Ay en güzelimi yapıyorsun canım. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Ben normalde evcimen bi insanım , bu süreçte napıyom biliyon mu işten eve gidince yemek faslı bitince her akşam dışarı çıkıyom eşimle haftasonu temizlik geziyom tozuyom alışveriş yoksa evde daralıyom :)
Opu yumurtantoplama oluyor değil mi?Kızlar arka arkaya opu larınız yapılmış :)
23 mayıs, @ShinSeGi
24 mayıs, @Bmsbms
25 mayıs, @Edanonurum
25 mayıs,Chickennova
EvtOpu yumurtantoplama oluyor değil mi?
Ay bisey diyecem , kizlar suan agladimasiri duygulandim, sebebini soyleyeyim, bundan aglanir mi diyebilirsiniz :) bu aralar herseye aglayabilirim :)
Simdi ben 17 mayista adet oldum demistim ya tekrar olmam gereken zaman 11 haziran ama karnimda sbahtan beri adet olacakmisim gibi sanci var. Bu tedavilere baslamadan once vucudun bi duzeni dongusu vardi ya , tablette benim womanlog diye program var adet dongunu giriyorsun o nezaman olacagini gosteriyor ve bildirim geliyor , oraya bakmistim , tedavilerden onceki dongume gore yarin adet olma zamanim , vucut okadar igne ilaca ragmen kendi duzenini unutmuyoryarin adet olcam zannediyor ayyy cok duygulandim isteyim eve gidince rahat rahat aglayayim biraz
Haydi hayırlısı canım çok sevindim :) canın ne istiyosa onu yap, nasıl istiyosan öyle davran.. gamsız ol. Olabildiğin kadar :)Transfer oldu.
Artık rabbim ne nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz.
İnşallah kalbinden geçen gibi olur herşey cnm.
Bu jeli bana sabah kullan mutlaka dediler.Kızlar ben bu jeli akşamları kullanıyorum. Bişey olur mu? Siz sabah kullanıyomuşsunuz.
Teşekkürler canım. Ya bana da hep aynı saatte kullanmaya dikkat et dediler. Acaba sabaha mı çevirsemBu jeli bana sabah kullan mutlaka dediler.
Sebebi de sabah emilimi daha iyi oluyormuş.
Çok sağolasın cnm.Haydi hayırlısı canım çok sevindim :) canın ne istiyosa onu yap, nasıl istiyosan öyle davran.. gamsız ol. Olabildiğin kadar :)
bnm 6.cı gün 36 degerim seninde degerin yüksek kat kat artar inş :)yaa kızlar ben dayanamadım bugün transferimin 5. günü kan testi yaptrdım ve sonuç 18,64 :))) sizce pozitif midir bu ?? pozitif gibi ama tabi 2 gün sonra tekrar yaptıracağım. Allahım cok mutluyum
İçini ferah tut cnm.Teşekkürler canım. Ya bana da hep aynı saatte kullanmaya dikkat et dediler. Acaba sabaha mı çevirsem
Çok tatlısın ya:) canım benim kendimi gördüm sende. Herşeye ağlayabilme potansiyeli oluştu bende deAy bisey diyecem , kizlar suan agladimasiri duygulandim, sebebini soyleyeyim, bundan aglanir mi diyebilirsiniz :) bu aralar herseye aglayabilirim :)
Simdi ben 17 mayista adet oldum demistim ya tekrar olmam gereken zaman 11 haziran ama karnimda sbahtan beri adet olacakmisim gibi sanci var. Bu tedavilere baslamadan once vucudun bi duzeni dongusu vardi ya , tablette benim womanlog diye program var adet dongunu giriyorsun o nezaman olacagini gosteriyor ve bildirim geliyor , oraya bakmistim , tedavilerden onceki dongume gore yarin adet olma zamanim , vucut okadar igne ilaca ragmen kendi duzenini unutmuyoryarin adet olcam zannediyor ayyy cok duygulandim isteyim eve gidince rahat rahat aglayayim biraz
Canım sağol, ilacın prospektüsünde de sabahları yazıyor. Kliniği aradım. Sabah ya da akşam fark etmez dediler. Ben yurtdışındayım biraz değişik buralar...İçini ferah tut cnm.
İnan rahim hazır değilse istersek rahime beton döktürelim tutmaz. Hazırsa Rabbinin izniyle simkisi tutunur.
Saatlerini çok takma.
Bence sabah kullan.
Sabah insanın vücudu dinlenik oluyor ya daha etkili olur.
Birde sabahları hormon değerlerimiz daha iyi olur.
Sen sabah sık İnşaallah her şey çok güzel olacak.
Yurt dışında çok farklı. Teyzemde yurt dışında yaşıyor. Beğenmiyordu oradaki tutumu, Türkiye de yaptırdı tüp bebegini kaç defa.Canım sağol, ilacın prospektüsünde de sabahları yazıyor. Kliniği aradım. Sabah ya da akşam fark etmez dediler. Ben yurtdışındayım biraz değişik buralar...
Yurt dışında çok farklı. Teyzemde yurt dışında yaşıyor. Beğenmiyordu oradaki tutumu, Türkiye de yaptırdı tüp bebegini kaç defa.
Sen yaz aklına takılan ne olursa tecrübelerimize dayanarak cevaplarız.
Burda çok üzerine dusuluyor bu konunun.Çok sağol canım, size yazıyorum zaten...
İyi ki siz varsınız.. bu süreci sizinle geçirmek çok güzel, iyi bir desteksiniz...
Evet, ben de türkiye'deki sistemi daha çok seviyorum. Güzel güzel de herşeyi açıklıyorlar.
Geçen sene ağlıyordum bir de dili tam sökememiştim. Şimdi allahtan doktorum türk daha rahatım. Bir de embriyolog Türk, hem de türkiye'de tüp bebek merkezlerinde çalışmış. Kendisine hemen güvendim niyeyse :) daha beceriklidir gibi geldi. Çok tatlı bir kadın. Ama yine de türkiye kliniği değil.
Bundan aglanir mi diyom ama asiri duygulandim :) yazik ya adet olacam zannediyor orasi :) bu aralar boyle, transferden sonra da aglarim ben kesin , sonuc negatif de olsa pozitif de olsa aglarim, hamilelik boyunca kesin duygusal olurum, dogurursam aglarim :) bundan sonra boyle gececek demekki allahtan burda okuduklarimdan anliyom ki tek aglak ben degilimÇok tatlısın ya:) canım benim kendimi gördüm sende. Herşeye ağlayabilme potansiyeli oluştu bende de
Aglamak iyidir rahatlatır ama sürekli ağlayınca da insanın morali bozuluyor, başı ağrıyor filan:)Bundan aglanir mi diyom ama asiri duygulandim :) yazik ya adet olacam zannediyor orasi :) bu aralar boyle, transferden sonra da aglarim ben kesin , sonuc negatif de olsa pozitif de olsa aglarim, hamilelik boyunca kesin duygusal olurum, dogurursam aglarim :) bundan sonra boyle gececek demekki allahtan burda okuduklarimdan anliyom ki tek aglak ben degilim