kilo aldım demek ki tiroidden dikkat edeceğim inşallahbalık, kırmızı et, tavuk salata gibi şeyler tüket bir sür düzelir benim kötü kolestrol ve tsh lerim kötüydü 2 3 ayda bu besinleri tüketerek hem zayıfladım hem de düzeldi değerlerim
OFF Kebapçı babamız olmadı beeeO sıra da babamın kebapçısında çalışan ben
kesinlikle ondandır hem şöyle düşün bebeğin karnında o kilo alsın sen zayıfla o şekilde hazırla kendini bu çok önemliBende birden kilo aldım demek ki tiroidden dikkat edeceğim inşallah
Beni kendime getirdin valla açım ama saat 6 yı bekliyorum çorba. Salata yiyeceğim nasipse inşallahkesinlikle ondandır hem şöyle düşün bebeğin karnında o kilo alsın sen zayıfla o şekilde hazırla kendini bu çok önemli
bu arada ara öğün yap mesela 1 porsiyon meyve ye yada badem, kaju, fındık, ceviz varsa yeeaz ye amaBeni kendime getirdin valla açım ama saat 6 yı bekliyorum çorba. Salata yiyeceğim nasipse inşallah
Ben incir yiyorum 2 3 adet diğerlerini de yerim birde transferden sonra herkes kabak içi yiyin diyor sende onu ye inşallahbu arada ara öğün yap mesela 1 porsiyon meyve ye yada badem, kaju, fındık, ceviz varsa yeeaz ye ama
incir tutunmaya yardımcı oluyormuşBen incir yiyorum 2 3 adet diğerlerini de yerim birde transferden sonra herkes kabak içi yiyin diyor sende onu ye inşallah
Valla benim basmadığım tuş kalmadı şu Mfk ürünlerini bile kullandım soğan kürleri incir kürleri 1.5 yıldır olmayınca dedik gidelim meğer yumurtam azmış ben çabamı göstereyim de gerisi taktiri ilahi inşallah çabamızın karşılığını verir mevlam hayırla kolaylıkla burada ki nikimi güneş yaptım hep hayalim kızım olursa güneş koyacağım diye yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun ne olursa tabiincir tutunmaya yardımcı oluyormuş
ayyy canım yerim seni herkesin nasibi elbet birgün bulacak herkesi üzülme olacak inan iyiki tıp var iyiki bu sürece girecek yol var ya olmasaydı ne yapardık rabbim büyük herkesin rıskı herkese er yada geç gelecek dua et bol bol stres yok amaValla benim basmadığım tuş kalmadı şu Mfk ürünlerini bile kullandım soğan kürleri incir kürleri 1.5 yıldır olmayınca dedik gidelim meğer yumurtam azmış ben çabamı göstereyim de gerisi taktiri ilahi inşallah çabamızın karşılığını verir mevlam hayırla kolaylıkla burada ki nikimi güneş yaptım hep hayalim kızım olursa güneş koyacağım diye yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun ne olursa tabi
Çok dua ediyorum sanada ederim herkese bizim gibi bekleyişte olanlara dilerim senin ki çok olumlu olur haberdar et olur mu güzel haberleriniayyy canım yerim seni herkesin nasibi elbet birgün bulacak herkesi üzülme olacak inan iyiki tıp var iyiki bu sürece girecek yol var ya olmasaydı ne yapardık rabbim büyük herkesin rıskı herkese er yada geç gelecek dua et bol bol stres yok ama
Ben hepimiz için dua ediyorum inşallah herkes beklediğinin karşılığını en güzel şekilde alır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin böyle güzel bekleyen herkeseÇok dua ediyorum sanada ederim herkese bizim gibi bekleyişte olanlara dilerim senin ki çok olumlu olur haberdar et olur mu güzel haberlerini