Ay, canım çok yeni hamilesinBence iki tane olsun sansinda yuksek oluyor hem
Evet ben kullanıyorum şaun. Tüp bebeğe başlamadan önce 15-20 gün kullanmıştım , sebebi de hem çikolata kistini baskılasın, hem de foliküller atılmasın da tedavi aşamasında daha çok yumurta elde edilsin diyeydi.Birşey sorucam rahim dinlendirmede sizede doğum kontrol hapımı verdiler
Tesekkur ederim cnm rbbim ins isteyen herkese nasip etsin bnm de iki tane korkma rbbim yardim eder hep olumli dusun kesinlikle olumsuzlugu beynine sinyal olarak gonderme hkkinda hyrlissi olsub insAy, canım çok yeni hamilesinallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
İki tane için korkuttular beni ama bir bakalım. Cuma günü ne diyecek doktor.
Nasıl doktor açmadı diyorda embriyolog sana iyi diye haber verebiliyor ilginç ya ama bosver yarın transferin varmış bak bunun önemi yok bence suan önemli olan sonuç güzel sonuc olmuş 5.güne gitmiş elhamdülillah transferinde güzel geçsin olumlu güzel sonuclar al inşaallah canım :)Beni de pazar hariç hergün aradılar.
Cuma opu oldum, cumartesi sabah aradılar herşey iyi bölündü dedi birde dediki 2. Embriyoları açıyoruz kesinlikle tamam dedim. Zaten pazar gününe geldi.
Pazartesi açıp bakmışlar.3. gündü iyi dedi.
Bugünde aradı iyi dedi. Ama bugün 4. Gün oluyo doktorumla başka bı konu konuşurken embriyolari sordum. Bugün acmadik. Oksijenle teması fazla olmaması gerek kalitesi için dedi. Yarın açıp bakicaz, kaçı 5. Güne geldi kaçı 5. Güne gelemedi.
5. Gün yarın olacak.
Sizin Perşembe opu olup bugün 5. Gün dondurulduğuna göre, bende cuma opu olduğum için yarın belli olacak benim ki.
Ama işte yarın bana transferde olacağı için ne olacak bitecek birebir yaşayacağım yarın.
Sürekli gözlemlediğimiz sistemler var demiyor o zaman yalan söylüyorlar.
Açıp baktıklarında göre yarın sorcam hepsini.
Bilmiyorum cnm işte kafam ona bulandı.Nasıl doktor açmadı diyorda embriyolog sana iyi diye haber verebiliyor ilginç ya ama bosver yarın transferin varmış bak bunun önemi yok bence suan önemli olan sonuç güzel sonuc olmuş 5.güne gitmiş elhamdülillah transferinde güzel geçsin olumlu güzel sonuclar al inşaallah canım :)
Canım bir arkadaşa sordum sorunu o krem transferde sonrada kullanılıyormuş tutunmayı saglam ak için kulanmaman gerekse doktor kesin söylermiş bişey olmaz kullansın diyorUyumayan arkadaş var mı acaba.
Transfer yarın, crinone jeli doktora sormayı unuttum.
Gitmeden önce kullanacakmiyim.
Allah razı olsun senden.Canım bir arkadaşa sordum sorunu o krem transferde sonrada kullanılıyormuş tutunmayı saglam ak için kulanmaman gerekse doktor kesin söylermiş bişey olmaz kullansın diyor
Amin canım cümlemizden transferin güzel geçsin de güzel sonuçlarını duyalım inşaallah :)Allah razı olsun senden.
Rabbim hayırlı haberler aldırsin hepimize.
Sabah jeli kullanirim.
Canim simdiden hyrlisi olur ins gitmeden once hergub sbh aldgin dozunu al cnmUyumayan arkadaş var mı acaba.
Transfer yarın, crinone jeli doktora sormayı unuttum.
Gitmeden önce kullanacakmiyim.
Amin cnm inşallahAmin canım cümlemizden transferin güzel geçsin de güzel sonuçlarını duyalım inşaallah :)
Günaydın cnm bnmde tahmini 25 günüm var transferekızlar günaydın nasıl gidiyor nasılsınız?
Transfer günü belli olan transferi yaklaşan var mı :) benim 35 günüm kaldı :) geri sayacam . 20 den sonrası çabuk geçer :)
Amin çok teşekkür ederim.Canim simdiden hyrlisi olur ins gitmeden once hergub sbh aldgin dozunu al cnm
İlk denemen mi olacak , benim ilk :)Günaydın cnm bnmde tahmini 25 günüm var transfere
Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle al bebisleri gel evine annesiAmin çok teşekkür ederim.
Jeli kullandim.
Birazdan gidicem hastaneye, dudağım uçukladı.
Yok benim 4.cu oluck bahçeci ye gidiomİlk denemen mi olacak , benim ilk :)
Bunlar son olur inşallahYok benim 4.cu oluck bahçeci ye gidiom
Amin cnm insalllahhhBunlar son olur inşallah