Tüp bebek yumurta sayısı

Merhaba, adetin 3. Günü başladık tedaviye. 3. Günü 3 Mart pazartesi idi. O hün gittim doktora. İlaçlar yazıldı. Gonal f 225, pergovoris 150, kullandım. Cuma günü kontrole gittim. İlaçlara cetrotide ve prednol eklendi. Pazartesi tekrar gittim.yine baktılar. Salı yani dün tekrar gittim. Dün cuma günü için yumurta toplama günü verildi. Bugünden itibaren iğneleri bıraktım. Progeston için kan verdim bugün. Gece çatlatma iğnesi yapacağım.
Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine mi

Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine mi
Evet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.

Evet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.
Ben ilçedeyim ile gidicem 2 saat kadar sürüyor :,) çalışıyorum da izin alıcaz artık yarım gğn falan yapacak birşey yok

Merhaba tekrardan. Dün opu yapıldı. 4 tane yumurta toplandı. Bugün embriyolog aradı. 3 tanesi dejenere olmuş. 1 tanesi döllenmiş m2 ymiş. Sizde durumlar nasıldı? 1 tane ile pozitif göreb var mı ?

Merhaba tekrardan. Dün opu yapıldı. 4 tane yumurta toplandı. Bugün embriyolog aradı. 3 tanesi dejenere olmuş. 1 tanesi döllenmiş m2 ymiş. Sizde durumlar nasıldı? 1 tane ile pozitif göreb var mı ?
Merhaba neler yaptın amh kaçtı senin?

Merhaba, pazartesi günü 3 Mart yani adetimim 3. Günüydü. Tüp bebek tedavisinde başladık. Bugüne kadar Gonal-f ve pergovoris iğnesini kullandım. Bugün kontrolüm vardı. (Adetin 7. Günü) Sağda 2 yumurta solda 3 yumurta gördü doktorum. 12 cm lik. Daha önce ultrasonda 2 yumurta görmüştü doktorum ( amh 0.3). Anlayan biri yorum yapabilir mi? Yumurta nasıl artıyor? İğnelerin etkisi mi? Gerçekten hiç anlamıyorum:( pazartesi günü tekrar kontrolüm var.
Bende şekilde cnm bakalım bugün başladım kav yumurta görecek

Back
X