• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp bebeğini kaybedenler

plum12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
806
3
96
Diğer
Arkadaşlar merhaba. Ben zor kavuştuğum bebeğimi kaybedeli çok oldu. Eğer yaşasaydı 15 ekimde doğucaktı.8. haftada bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde 6. haftada gelişiminin durduğunu öğrenip kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sitede ve en önemlisi yaşadığım bu kötü tecrübeden anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş...Taşımak çok zor, uzun ve korkutucu en azından bana şu an öyle geliyor. Bu bir kaç ay içinde 2. denememi yapıcam Allahın izniyle tabi. Bebeğini kaybeden arkaşlar birbirimizden bu topikte yazışarak haberdar olalım. Bir daha bu kötü tecrübeyi yaşamamak dileğiyle...

ıSıM...........................TEDAVı........................BAŞLANGIÇ...........................MERKEZ........................SONUÇ

ARTVINLI9876.............3.deneme.....................Ramazandan sonra...................Memorial
nrcnözbk.....................5.deneme.....................Ekim.......................................Fertijin
plum12........................2.deneme.....................Kasım.....................................Memorial
lansor17......................3.deneme.....................Ekim.......................................Zeynep Kamil H..............28 EKıM
ayse57........................6.deneme.....................Kasım......................................?
UykucuSirine...............2.deneme.....................Ekim........................................Özel Karadeniz.T.M.......19 EKıM
rokoko.........................?.................................Ekim........................................?
simge_wxyz.................2.deneme....................?..............................................?
melisesra.....................?................................?...............................................?
sibel'ce........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?
silam...........................3.deneme....................Ramazandan sonra.....................?

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım öncelikle ..bu acıyı bir daha yaşamayız inşş..

bende tüp bebek yöntemiyle kaldım.. kalp atışlarını almıştık daha önce sonraki kontrolümüzde kalbinin durduğunu öğrendik ebişimizin o bir hafta önceden melek olup gitmiş ..:a015:meğer aramızdan..kürtajla sonlandı:çok üzgünüm:

eğer rabbim kısmet ederse ekim başında başlıyacağım bende yeni tedaviye..kaydirigubbakcemile4

evlad hasretiyle yanan tüm yürekleri sevindirsin rabbim..hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlesine :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun sanada bu son olsun. Bende ekim gibi başlamayı düşünüyorum. Hayırlısı olur bizler için inşallah. Ben kalp atışı duran yada bebeğini bir şekilde kaybeden düşüren gebelik bölümünde bir çok kişinin yazısını okuyup yazıştım ama onlar tüp bebek değildi. Merak ettiğim bizim gibi yardımla hamile kalanların bebek kayıpları...Bu şekilde olan insanlarla belki konuşursak bilgilerimizden tecrübelerimizden faydalanabiliriz.

merhaba plum ve uykucu şirine bende sizlerdenim.bebişim yaramaz ve gezenti çıkınca taaa gidip tüpün sonuna yerleşmiş ve orada birgüzel kendini saklamayı başarınca maleseff açık ameliyatla almak zorunda kaldılar hem bebişi hemde tüpümü.bayram sonunda nasipse yeni tedaviye başlamayı düşünüyorum.inşallahhhhh bunda böyle bir sorunla karşılaşmayız....ne ben ne de sizler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım. Sanada geçmiş olsun ve son olsun.Bir an evvel sağlıklı bebeklere kavuşalım. Sizlerin ne kadar önce oldu arkadaşlarım. Doktor sizlere bir sonraki deneme için ne kadar beklemenizi söyledi?

canım benim tedavim ocakta oldu ve şubatta bebeği aldılar sonra mayısta dondurulmuşlarla denedim bu sefer de tutunamadı malesef.şimdi bu ramazan sonundaki adetimle başlayacağım yine.dr.um herbir tedavinin arasında 2 aylık aranın olmasının yeterli olacağını söylemişti.

Bana da 3 ay demişlerdi kürtajdan dolayı ancak toparlanırım diye. Ama bu sefer korkularımda eklenerek ekim gibi düşünüyoruz bizde.

merhaba plum ve uykucu şirine bende sizlerdenim.bebişim yaramaz ve gezenti çıkınca taaa gidip tüpün sonuna yerleşmiş ve orada birgüzel kendini saklamayı başarınca maleseff açık ameliyatla almak zorunda kaldılar hem bebişi hemde tüpümü.bayram sonunda nasipse yeni tedaviye başlamayı düşünüyorum.inşallahhhhh bunda böyle bir sorunla karşılaşmayız....ne ben ne de sizler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım...demek üçümüzünde hemen hemen aynı zamana denk gelecek..rabbim su sefer bağışlar inşşş :Saruboceq:

Canım Çook geÇmıŞ olsun .. ınŞalllah bır daha aynı Şeyı yaŞamassın....

Teşekkürler. Rabbim mübarek Ramamazan gününde hepimizin dualarını kabul eder inşallah Sağlıklı bebekler yollasın isteyen herkeze.

Arkadaşlar ikinci denemeden önce genetik tahlil yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyormusunuz?

lansor nasıl belirtiler vardı sende bhvg değerlerin nasıldı kasık ağrın sacın varmıydı?kaçıncı haftada belli oldu

merhaba rakdşalr bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi ve o hazin son KÜRTAJ... aradan 6 ay geçtibu zman diliminde genetik test yaptırdık ve sonuçlarımızçok şükür temiz çıktı.. şimdi dondurulmuşlarla yola devam edeceğim.. ama ne zman denerim bilmiyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

merhaba rakdşalr bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve malesef bebeğim gelişmedi ve o hazin son KÜRTAJ... aradan 6 ay geçtibu zman diliminde genetik test yaptırdık ve sonuçlarımızçok şükür temiz çıktı.. şimdi dondurulmuşlarla yola devam edeceğim.. ama ne zman denerim bilmiyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Çok geçmiş olsun . Temiz çıkmasına sevindim arkadaşım için rahat bir şekilde 2. denemeni yapıcaksın Allahın izniyle. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah. Ben yaptırmadım ama anladım ki korkularımın biraz olsun geçmesi için yaptırmam gerekiyor.

geçmiş olsun canım..:teselli:

bende genetik test yaptırmadım ama bu ayki adetimde gideceğim doktoruma enine boyuna konuşacağız bakalım..isteyeceğim genetik yapılmasını ama doktorumunu kararı nasıl olacak bilemiyorum

lansor nasıl belirtiler vardı sende bhvg değerlerin nasıldı kasık ağrın sacın varmıydı?kaçıncı haftada belli oldu

canım benim hiçbir belirtim olmadı çok güzel bir değerle başladım(355) sonra bebeği görmeye gittiğimizde rahimde olmadığını gördük bhcg de çok düzenli bir şekilde artmaya devam ediyordu.ameliyat olacağım güne kadarda hiçbir ağrım sızım olmadı.tüpün genişlemeye en müsait yerine yerleşmiş ve dış gebelikte asla 5000 in üstüne çıkmaz denen,asla düzenli olarak 2 katı yükselmez denen değerler bende gayet düzenli olarak yükselerek 31000 e kadar çıktı.ben çok çok ender görülen bir vakaymışım yani.inşallahh kimsenin başına gelmez böyle şeyler....

Arkadaşlar ikinci denemeden önce genetik tahlil yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyormusunuz?
yok yaptırmadım ve şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum canım.yanlış yere yerleşmesi dışında sanırım sağlıklıydı bebeğim.

amin canım.inşallahhhh bizlerde tez zamanda kavuşacağız bebişlerimize.....

canım plıum cum, inaşllah bu mübarek aylarda senin ve diğer tüm arkadaşların bebişleri kendiliğinden gelir.. kendisi gelmese de ilk tedavinizde pozitif olur inşallahhhh, rabbim hepinizin dualarını kabul etsin.

canım plıum cum, inaşllah bu mübarek aylarda senin ve diğer tüm arkadaşların bebişleri kendiliğinden gelir.. kendisi gelmese de ilk tedavinizde pozitif olur inşallahhhh, rabbim hepinizin dualarını kabul etsin.

:nazar: Canıım benim. Amin inşallah canım. Çoğu bitti azı kaldı oğluşuna kavuşmana Allahın izniyle. Her şey kolay olsun cnm senin ve bütün bebek bekleyenler için.Seni çok öptüm.

Back