- 15 Temmuz 2016
- 7.959
- 13.325
Evet haklısın, inan şu embriyolari öğrendim ya pamuk gibiyim.Hadi bklım geçmiş olsun :) sonu güzel olsun :) snden bi ricam var şuana kadar yaşadığın stresleri çöp poşetine koy çöpe at :) test gününe kadar bari sakin ol :) ben kendimi stresli bilirdim sen benden de betermişsin :) kaç gündür yedim bitirdin kendini :) embriyoların çok iyiydi ve 2 tane de transfer edildi çok güzel olacak, stres yaparak olumsuza çevirme bunu :) seni sonuç bekleyenelr listesine alıyorum hadi bakalım su gibi geçer inşallah zaman :)
Bebislerin sımsıkı tutunsun insTransfer oldu.
Artık rabbim ne nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz.
İnşallah kalbinden geçen gibi olur herşey cnm.
İnşallah olumlu sonuçlarını alırızTransfer oldu.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştimChickennova , senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi sormuş mutdum, yaş kaçtı, tedavini hangi şehirde yaptırdın
İnşallah İnşallahİnşallah olumlu sonuçlarını alırız
Hayırlı olsun kuzum bebislerin sana simsiki tutunsun insallahTransfer oldu.
İnşallah cnm bu sefer rabbim gönlümüzün muratlarını verir hepimize.Hayırlı olsun kuzum bebislerin sana simsiki tutunsun insallah
10 betahcg nin ustu pozitiftir.yaa kızlar ben dayanamadım bugün transferimin 5. günü kan testi yaptrdım ve sonuç 18,64 :))) sizce pozitif midir bu ?? pozitif gibi ama tabi 2 gün sonra tekrar yaptıracağım. Allahım cok mutluyum
Ya 5. Gün test mi yapılır :) deli manyak :) bişey diyecem transfer öncesi, transfer sırası, transfer sonrası herhangi bi iğne yapıldı mı beta hcg yi yükseltecek, çatlatma olmadı sanırım zaten opu martta olmuştu dimi. Eğer sonucu etkileyecek herhangi virşey yoksa sevinebiliriz inşallah 2 gün sonra yupppiii diye yazarsın :)yaa kızlar ben dayanamadım bugün transferimin 5. günü kan testi yaptrdım ve sonuç 18,64 :))) sizce pozitif midir bu ?? pozitif gibi ama tabi 2 gün sonra tekrar yaptıracağım. Allahım cok mutluyum
Selam hoşgeldin aramıza :) inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın amin :) ben daha bekleyecem transferi 1 ay kadar benim de dondurulmuşum var :) ilk denemem ve inşallah son olur :)Selam kızlar Ben de İstanbul’da yaşıyorum, 30 yaşındayım, tüp bebek yaptırma sebebim pko. Geçen sene ağustos ta ilk denemem negatifle sonuçlandı. Dün dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.Hepimizin hakkında en güzeli ,en hayırlısı olur inşallah..
İnşallah olur cnm ilk denemede hamile kal.Selam hoşgeldin aramıza :) inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın amin :) ben daha bekleyecem transferi 1 ay kadar benim de dondurulmuşum var :) ilk denemem ve inşallah son olur :)
inşallahh pozitiftir ara bi rakam sanki hayırlısıyla artarak devam etsinn Allahımmm10 betahcg nin ustu pozitiftir.
Hayırlı olsun.
Cnm bence sen hamilesin.inşallahh pozitiftir ara bi rakam sanki hayırlısıyla artarak devam etsinn Allahımmm
Sanırım bunlarda beta hcg yi etkileyecek bişey yok :) yani olumlu düşünelim . Ama eşine söyleme gene de süpriz olsun, benim doktor 7.-8. Günden sonra yapılabilir test demişti. 2 gün sonra testi tekrarla kesin sonuç belli olur allahım çok heyecanlı sizleri gördükçe yerimde duramıyorum koşmak istiyorum :) beni tutun :) 1 ay nasıl geçer :)ya çift embriyo transfer edildi ya forumda da çift embriyo transfer ettiren ve 5. günü kanda pozitifi gören bi kaç kişiyi görünce dayanamadım(( şuan hergün vurduğum göbekten hibor kalçadan progestan var iğne olarak. bi de hap olarak estrofem,prednol,corasprin,folibol var. çatlatma olmadı yani opuyu şubatta olduydum. bu durumda sonucu etkileyen bişi var mı ???? yok gibi.. kimseye sölemiycem eşim dahil çünkü kızıcak neden dayanamadın 12. güne kadar die. Allahım inşallah güzel bi şekilde artar
Kk ya yeni üye olmuşsun ozaman ayrı bi hoşgeldin diyelim :) ben burayı iyiki keşfetmişim diyorum bursı olmasa kafayı yerdim yada eşimin kafasını yerdimSelam kızlar Ben de İstanbul’da yaşıyorum, 30 yaşındayım, tüp bebek yaptırma sebebim pko. Geçen sene ağustos ta ilk denemem negatifle sonuçlandı. Dün dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.Hepimizin hakkında en güzeli ,en hayırlısı olur inşallah..