- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
- Konu Sahibi Prensssprensesss
İnşallah olurYaş 30 ben ikiz istiooommmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olurYaş 30 ben ikiz istiooommmmm
Hahahah ya ikiz gerçekten çok güzel bir şey bir kaç ay sıkıntılı olur belki geceler ama sonrası güzelBen Dr amca mi baskı yapicam eşimin kırk onu öne süren dede mi desinler dicem iki tane koy dicem
Evett bana doktorum tavuk gibi yumurtlamışsın kızım sen dedi zaten ondan sonra kendimi deney tavukları gibi hissediyorumHep hormonlardan hormonlarımizla oynadılar
Cokk aminnnİnşallah olur
Hahahah ya ikiz gerçekten çok güzel bir şey bir kaç ay sıkıntılı olur belki geceler ama sonrası güzel
Aynen zor olacak ama olsun sonu güzel olsun da başlarda zor olur sonra büyür giderler tavuklarda beter olduk zatenEvett bana doktorum tavuk gibi yumurtlamışsın kızım sen dedi zaten ondan sonra kendimi deney tavukları gibi hissediyorum
microtese abim olmuştu belde aşağısını uyuşturmuşlar, yumurta toplama 3 kez yaptırdım basit bir işlem sonrasında biraz ağrı oluyor o kadarYumurta toplama 15 dk sürüyor 15 dk da bekliyorlar ameliyathanede onlar ilacı keser kesmez kendine geliyorsun zaten tavsiyem ikiniz tek gidin yanınıza kimsenin gelmesine gerek yok kolay bir işlem sadece mikrotese bilmiyorum onu da istersen bir araştır ama narkoz olduğu için esin de bir şey hissetmez
Doktor eğer gitmeyecekse 1 ay tedavi uzatıp bu şekilde yapsanız olmaz mı acaba eşinden senin yumurtan toplayacakları o gün spermler toplanır bir arkadaş daha vardı böyle yaptıracak olan sayfada . Eğer doktor bir yere gitmeyecekse böyle yaptıra bilirsinAslında güzel olurdu doktorumuz burada değil yumurtlama gününe yakın burada olacak nasip artık spermleri donduracağız ama o önemli tekrar ameliyat sıkıntılı olur
Evet evden çıkmadım bide ablamlar bana kuluçkaya mı yattın diye dalga geçiyorlardıCokk aminnn
Aynen zor olacak ama olsun sonu güzel olsun da başlarda zor olur sonra büyür giderler tavuklarda beter olduk zaten
İnsallah kolaylıkla geçsinmicrotese abim olmuştu belde aşağısını uyuşturmuşlar, yumurta toplama 3 kez yaptırdım basit bir işlem sonrasında biraz ağrı oluyor o kadar
inşAllah bu işlemi yaptıracak herkes kolaylıkla atlatsın canım şükür biz 3. denemede pozitifi gördükİnsallah kolaylıkla geçsin
Doğru söylüyorsun bu ilk deneme bakalım tutmazsa devam bırakmak yokBenim de eşimle alakalı morfolojik sıkıntımız var ancak doktor daha ilerki yıllarda kolaylık olsun size dedi erken den yumurtalarımızı oluşturdu embriyo olarak kaldırdı . Şöyle şimdi şuanki yumurtaların mesela 5 10 yıl sonraki yumurtalarına göre yaş itibariyle daha iyi döllenme yetenegi vs daha iyi . Bizim de doktorumuz böyle bir bilgi verdiği için bende ilaç kullanarak yumurta çoğaltmayı tercih ettim ve embriyo olarak kaldırdık . Bizim yumurta üretmemiz biraz daha sıkıntılı olabiliyor . Erkekler de daha kolay bir sperm bile bulabiliyorlar isterse 80 yaşında olsun . Bence doktorunla bu konuda birdaha konuşmanı tavsiye ederim bir ay iğne kullanacaksın ama diğer tüm ömür rahat edeceksin . Belki sonradan gerek bile kalmaz kendiliğinden de hamile kalırsın insallah . Siz yine de kendinizi her zaman sağlamaya almanızı öneririm . İnsallah ilk denememizde hepimizin tutar
Saol canım Allah razı olsun ilk denemem 30 yaşındayım ben daha önce doğuma yakın bebeğimi kaybettim birdaha hamile kalamadım oyüzden tüpe başvurmak istedim kistlerimde olunca uzatmak istemedimÇok güzelll az kalmış ilk deneme olacak sanırım sizinde hayırlı uğurlu olsun canım yaşın kaç
Masallah masallah papatyakokankadin kaç tane bebiş var çift transfer miydiinşAllah bu işlemi yaptıracak herkes kolaylıkla atlatsın canım şükür biz 3. denemede pozitifi gördük
Bende çıkmadım adım aramiosun çünkü altı aylık gibi kasıklarım şiştiEvet evden çıkmadım bide ablamlar bana kuluçkaya mı yattın diye dalga geçiyorlardı
Doktorumuz tekrar dönecek bizi de güvendiği bir arkadaşına bırakacak onunla devam edeceğiz Hayırlısı artık tutmazsa ilaca başlarım bendeDoktor eğer gitmeyecekse 1 ay tedavi uzatıp bu şekilde yapsanız olmaz mı acaba eşinden senin yumurtan toplayacakları o gün spermler toplanır bir arkadaş daha vardı böyle yaptıracak olan sayfada . Eğer doktor bir yere gitmeyecekse böyle yaptıra bilirsin
İnşallah güzellikle bitsin yaşın daha çok küçük gayet ideal yaştasın o yaşta evli olmayanlar var hala . İnsallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatların olsunSaol canım Allah razı olsun ilk denemem 30 yaşındayım ben daha önce doğuma yakın bebeğimi kaybettim birdaha hamile kalamadım oyüzden tüpe başvurmak istedim kistlerimde olunca uzatmak istemedim
Evett ya bide korona testi yapıyorlar ya her ameliyat öncesi o sıkıntı ben ondan dolayı çıkmadım sonuç çıkana kadar belirti vermesem de baya sıktım kendimi . Aralıkda aşılama bu yüzden yapamamıştık ya ilaçla yumurta çoğaltmışlardı ozaman aşılamada iki yumurtam vardı tabi bu iğneler kadar etkili değil haplar . Bir tanesi kiste dönüştü o yüzden tüp bebek için kist gidene kadar beklememiz gerekti . Ondan dolayı baya korktum yine belirti vermiyorsam ama koronaysam diye . Gerçi bi bas agrım vardı başka gideyim yoktu ama ilaçlardan sanıyordumBende çıkmadım adım aramiosun çünkü altı aylık gibi kasıklarım şişti
Evet devamm hepimiz için ama burda hepimizin tutacak bence insallahDoğru söylüyorsun bu ilk deneme bakalım tutmazsa devam bırakmak yok
Korona in etkisi devam edebiliyormus kuzum benim kız kardeşim annemler falanda geçirdi baş ağrısı arada nefes kesilmesi devam ediyor bugün kız kardeşimin de hamile olduğunu öğrendik inşallah darısı bizlereEvett ya bide korona testi yapıyorlar ya her ameliyat öncesi o sıkıntı ben ondan dolayı çıkmadım sonuç çıkana kadar belirti vermesem de baya sıktım kendimi . Aralıkda aşılama bu yüzden yapamamıştık ya ilaçla yumurta çoğaltmışlardı ozaman aşılamada iki yumurtam vardı tabi bu iğneler kadar etkili değil haplar . Bir tanesi kiste dönüştü o yüzden tüp bebek için kist gidene kadar beklememiz gerekti . Ondan dolayı baya korktum yine belirti vermiyorsam ama koronaysam diye . Gerçi bi bas agrım vardı başka gideyim yoktu ama ilaçlardan sanıyordum
Yaaaa süper haber benimde kız kardeşim hamileymiş 5 haftalık bizde bir kaç gün önce öğrendik onlarda sağlıkla gelsinler insallah kırkımız karışmaz umarımKorona in etkisi devam edebiliyormus kuzum benim kız kardeşim annemler falanda geçirdi baş ağrısı arada nefes kesilmesi devam ediyor bugün kız kardeşimin de hamile olduğunu öğrendik inşallah darısı bizlere
Karışmaz kuzum muhtemelen bizim daha ikinci regl onların iki ay olmuş olacakYaaaa süper haber benimde kız kardeşim hamileymiş 5 haftalık bizde bir kaç gün önce öğrendik onlarda sağlıkla gelsinler insallah kırkımız karışmaz umarım