- 30 Mayıs 2024
- 199
- 88
- 13
- 30
- Konu Sahibi gunes12306
Arkadaşlar merhaba tüp bebek iğnesine adetin kaçıncı günü başladınız doktor bana yarın gel dedi 4.gün olmuş oluyor başlamak için normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canımArkadaşlar merhaba tüp bebek iğnesine adetin kaçıncı günü başladınız doktor bana yarın gel dedi 4.gün olmuş oluyor başlamak için normal mi
Çok teşekkür ederimNormal canım
Ya aslında genele baktığında çoğunluk hep 3.gün ya da 2.gün bana cumartesi adetin çok yoğun oldumu dedi hayır dedim yarın gel dedi bugün yine kan testi aldı yumurtalarıma baktı bakalım heyecanlı ve tedirginimben 3 gün başlamıştım normal bence
Valla kan alırken bile damarım kayboldu hemşire diyo ki bu kadar panik olma elimde değil gerçektentedirgin olacak birşey yok kedini hekime bırak gerisi allahın takdiri fazla düşünürsen stres olursun
elinde olsun ne kadar rahat o kadar iyi sıkma kendini ben de ilkin çok panik korku vs sonra saldım dedim aman daha başındasın bu ne korku panik stres sakin kal dedi ve şuan rahatım gersini bekliyorumValla kan alırken bile damarım kayboldu hemşire diyo ki bu kadar panik olma elimde değil gerçekten
Dilerim güzel haberler alırsın hepimiz bekleyen herkes aminnnn Allah razı olsunelinde olsun ne kadar rahat o kadar iyi sıkma kendini ben de ilkin çok panik korku vs sonra saldım dedim aman daha başındasın bu ne korku panik stres sakin kal dedi ve şuan rahatım gersini bekliyorum
Amin inşallah sen rahat ol elinen geleni yap gerisi Allahın takdiriDilerim güzel haberler alırsın hepimiz bekleyen herkes aminnnn Allah razı olsun
Amin çok teşekkür ederim 30 yaş amh 0.65 benim sizin probleminiz neydi özel değilseAmin inşallah sen rahat ol elinen geleni yap gerisi Allahın takdiri
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen hep ikinci gunu basladim ignelere. Ama 3-4 gunde baslayanlari da goruyorum hep sorun olmaz bence :) hayirli ugurlu olsun insallah
benim problem yoktu eşimde de büyük problem yoktu sayı düşüklüğü ve ileri hız azdı şimdilik tedavi sürecindeyiz yarın beni arayacaklar 8 embiryom var 3. gün 5. güne ulaşacak mı onu söyleyecekler sonrası transferAmin çok teşekkür ederim 30 yaş amh 0.65 benim sizin probleminiz neydi özel değilse
Yaaa maşallah dilerim o güzel haberi alırsın her şey gönlünce olsun aminbenim problem yoktu eşimde de büyük problem yoktu sayı düşüklüğü ve ileri hız azdı şimdilik tedavi sürecindeyiz yarın beni arayacaklar 8 embiryom var 3. gün 5. güne ulaşacak mı onu söyleyecekler sonrası transfer
Amin inşallah aynı şekilde senin de stres yapma stres bizi en olumsuz etkileyen en kötü şey sakin relaks dediğim gibi sağlıklı beslen ne bileyim bir uğraş bul kendineYaaa maşallah dilerim o güzel haberi alırsın her şey gönlünce olsun amin
Çalışıyorum ya zaten mecbur bi telaş içerisindeyim şimdi sonuçlarıma baktım da anti tirogbolin diye bi hormon galiba 3.4 çıkmış tiroit le alakalıymış Tsh t3 t4 hep normal çıkıyordu bu ne anlamadım yarın iğnemi etkilemez inşallahAmin inşallah aynı şekilde senin de stres yapma stres bizi en olumsuz etkileyen en kötü şey sakin relaks dediğim gibi sağlıklı beslen ne bileyim bir uğraş bul kendine