Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu eşiniz ? Bizde varikosel var kararsız eşimdamar cıkarma yöntemiylemi yaptılar yoksa bağlama yöntemiylemi yaptılar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu eşiniz ? Bizde varikosel var kararsız eşimdamar cıkarma yöntemiylemi yaptılar yoksa bağlama yöntemiylemi yaptılar ?
Merhaba eşim ameliyat olduktan sonra 3. Ayında ben gynoseed jel kullandım ve hamile kaldım daha test vermemiştik hamile kaldıgımı ögrendiğimde jel mi işe yaradı değerleri mi yükseldi bilemiyorum şuan 8 haftalık hamileyimDeğerler ne oldu ? Ameliyat fayda sağladı mı ?
sonuç nedir?Merhaba esim ameliyat oldu 3. Aydayız sperm testi vericek kasımın sonunda
daha olmadı ama olacak gibi. Doç Dr Tuncay toprak diye bir hoca var fatih sultan mehmet eah'nde. Mikrocerrahi ameliyatını özel hastanede yapıyor ücretli olarak normal ameliyatı devlette ücretsiz yapıyor. Mikrocerrahi devlette olmuyormu dedim cihaz yok devlet hastanesinde dedi.Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu eşiniz ? Bizde varikosel var kararsız eşim
çok çok sevindim adınıza hadi maşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi doktorda ameeliyat oldunuz?Merhaba eşim ameliyat olduktan sonra 3. Ayında ben gynoseed jel kullandım ve hamile kaldım daha test vermemiştik hamile kaldıgımı ögrendiğimde jel mi işe yaradı değerleri mi yükseldi bilemiyorum şuan 8 haftalık hamileyim
Benim eşim de uzun yıllar önce devlette mikrocerrahhi yapılmıyordu özelde yaptırdık. Stres yapmayın 3 aydan sonra etkisini görüyorsunuz. Bizim normal olmadı bende yumurta rezervi azdaha olmadı ama olacak gibi. Doç Dr Tuncay toprak diye bir hoca var fatih sultan mehmet eah'nde. Mikrocerrahi ameliyatını özel hastanede yapıyor ücretli olarak normal ameliyatı devlette ücretsiz yapıyor. Mikrocerrahi devlette olmuyormu dedim cihaz yok devlet hastanesinde dedi.
o jeli yeni duuydum araştıracağım, sizin adınıza çok ama çok sevindim. ama jeldenmi yoksa ameliyattan mı tabi onu bilemezsiniz. Rabbim nasip etmişMerhaba eşim ameliyat olduktan sonra 3. Ayında ben gynoseed jel kullandım ve hamile kaldım daha test vermemiştik hamile kaldıgımı ögrendiğimde jel mi işe yaradı değerleri mi yükseldi bilemiyorum şuan 8 haftalık hamileyim
Ameliyat sonrası süreç nasıl eşinizin çok ağrısı oldu mu kaç günde toparladıBenim eşim de uzun yıllar önce devlette mikrocerrahhi yapılmıyordu özelde yaptırdık. Stres yapmayın 3 aydan sonra etkisini görüyorsunuz. Bizim normal olmadı bende yumurta rezervi az
Ama şöyle benim bir arkadasımda var hatta aynı zamanlarda eslerimiz ameliyat oldu varikoselden o da 3. Ayında jel kullandı aynı anda hamile kaldıko jeli yeni duuydum araştıracağım, sizin adınıza çok ama çok sevindim. ama jeldenmi yoksa ameliyattan mı tabi onu bilemezsiniz. Rabbim nasip etmiş
Canım şimdi nasıl yapılıyor bilmiyorum eşimin çift taraflı olduğu için kasık bölgesinde iki tarafta da kesi vardı. Ameliyat sonuçta bi kaç gün yatmıştıAmeliyat sonrası süreç nasıl eşinizin çok ağrısı oldu mu kaç günde toparladı