• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Bence herkeste durum farklıdır sen doktorunu dinle ben ilk tedavimde donmuş embriyo koydurdum 5.gün 5aa idi tutmadı diğer tedavimde 3.gün taze embriyo direk koydular tuttu kızım oldu herkeste farklı olabiliyor rahme göre değişiyor bence
Merhabalar çok teşekkür ederim 🙏🏼 doktorumla hafta içi kontrole gittiğimde bu konuyu tekrar konuşacağım duruma göre. Siz hangi şehir de tedavi olmuştunuz ?

Merhabalar çok teşekkür ederim 🙏🏼 doktorumla hafta içi kontrole gittiğimde bu konuyu tekrar konuşacağım duruma göre. Siz hangi şehir de tedavi olmuştunuz ?
Kayseri Memorial Hastanesi'nde Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım inş ikinci çocuk için

Arkadaşlar pekii bu ay regly sonrası hsg çekinip birdahaki ay regly beraber yumurta toplama için tedaviye başlayacağım ve tedavi gördümüz hastane taze transfer yapıyor sizde bende beklemelimiyim hsg sonrasında bilemedim

Arkadaşlar pekii bu ay regly sonrası hsg çekinip birdahaki ay regly beraber yumurta toplama için tedaviye başlayacağım ve tedavi gördümüz hastane taze transfer yapıyor sizde bende beklemelimiyim hsg sonrasında bilemedim
Hsg sonrası şans dahada artıyor diye biliyorum bence taze transfer daha iyi olur

Yumurta toplama öncesi hangi vitaminleri kullandnz

Hsg sonrası şans dahada artıyor diye biliyorum bence taze transfer daha iyi olur
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Hsg çekinmem gerekiyormuş transfer öncesi o yüzden birde gen testlerini hllettik onlarda şuabata anca çıkar sonuçları. Çok mu peş peşe oluyor gibi hissttim yazıları okuyunca

Şubat'ta başlayacağım tedaviye ama ilk tüp bebek tedavimde maxijunoyu kullanmıştım faydası olmıştu kalitede
O vitaminin de iyi olduğunu duymuştum. Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲
Bende bikaç ay sonra başlamayı düşünüyorum bu sırada vitamin kullanayım dedim

Back