- Konu Sahibi buket_zehra
-
açıkçası şöyle doktor ve klinik, laboratuvarı ne kadar iyiyse o kadar tutma olasılık artar. Ben devlet hastanesinde sakarya da rapor aldım herşeyim tamamdı istesem daha düşük fiyatlara devlet desteği ile yapardım ama o kadar yorucu oluyor ki devlette 2 kere aşılama olan biri olarak söylüyorum öyle kolay değil. Ayrıca raporlu hasta olarak özelde indirim alabiliyorsunuz ama benim doktorum raporlu hasta kabul etmiyordu ona rağmen ben devam ettim doktorumla bazen herşey para olmuyor. Biz eşimle 2 senedir para biriktiriyoruz tüp bebek için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin.Merak ediyorum siradan bir klinik yada hastanede tutma şansı daha mı az illa bilinen bir doktor yada hastane mi olmalı? Affedin gerçekten bilmiyorum bu süreçleri
Anladim cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin isteyen hakeden hepimize saol cevap için ⚘açıkçası şöyle doktor ve klinik, laboratuvarı ne kadar iyiyse o kadar tutma olasılık artar. Ben devlet hastanesinde sakarya da rapor aldım herşeyim tamamdı istesem daha düşük fiyatlara devlet desteği ile yapardım ama o kadar yorucu oluyor ki devlette 2 kere aşılama olan biri olarak söylüyorum öyle kolay değil. Ayrıca raporlu hasta olarak özelde indirim alabiliyorsunuz ama benim doktorum raporlu hasta kabul etmiyordu ona rağmen ben devam ettim doktorumla bazen herşey para olmuyor. Biz eşimle 2 senedir para biriktiriyoruz tüp bebek için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin.
rica ederim canım amin Allah isteyen herkese versin inşallah. Senin oldu mu bebeğin?Anladim cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin isteyen hakeden hepimize saol cevap için ⚘
Canım ben Mehmet reşit hocada tedavi oluyorum çok çok ıyı bir doktor pozitifBu arada ben sakarya da yaşıyorum fakat istanbul da güvendiğim için doktorum olarak Bahçeci fulya tüp bebek merkezinde Mehmet Reşit Asoğlu seçtim. Belki aranızda ona gidenler vardır.
Maalesef doğal yolla 2 yıldır olmuyor tüp bebek başlamayı düşünüyoruzrica ederim canım amin Allah isteyen herkese versin inşallah. Senin oldu mu bebeğin?
ayy benim gibi aynı doktora giden birileriyle rastlaşmak ne güzel. doktor çok önemli bu işlerde o yüzden bende çok memnunum doktorumdan.Canım ben Mehmet reşit hocada tedavi oluyorum çok çok ıyı bir doktor pozitif
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın. En kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.Maalesef doğal yolla 2 yıldır olmuyor tüp bebek başlamayı düşünüyoruz
İnşallah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin rabbimAllahım kucaklarımızı boş bırakmasın. En kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.
bende çok memnunum ilgisi alaka anlatması. kafamda en ufak birsey kalmıyor en ince noktaya kadar anlattı ilk muayenede ikinci gişim olacak ve rahat güvenerek gidecemayy benim gibi aynı doktora giden birileriyle rastlaşmak ne güzel. doktor çok önemli bu işlerde o yüzden bende çok memnunum doktorumdan.
olmama nedeni olarak doktorlar ne söyledi. hiçbir hastalık yoksa ciddi olarak psikoloji çok etkiliyor bu durumu.Maalesef doğal yolla 2 yıldır olmuyor tüp bebek başlamayı düşünüyoruz
Olsun canım benim de çikolata kistim var normalde bu kist ile hamile kalan bir sürü kadın var ama bu bizim sınavımız Allah'ım verdiği sınavda sabır versin. Yani demek istediğim şu ki; normal yollarla hamile kalamıyorsak bu bizim sınavımız üzülmeyelim inşallah Allah'ım hayalimize doktorumuzun vesilesi ile kavuşturacak.olmama nedeni olarak doktorlar ne söyledi. hiçbir hastalık yoksa ciddi olarak psikoloji çok etkiliyor bu durumu.
bende 1,5 yıldır uğraşıyorum ama eşimin bu noktaya yaklaşımı zaman aldı. eişimin testi çıkınca direk doktor tüp bebek dışında alternatif yok dedi bize
Allahım yollarımızı kolaylaştırsın canım bende Ankara bahçeci Aytaç hocam ile tedavimi oldum geçen hafta opu oldu. Benim yumoşlarım genetik teste gidecek 1 ay beklemedeyim. İnşallah hepimiz için güzel ilerler herşeyMerhaba Kızlar...
Ben 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum fakat gebelik olmadı şimdi de tüp bebek yolunda ilerliyorum. Çikolata kistimin dışında herhangi bir sorunumuz yok. Benim gibi bu yolda ilerleyen arkadaşlar var mı? Şuanda adetimin 4. günü ve 2. gününde iğnelerime başladık.
Bize doğal yolla olur dendi .ama dışarı çıkan miktar az bizde . Onun nedeni bulunamadı.herseye bakıldı.miktar çok az olmasına rağmen sayı iyi dediler ama olmuyor ...olmama nedeni olarak doktorlar ne söyledi. hiçbir hastalık yoksa ciddi olarak psikoloji çok etkiliyor bu durumu.
bende 1,5 yıldır uğraşıyorum ama eşimin bu noktaya yaklaşımı zaman aldı. eişimin testi çıkınca direk doktor tüp bebek dışında alternatif yok dedi bize
verende allah alanda sıkma canını kalbini temiz tut yolunda devam et. tüp bebek evet yorucu ama doktoruna denk gelirsen çok keyifli ve umut vericiBize doğal yolla olur dendi .ama dışarı çıkan miktar az bizde . Onun nedeni bulunamadı.herseye bakıldı.miktar çok az olmasına rağmen sayı iyi dediler ama olmuyor ...
Allah razı olsunverende allah alanda sıkma canını kalbini temiz tut yolunda devam et. tüp bebek evet yorucu ama doktoruna denk gelirsen çok keyifli ve umut verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?