- 15 Temmuz 2016
- 7.959
- 13.325
Şimdi hastane aradı WC ye cikma diyor.Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle al bebisleri gel evine annesi
Birşey sorucam rahim dinlendirmede sizede doğum kontrol hapımı verdiler
Evet ben kullanıyorum şaun. Tüp bebeğe başlamadan önce 15-20 gün kullanmıştım , sebebi de hem çikolata kistini baskılasın, hem de foliküller atılmasın da tedavi aşamasında daha çok yumurta elde edilsin diyeydi.
Simdi tedavim bitti, dinlenmedeyim , gene kullanıyorum , normalde opu olduğunda bana ilaç şeması verdiler , dinlenme esnasında kullanacağım ilaçlar listesi. Orda doğum kontrol hapı yoktu, embriyo testten geç döneceği için transfer biraz daha ötelendi ya ilaç şemasını tekrar düzenlediler, başlama vitişini değiştirdiler doğal olarak, baktım doğum kontrol hapını da eklemişler
Ben normalde evcimen bi insanım , bu süreçte napıyom biliyon mu işten eve gidince yemek faslı bitince her akşam dışarı çıkıyom eşimle haftasonu temizlik geziyom tozuyom alışveriş yoksa evde daralıyom :)Günler geçmiyoooorrrr bilinçaltımdan dolayı her gece rüya görüyorum.Benim gezip tozmam lazım ki zaman geçsin
Günaydın bende yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi ama surda 3 gün daha durayım diyorum kendi kendime dün aksam tırnak ucu gibi kahverengi leke geldi bu sabah ta baya peçeteye ve yere damlayacak şekilde geldi neye işaret acaba kiBebek1hikayem1 , nasılsın :) yarın 9.gün , kan testi yapsan kesin çıkar :) senin yerinde olmak isterdim :)
Evet :):):).Kızlar arka arkaya opu larınız yapılmış :)
23 mayıs,ShinSeGi
24 mayıs,Bmsbms
25 mayıs, @Edanonurum
25 mayıs,Chickennova
Hadi bkalım iç suyu şişir mesaneni :) dua ediyoruz hayırlı uğurlu olsun transferin , transfer yapılırken de burayı okuma :) teli bırak gariEvet :):):).
Ben şimdi şu iciyorum.
Birazdan transferim var.
Dualarınıza beni de katın.
Ben aldım dualarıma hepinizi.
Tek başıma geldim transfere bana arkadaş oluyorsunuz bırakmam teli:):):)Hadi bkalım iç suyu şişir mesaneni :) dua ediyoruz hayırlı uğurlu olsun transferin , transfer yapılırken de burayı okuma :) teli bırak gari
Cnm Allah'ım yardımcın olsun inşallah yavruların sana tutunur.Şimdi hastane aradı WC ye cikma diyor.
Dedim nasıl tutayım ikisini birden.
Yolda su iç öyle gel diyor.
Yolda Allah aşkına 1litreden fazla su nasıl içeyim. Kusarim yolda.
Gelince odamda icicem dedim.
Amin cnm rabbim o güzel dualarınla sana da bana da cano gönülden isteyen herkese nasip etsin.Cnm Allah'ım yardımcın olsun inşallah yavruların sana tutunur.
Çok şükür cnm benim benimde içimden sana ikiz geçti farkındaysan yavruların dedim.kafan rahat en azından şimdi guzl bı sekilde gir çık cnm transferineAmin cnm rabbim o güzel dualarınla sana da bana da cano gönülden isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada hastane beni biraz sinir etti ama hastaneyi çok seviyorum artık.
6 embriyom vardı.
6 sida duruyor.
Aman nasıl sevindim gözüm döndü.
4 dondurulacak.
2 si transfer yapılacak.
Çok stres yapmıştım ne oldular ne oldular die. Dudağım ucukladı.
Ama şu an varya pamuk gibiyim.
Ahahahhaaaa çok güldüm bu mesaja çünkü kendim yazdım sandımAmin cnm rabbim o güzel dualarınla sana da bana da cano gönülden isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada hastane beni biraz sinir etti ama hastaneyi çok seviyorum artık.
6 embriyom vardı.
6 sida duruyor.
Aman nasıl sevindim gözüm döndü.
4 dondurulacak.
2 si transfer yapılacak.
Çok stres yapmıştım ne oldular ne oldular die. Dudağım ucukladı.
Ama şu an varya pamuk gibiyim.
Evet canım elhamdülillah ama benim transfere çok var :)Kızlar arka arkaya opu larınız yapılmış :)
23 mayıs,ShinSeGi
24 mayıs,Bmsbms
25 mayıs, @Edanonurum
25 mayıs,Chickennova
Transfer oldu.Çok şükür cnm benim benimde içimden sana ikiz geçti farkındaysan yavruların dedim.kafan rahat en azından şimdi guzl bı sekilde gir çık cnm transferine
İnşallah cnm.Ahahahhaaaa çok güldüm bu mesaja çünkü kendim yazdım sandımbende beklerken öldüm stresten benim de dudağımda uçuk çıktı, benim de 6 embriyom var ama benim hepsi donduruldu. İnşallah pozitif sonuç alırsın donmuşlarla da kardeş yaparsın
Hayırlı olsun.Bebeğin sana tutunsun inşallah ayetel kürsi okuycam şimdi sanaTransfer oldu.
Artık rabbim ne nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz.
İnşallah kalbinden geçen gibi olur herşey cnm.
Cnm hiç sıkıntı yapma. Ultrasonla bakıp rahimin uygun yerini görüyorlar. İlla sıkışık olmak gerekmiyor.Bişey sorucam kızlar benim transfer anestezili olucak.Sıkışık giremicem ozaman ben.Sıkıntı olurmu ki?
Hadi bklım geçmiş olsun :) sonu güzel olsun :) snden bi ricam var şuana kadar yaşadığın stresleri çöp poşetine koy çöpe at :) test gününe kadar bari sakin ol :) ben kendimi stresli bilirdim sen benden de betermişsin :) kaç gündür yedin bitirdin kendini :) embriyoların çok iyiydi ve 2 tane de transfer edildi çok güzel olacak, stres yaparak olumsuza çevirme bunu :) seni sonuç bekleyenelr listesine alıyorum hadi bakalım su gibi geçer inşallah zaman :)Transfer oldu.
Artık rabbim ne nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz.
İnşallah kalbinden geçen gibi olur herşey cnm.
Allah razı olsun yemin ederim aglicam şimdi.Hayırlı olsun.Bebeğin sana tutunsun inşallah ayetel kürsi okuycam şimdi sana