Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğin seninle olur:)27 nisanda tekrar antalyaya gidiyorum , inşallah güzel geçer ve artık tedavim başlar .
Ah ah inşallah bi başlayabileydik tedaviye :) sen neler yapıyorsunTedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğin seninle olur:)
Ben hazirani bekliyorum. Başladıktan sonra devamı gelir zaten sen merak etme:)Ah ah inşallah bi başlayabileydik tedaviye :) sen neler yapıyorsun
anladm cnm peki hangi sehirdesin ?Devlet karşılıyor canım. Ben iki iğneli aşılamayı devlette yaptırdım. İlaçlar için de rapor çıkarıyorlar. İndirimli alıyorsun ilaçları.
Balikesir tıp fakültesinde yaptırdım.anladm cnm peki hangi sehirdesin ?
ıyiym canım sagol sen nasılsın. Evet canım donduruldu. Mayis ayında adet olunca gitcem bakalım.o zaman inşallah.@Shencys , nasılsın canım kç gündür giremedim vr mı belirti falan test yapmadın dimi daha ?
Umut kadar , canım sen nasılsın ? Transfer yapılmamıştı dimi sana dondurulmuştu embriyolar öyle hatırlıyorum, ne zaman yapılacak yaklaşık olarak ?
İyiyim ben de 8 gün sonra doktora gidecem bakalım , hadi bşlayalım ilaçlara der inşallah :)ıyiym canım sagol sen nasılsın. Evet canım donduruldu. Mayis ayında adet olunca gitcem bakalım.o zaman inşallah.
Evet canım adet sonrası oluyormuş. Adetin 2. Ya da 3. Günü gitcem kan tahlillerim yapılacakmış sonra transfer oluyormuş.İyiyim ben de 8 gün sonra doktora gidecem bakalım , hadi bşlayalım ilaçlara der inşallah :)
Adet olunca gideceksin ya , transfer adet sonrası mı oluyor acaba ? Adetken olmaz dimi ?
bende adetin 2. 3.gunu kan vercm diger doktorum istedi bu ayda olmassa kemal beye gosterrm pregesteron testim olumli cikti yunurtlama olms doktor hormonlardan emin olmak istiyorEvet canım adet sonrası oluyormuş. Adetin 2. Ya da 3. Günü gitcem kan tahlillerim yapılacakmış sonra transfer oluyormuş.
Canım selam. Nickimi değiştirdim shencys ben. Tahlil günüm bugündü ama ben dün yaptirdim pozitif çıktı çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerler. Darisi başına canım.@Shencys , nasılsın canım kç gündür giremedim vr mı belirti falan test yapmadın dimi daha ?
Umut kadar , canım sen nasılsın ? Transfer yapılmamıştı dimi sana dondurulmuştu embriyolar öyle hatırlıyorum, ne zaman yapılacak yaklaşık olarak ?
Maşallah sonunda :)))) ilk hamileliğin dimi canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallah. Değerin kaç çıktı ilk testte?Canım selam. Nickimi değiştirdim shencys ben. Tahlil günüm bugündü ama ben dün yaptirdim pozitif çıktı çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerler. Darisi başına canım.
Test yapana kadar önceki süreçlerden farklı bişey yaşadın mı ? Hani mesela öncekilerde şu olmamıştı, bu sefer şöyle oldu ordan anlamıştım tuttuğunu dediğin bişey var mı ??Canım selam. Nickimi değiştirdim shencys ben. Tahlil günüm bugündü ama ben dün yaptirdim pozitif çıktı çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerler. Darisi başına canım.
Sağol canm. Geçen seneki ilk tüp denememde hamile kalmiştim ben. 7.haftada kalp atışı duyulmadi kürtaj olmuştum canım. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İnsan tedirgin oluyor böyle bişey yaşayıncada. Değerim 127.3 çıktı canm. 10.gün değerim.Maşallah sonunda :)))) ilk hamileliğin dimi canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallah. Değerin kaç çıktı ilk testte?
Valla hiç bişey yok canım ya. Belirti falan olmadi hiç.doktor 2.tahlili yaptırma 10 gün sonra gel dedi İlk kontrole. Strese girmemem için 2.tahlili istemedi sanırım :)Test yapana kadar önceki süreçlerden farklı bişey yaşadın mı ? Hani mesela öncekilerde şu olmamıştı, bu sefer şöyle oldu ordan anlamıştım tuttuğunu dediğin bişey var mı ??
İnşallah sağlıklı ilerler canım. Geçen seneki değerin kaçtı ?Sağol canm. Geçen seneki ilk tüp denememde hamile kalmiştim ben. 7.haftada kalp atışı duyulmadi kürtaj olmuştum canım. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İnsan tedirgin oluyor böyle bişey yaşayıncada. Değerim 127.3 çıktı canm. 10.gün değerim.
Geçen sene 9.gün 152 çıkmıştı. 11.gün 302ydi.bi de geçen sene transfer sonrasi çok dikkat etmiştim yediğime içtiğime. Ama bu sene transfer sonrası kola da içtim türk kahvesi de içtim. Kahve bi fincan içebilirsin demişti doktorum ama geçen sene hiç içmemiştim kafeine dikkat etmiştim.İnşallah sağlıklı ilerler canım. Geçen seneki değerin kaçtı ?