Evet canım yeni başladım bende tedaviye. hakkımızdan hayırlısı:) sana özelden mesaj atmıştım görmedin sanırım:) sende başla hadi biran önce hep beraber inşaallah bebişleri elimize alırız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yeni başladım bende tedaviye. hakkımızdan hayırlısı:) sana özelden mesaj atmıştım görmedin sanırım:) sende başla hadi biran önce hep beraber inşaallah bebişleri elimize alırız:)
Ne zaman başladın nerde başladın ? Hayırlı olsun. Mesal bildirimi gelmedi ama bi bakayım dur .Evet canım yeni başladım bende tedaviye. hakkımızdan hayırlısı:) sana özelden mesaj atmıştım görmedin sanırım:) sende başla hadi biran önce hep beraber inşaallah bebişleri elimize alırız:)
Gelmemiş mesaj başkasına mı yazdın yoksa :)Evet canım yeni başladım bende tedaviye. hakkımızdan hayırlısı:) sana özelden mesaj atmıştım görmedin sanırım:) sende başla hadi biran önce hep beraber inşaallah bebişleri elimize alırız:)
Şimdide yazdım bi baksana kız olabilir yaa çok anlamıyorum valla :)Gelmemiş mesaj başkasına mı yazdın yoksa :)
Başladınız mı tedaviye?Bende hem pcos hem kan pohtılaşması eşimde de azosperm var. En azından bildiğimiz bu kadar üç tane
3 yıllır deniyoruz şuan 4. Tüp benek tedavisi oldum transfer yapıldı sonuç bekliyorumBaşladınız mı tedaviye?
Beşki çok yumurta toplamak istiyordur. Sana tavsiyem kafanda soru kalmasın sor doktor sonrasında kötü oluyor keşke deyip duruyor insan.Kızlar bişey sorcam ya bana doktor iki iğne birden verdi hem gonal f hem menogon bir göbekten biri kalçadan. İkiside aynı amaçla kullanılan iki ilaç. Niye ikisinide verdiki böyle kullananda pek yok baya araştırdım acaba yumurta rezervini mi düşük gördü
Fsh a bakarak karar vermiş olabilir mi ama iyi demişti değerlerin ne bilim sormadım da sanıyom herkes aynıBeşki çok yumurta toplamak istiyordur. Sana tavsiyem kafanda soru kalmasın sor doktor sonrasında kötü oluyor keşke deyip duruyor insan.
Bu sefer hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kan pıhtılaşması veya azosperm ile ilgili tüp bebek öncesi herhangi bi tedavi yapıluyormuymuş ? Mesela benim çikolata kisti var, bunda yapılacak herhangi bişey yokmuş. Transferin nezaman oldu , ben de o günleri bi görsem allahım beklemeye geçsem. Hangi ilde yaptırdınız?3 yıllır deniyoruz şuan 4. Tüp benek tedavisi oldum transfer yapıldı sonuç bekliyorum
Ben bütün denemeleri Ankra da yaptırdım.Bu sefer hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kan pıhtılaşması veya azosperm ile ilgili tüp bebek öncesi herhangi bi tedavi yapıluyormuymuş ? Mesela benim çikolata kisti var, bunda yapılacak herhangi bişey yokmuş. Transferin nezaman oldu , ben de o günleri bi görsem allahım beklemeye geçsem. Hangi ilde yaptırdınız?
İnşallah tedavilerin karşılığını alırsınız, az kalmış hadi hayırlısı inşallah güzel haber verirsin inşallah aminBen bütün denemeleri Ankra da yaptırdım.
Evet eşim 9 ay boyınca vitamin takviyesi aldı iğne uygulandı. Benim sıkıntılarım içinse adet ile tedavim başladı transfer 15 nisanda oldu bu süreden sonra da kan pohtısı için iğne ve aspirin alıyorum
Tabi bu en son denemem için geçerli önceki tedavilerde yapılmamıştı ilk iki denemede sorunlarıma bakılmamıştı bile.Bu sefer hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kan pıhtılaşması veya azosperm ile ilgili tüp bebek öncesi herhangi bi tedavi yapıluyormuymuş ? Mesela benim çikolata kisti var, bunda yapılacak herhangi bişey yokmuş. Transferin nezaman oldu , ben de o günleri bi görsem allahım beklemeye geçsem. Hangi ilde yaptırdınız?
Amin canım. Allah nasip eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah tedavilerin karşılığını alırsınız, az kalmış hadi hayırlısı inşallah güzel haber verirsin inşallah amin
Bu sefer tedavilerin etkisiyle olur inşallah olumlu sonuçTabi bu en son denemem için geçerli önceki tedavilerde yapılmamıştı ilk iki denemede sorunlarıma bakılmamıştı bile.
Aminnn cümlemizin dilediği bebeklerimizi Ya Rabbim bize nasip etsin.Bu sefer tedavilerin etkisiyle olur inşallah olumlu sonuç
Amin inşallah ben de adet olunca inşallah başlayacam tedaviye, 1 hafta sonra . İlk denemem olacakAminnn cümlemizin dilediği bebeklerimizi Ya Rabbim bize nasip etsin.
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Bu süreçte stres en büyük düşman. Embriyolar yani bebişlerin transfer yapıldığı an artık onların orda olduğunu düşünerek pozitif düşünmelisin. Tani takdir Allah ın ama pozitif ol ve güzel enerji gömder bebeklerine. İnşallah ilk denemen başarılı olur. Şimdiden Allah kolaylık versinAmin inşallah ben de adet olunca inşallah başlayacam tedaviye, 1 hafta sonra . İlk denemem olacak
Haklısın :) stres yapmamak elde değil ama uğraşaz rahat olmaya :) çok sağol güzel dileklerin içinİnşallah güzel sonuç alırsın canım. Bu süreçte stres en büyük düşman. Embriyolar yani bebişlerin transfer yapıldığı an artık onların orda olduğunu düşünerek pozitif düşünmelisin. Tani takdir Allah ın ama pozitif ol ve güzel enerji gömder bebeklerine. İnşallah ilk denemen başarılı olur. Şimdiden Allah kolaylık versin